Η Ερασμία Μάνου απαντά στον Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… ωραίο αφήγημα»

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, απάντησε στα λεγόμενα του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού και πρώην συζύγου της, Βασίλη Δημάκη, κάνοντας μια αιχμηρή ανάρτηση - H απάντηση του: «Ούτε μία στο τετράκις δεν σκέφτομαι επανασύνδεση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλης Δημάκης, ξαναμίλησε τηλεφωνικά στο #ΤοPrwino, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης του με την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου: «Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα»

«Όλα κομπλέ είναι μία μορφή ελευθερίας. Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα έως και ανύπαρκτα. Μετά από κάποιο χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία ξαφνικά εν μία νυκτί δεν ξανά είχα επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό.

Αυτό είναι όλο το θέμα δεν με πειράζει κάπου όμως ίσα-ίσα που χίλιες φορές για φαντάσου να είχα βγει έξω να είχαμε κάνει ένα παιδί ναι είχαμε κάνει οικογένεια και μία νικτί τι θα έκανα εγώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου.

dimakis_basket_2.width-800

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου απάντησε στα λεγόμενα του πρώην συζύγου της, κάνοντας μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου, εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε ένα λεπτό!  Έτσι χωρίς κανέναν λόγο! Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου… Μάλιστα… Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε…

15123084_10209261938999899_71995838797394244_o

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη. Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα» έγραψε η Ερασμία Μάνου.

Untitled

Μετά την ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου για τις πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη περί ξαφνικής «εξαφάνισής» της, ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή #PrwinoSousou για τον χωρισμό και το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

«Έγινε χθες η λύση του συμφώνου συμβίωσης. Είμαι μια χαρά. Φαίνομαι για στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε αν γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες ο χωρισμός. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επικοινωνία για μεγάλο διάστημα, από την ίδια χωρίς λόγο και αιτία, είχα μέσα μου παγώσει, διότι δεν φέρομαι έτσι κι ένας άνθρωπος που αγαπώ… Πράγματα που δεν θες να σου κάνουν, δεν τα κάνεις», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης.

«Για εμένα είτε υπήρξε στη ζωή μου, είτε δεν υπήρξε, είναι ένα κεφάλαιο που δεν ξέρω καν αν θα το ανοίξω ποτέ ξανά. Έχει κλείσει. Ούτε μία στο τετράκις δεν σκέφτομαι επανασύνδεση. Ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή. Με είχε μπλοκάρει παντού. Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα άτρομα στη σχέση μας με τη γνώμη τους. Δεν εννοώ στο ερωτικό κομμάτι, εννοώ από το φιλικό ή το οικογενειακό κομμάτι, δεν μπορώ να γνωρίζω», ξεκαθάρισε.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»