Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: «Του εύχομαι κάθε καλό. Το σύμφωνο συμβίωσης έγινε για να βλέπονται»

Η Σοφία Βόσσου απαντά on camera για τον χωρισμό της κόρη της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη: «Είμαι πάντα δίπλα στο παιδί μου, η κόρη μου είναι μια χαρά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, με την τραγουδίστρια να κάνει, μεταξύ άλλων, το σχόλιό της για τον Βασίλη Δημάκη, μετά τον χωρισμό του με την κόρη της. 

Η τραγουδίστρια είπε στο #HappyDay ότι: «Είμαι πάντα δίπλα στο παιδί μου, η κόρη μου είναι μια χαρά, όλα καλά. Είναι οριστικός ο χωρισμός, υπογράψανε. Δεν δένουν όλα. Κάποια στιγμή βλέπεις ότι κάνεις κάτι και στην πορεία δεν πηγαίνει».

Τέλος, η τραγουδίστρια ευχήθηκε στον πρώην σύντροφο της Ερασμίας Μάνου, κάθε καλό και όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του κόσμου, αποχώρησε ενοχλημένη από το σημείο.

«Το γεγονός ότι έγινε ένα σύμφωνο συμβίωσης, έγινε για να μπορούν να βλέπονται. Αλλιώς βλέπονταν πίσω από ένα τζάμι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες, εντάξει. Εύχομαι κάθε καλό στον Βασίλη και στο παιδί μου εννοείται» είπε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε το βίντεο στο 00:08' ΕΔΩ

Untitled

Η Ερασμία Μάνου, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Βασίλη Δημάκη, προσπάθησε να κρατήσει μία απόσταση από τα media, σε αντίθεση με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μίλησε στις εκπομπές για τη λύση του σύμφωνου συμβίωσης που υπέγραψαν, ρίχνοντας το φταίξιμο για το τέλος της σχέσης τους στην πρώτη και σε κάποια τρίτα πρόσωπα από το κοντινό της περιβάλλον τα οποία την επηρέασαν (δείτε εδώ την συνέντευξή του).

Παρόλα αυτά, αποφάσισε και η ίδια να "σπάσει" τη σιωπή της, προχωρώντας σε αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα. Απάντησε στις "κατηγορίες" του και εξήγησε πως βιώνει εκείνη όλη αυτή την κατάσταση.

«Συγκαταλέγω τον Βασίλη Δημάκη στις μεγάλες μου αγάπες, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν μπορεί να μην άφησε τίποτα μία σχέση. Εγώ μιλάω για μένα, δεν πειράζει που εκείνος δεν θυμάται κάτι όμορφο. Πιθανώς να μιλάει και ο εγωισμός, δεν μπορώ να ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του άλλου. Επειδή ο καθένας μπορεί να περνάει ένα ζόρι, μία πληγή, μπορεί να μην το έχει διαχειριστεί, να μην το έχει σκεφτεί διαφορετικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Εγώ κρατάω τα καλά. Δεν μπορώ να σβήσω και να πω ότι δεν έχει συμβεί τίποτα ούτε μετανιώνω, σε καμία περίπτωση.

Σε έναν χωρισμό γνωρίζουν και οι δυο γιατί χώρισαν. Το να λένε ότι δεν γνωρίζουν είναι πρόβλημα. Σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αντίληψης. Έχουμε φταίξει και οι δυο σε αυτή την ιστορία. Είναι ένα σίριαλ που έχει ξεκινήσει καθημερινά... Δεν με πειράζει. Αφού υπάρχει βήμα και αισθάνεται κι αυτός ότι κάτι θέλει να πει, καλά κάνει. Αν δεν ερχόσασταν, ποτέ δεν έχω πάρει κανέναν για να μιλήσω... Δεν είναι η σχέση να βγαίνει, να κοινοποιείται και ο καθένας να έχει μία άποψη για τον χωρισμό - γιατί στη χαρά δεν σε πολυενδιαφέρει. Εδώ είναι μία δύσκολη στιγμή, πιστεύω και για εκείνον και για εμένα. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Δεν έφυγε κανένας ούτε εν μία νυκτί...», είπε αρχικά.

Και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για μία πιθανή τους επανασύνδεση, δήλωσε: «Αν με ρωτάς αυτή τη στιγμή, σου λέω όχι. Είναι μία κατάσταση η οποία έχει τελειώσει, έχει λήξει, έχει πονέσει, έχω πονέσει... Γράφω ένα τραγούδι γι' αυτό. Το μόνο που ζητάω στις σχέσεις μου είναι ότι θέλω να μου αφήνουν κάτι. Να μου αφήνουν κάτι ωραίο και να αφήνω κάτι ωραίο, ακόμα κι αν έχει λήξει μία ιστορία».

Η Ερασμία Μάνου μίλησε και στην εκπομπή #ToPrwino:

Δειτε Επισης

Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη