Νέο ξέσπασμα Γιώργου Νταλάρα κατά των ρεπόρτερ: «Να χαίρονται οι δικοί σας, για την δουλειά που κάνετε!»

Στη συνήθης πρακτική του επέστρεψε ο ο Γιώργος Νταλάρας, με νέο αδικαιολόγητο ξέσπασμα προς τους ρεπόρτερ, το βράδυ της Δευτέρας 26/02 - Απάντηση στην επαναλαμβανόμενη προσβολή του με το «να χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε», έδωσε προ μηνών η ίδια του η κόρη, Γεωργιάννα Νταλάρα - Το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου & η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ερμηνευτή στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά. Βγαίνοντας από τον χώρο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Νταλάρας είπε,

«Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός. Σαν τρελός…», και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το #PrwinoSousou:

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή το νέο σκηνικό του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους. Δεν έχει ανάγκη να το κάνει. Έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη στην Δώρα Αναγνωστοπούλου στο Mega. Η ερώτηση δεν ήταν αγενής, ήταν προγραμματισμένη η εμφάνισή του στον Ιανό. Το να ειρωνεύεται για πολλοστή φορά τους δημοσιογράφους, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Πάλι αδικείς τον εαυτό σου γαμ@@@ σαν Νταλάρας»!

Και λίγο αργότερα είπε: «Ειρωνεύεσαι πάλι; Είσαι ο Νταλάρας και έχεις τα παιδάκια των 700 ευρώ και τα ειρωνεύεσαι πάλι; Τον αδικεί αυτό».

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής #FaysTime αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως φάνηκαν στις κάμερες. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο τραγουδιστής είχε παρακαλέσει από πριν να μην κάνει κάποιες δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Κάποια στιγμή Ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Ο ίδιος απάντησε πως δεν θελει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις, μετά γιατί "εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο"».

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν είναι τόσο απλό αυτό που φαίνεται και πως «οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελαν να τον ρωτήσουν».

Θέσεις στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πήρε η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας στον Μαυρίκου Μαυρικίου.

«Έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε τη διαφήμιση αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να αποσπάμε την προσοχή μας από την Τέχνη μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που κάνει. Όποιοι θέλουμε λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Δεν τα είπε με κακή πρόθεση πιο πολύ τα είπε για να προστατεύσει τη νέα γενικά. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Είναι αυτό που λέω τι είναι το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός. Όταν είσαι ευγενικός δίνεις τον χρόνο να ακούσεις τον άνθρωπο που είναι απέναντί σου. Και είναι καλό να ακούμε για να αναθεωρήσουμε πράγματα».

Δείτε το βίντεο στο 00:45' ΕΔΩ

Untitled

Την απάντηση στην επαναλαμβανόμενη προσβολή του Γιώργου Νταλάρα και στο «να χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε», έδωσε προ μηνών η ίδια του η κόρη, Γεωργιάννα Νταλάρα

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα στην εκπομπή #Στούντιο4 της ΕΡΤ.

«Δε νομίζω ότι το όνομά μου αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο. Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος και εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή» ανέφερε αρχικά η Γεωργιάννα Νταλάρα για το πώς την επηρέασε το όνομα που κουβαλά από τον πατέρα της. 

Όσο για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και το πως είναι εκείνος ως πατέρας, η Γεωργιάννα Νταλάρα είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και εκείνους που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί».

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!