Γιαννάκης Παπαστεφανάκης: «Δεν μπορώ να πάω στον 2ο όροφο του σχολείου, δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει»

Τα ζητήματα που έχει λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα μαθήματα του λόγω των ελλιπών υποδομών στο σχολείο όπου πηγαίνει - Ξέσπασε σε κλάματα η Τατιάνα Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης που βρέθηκε στο OPAP Arena για τον αγώνα του Ολυμπιακού – Φιορεντίνα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε με τον δομημένο, καταγγελτικό και ενωτικό λόγο του.

Ο μικρός Γιαννάκης ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του Ολυμπιακού και μίλησε για την εμπειρία του στο γήπεδο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα μαθήματα λόγω των υποδομών στο σχολείο του, που ΔΕΝ υπάρχουν.

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο, στο κυλικείο και στις αίθουσες που είναι εκεί, αλλά έχουμε ένα δεύτερο όροφο που κάνουμε πληροφορική και γεωγραφία και δεν μπορώ να πάω. Συνήθως πρέπει να φωνάζω κάποιον δικό μου για να με ανεβάζει.

Οι καθηγητές με ρωτάνε “γιατί δεν ανεβαίνεις επάνω” και τους λέω πολύ απλά ότι δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει» εξομολογήθηκε ο μικρός Γιαννάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Ο μικρός Γιάννης, μίλησε και στην εκπομπή #KοινωνίαΩραMega

«Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, μια ζωή φίλοι. Δεν είμαι ο Γιάννης μόνο του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Αναφερόμενος στον ιστορικό αγώνα που έζησε από κοντά, λέει:

«Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά μας βγήκε η ψυχή με το να μπει το γκολ. Είχε κάνει τόσες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός που περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε, θα λέγαμε ότι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Όταν μπήκε το γκολ, όλο το γήπεδο σείστηκε, είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι».

«Ήρθε ο Τζολάκης και με πήρε για μια βόλτα αναγνωριστική, να συνειδητοποιήσω λίγο τι έχει γίνει. Ο Ελ Κααμπί μού έδωσε τη φανέλα του», λέει ο ίδιος.

Ο μικρός Γιαννάκης εξήγησε ότι η αγάπη του στον ΠΑΟΚ προέρχεται «από τον νονό», αφού, όπως λέει του έχει «βάλει ποντιακό λάδι».

Για τη μαθητεία του στο μουσικό σχολείο της πόλης που μένει, λέει:

«Το να πάω σε μουσικό σχολείο, μου ήρθε επειδή ήταν η αδερφή μου και έμαθα ότι υπάρχει ένα μουσικό σχολείο στην περιοχή και διάλεξα να πάω εκεί για να μάθω κάποιο όργανο. Μου αρέσει το μπουζούκι».

Από την πλευρά της, η μητέρα του Γιάννη, Ελένη, επισημαίνει:

«Εμείς προσπαθούμε, όχι μόνο στον Γιάννη αλλά και στα άλλα δύο παιδιά που έχουμε, να κάνουμε ό,τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί, με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Λίγο παραπάνω στον Γιάννη. Προσπαθούμε να έχει μία καθημερινότητα ίδια με τα άλλα παιδιά, να μη διαφέρει. Παλεύουμε, είναι ένας αγώνας, αλλά έχουμε τον Γιάννη που μας δίνει δύναμη και συνεχίζουμε με φτερά στα πόδια».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»