Άντζελα Γκερέκου: «Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου είναι πολύ νωπή, έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια»

Η Άντζελα Γκερέκου μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε ξανά στο θεατρικό σανίδι - Στο πλευρό της, η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και πλήθος καλλιτεχνών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» στο θέατρο Coronet, με συμπρωταγωνιστές τους, Δημήτρη Λιακόπουλο και Στέφανο Κυριακίδη και το έργο έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου. 

Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσε πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών και οι: Έλενα Ράπτη, Γιάννης Μπρατάκος, Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Αργύρης Αγγέλου, Ρέινα Εσκενάζυ, Σπύρος Μπιμπίλας, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Νέλλη Γκίνη, Χάρης Σώζος, Βενετία Σώζου, Γωγώ Μπρέμπου, Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου και πολλοί άλλοι.

antzela-3 gkerekou-2 toumasatou-1 margaritis ariel-1 ithopoioi-23 ithopoioi-3 mpimpilas-1 rapti-3 zouganelis ithopoioi-2 petros-lagoutis ithopoioi-24 (1)
antzela-3 gkerekou-2 toumasatou-1 margaritis ariel-1 ithopoioi-23 ithopoioi-3 mpimpilas-1 rapti-3 zouganelis ithopoioi-2 petros-lagoutis ithopoioi-24 (1)

Από το πλευρό της Άντζελας Γκερέκου δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό στο πλευρό της μητέρας της σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. 

gkerekou-768x1152

Η παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Coronet» και η κάμερα του #MEGAΚαλημέρα μίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους παρευρισκόμενους.

«Το θέατρο μου είχε λείψει. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι παντού, δεν λείπει. Η απώλεια του Τόλη είναι πολύ νωπή, έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια. Η ‘’Γη της ελιάς’’ έχει αγαπηθεί πολύ», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Ο Στέφανος Κυριακίδης είπε:

«Τον σεβασμό δεν μπορείς να τον επιβάλλεις».

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος μιλώντας για τον θάνατο είπε πως είναι λίγο οδυνηρός και επίπονος.

«Σε πιάνει η ψυχή σου με το έργο γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να φτάσεις στο γηροκομείο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ζωζώ Σαπουντζάκη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με τρομάζουν τα γηρατειά… πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Παριστάνω ότι δεν φοβάμαι τον χρόνο αλλά όλοι τον φοβόμαστε. Βλέπετε να με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου;. Ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικία», είπε η Πέμη Ζούνη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε:

«Δεν φοβάμαι τα γηρατειά, αυτά να με φοβηθούν. Προτιμώ να πεθάνω σε μεγάλη ηλικία παρά νέα. Ο σύζυγός μου, Αλέξανδρος Σταύρου δεν είναι αρρωστοφοβικός αλλά έχει το… ‘’αγοροσυνάχι’’. Ο σύζυγός μου θα μου γκρινιάζει για πολλά πράγματα».

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια