Έναρξη στα… ερυθρόλευκα για τις ελληνικές εκπομπές - «Τράβηξαν όλοι μια κόκκινη γραμμή»

Γιώργος Λιάγκας, Μαρία Μπεκατώρου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Παπαδάκης, Μαρία Αναστασοπούλου, Δανάη Μπάρκα, Ετεοκλής Παύλου, Ελένη Χατζίδου κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με πανηγυρική διάθεση υποδέχθηκαν τους τηλεθεατές το πρωινό της Πέμπτης οι εκπομπές

Τα δικά τους σχόλια για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα στον χθεσινοβραδινό τελικό του Conference League έκαναν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Το δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στους διάσημους που παραβρέθηκαν στην OPAP Arena, μεταξύ των οποίων ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν βλέπω όμως στην εφημερίδα Αυγή να λέει τίποτα για τον Ολυμπιακό, αν και ο Κασσελάκης πήγε. Πήγε, ήταν στο γήπεδο. Είχε υπουργούς, βουλευτές, σελεμπριτάδες», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων το πρωί της Πέμπτης (30/5).

«Η πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε; Γιατί είχε δεχθεί πρόσκληση», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, για να λάβει την απάντηση από τον συνεργάτη της πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν παραβρέθηκε στη διοργάνωση αλλά αρκέστηκε στο να στείλει σχετικό μήνυμα.

«Εγώ απορώ πώς θα κάνει εκπομπή ο Λιάγκας σήμερα», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Ο Λιάγκας; Πήγε ο Γιώργος με τα παιδιά του, σωστά», τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Με κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του #ΤοPrwino του ΑΝΤ1, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κατά της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League. Όπως είπε ο παρουσιαστής έκλαιγε σαν μικρό παιδί μαζί με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες.

Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω.

Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθεις. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα».

Ντυμένη στα κόκκινα η Δανάη Μπάρκα πανηγύρισε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του #PameDanai, κρατώντας ένα κασκόλ του Ολυμπιακού. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για τη μεγάλη νίκη.

«Τι μέρα είναι αυτή! καταλαβαίνετε ότι εδώ έχουμε τη γιορτή μας. Νομίζω όμως ότι όλη η Ελλάδα χαίρεται, γιατί το να φτάσει ένα τέτοιο τρόπαιο και ένας τέτοιος τίτλος σε μία ελληνική ομάδα -ειδικά όταν δεν έχει ξαναγίνει- είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να μας κάνει να χαιρόμαστε όλους», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Στο γήπεδο βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου

«Εμείς είπαμε καλημέρα στις 06.00 το πρωί που πήγαμε για ύπνο. Πήγαμε στον Πειραιά. Γενικά, καιγόταν η Αθήνα, αυτό το πράγμα εγώ, που είμαι και μεγαλοκοπέλα και έχω ζήσει και άλλες στιγμές, δεν μπορώ να πω ότι το θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τόσο πολύ», λέει, μιλώντας στο MEGA, η παρουσιάστρια του «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου, η οποία χθες βρέθηκε στο γήπεδο παρακολουθώντας από κοντά τη μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων.

«Όπου και να πηγαίναμε ήταν όλοι και φώναζαν, παντού, ήταν τέλειο, μοναδικό. Από παντού βγαίναν άνθρωποι. Τραγουδούσα από νωρίς. Έχω πανηγυρίσει στο γήπεδο παλιότερα αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Ήταν φανταστικό όλο αυτό που έγινε».

«Με συγκίνησε όλος αυτός ο κόσμος που περίμενε αυτό το τρόπαιο, ήταν πολύ συγκινητικό, οι φίλαθλοι που κλαίγανε, ήταν μαγικό», συμπληρώνει.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης, που παρακολούθησε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

«Ήταν ένα βράδυ που ήμασταν και εμείς που έχουμε διαρκείας και πάμε, αλλά ήταν και κόσμος που δεν έρχεται συχνά στο γήπεδο. Και μένα τα μάτια μου τρέξανε δάκρυα, η μονή μου αγωνία ήταν μην στεναχωρηθούν τα παιδιά μου γιατί τα πάω από μικρά στο γήπεδο. Εχθές ήταν πραγματικά μαγικό, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, οι αγκαλιές ήταν σφιχτές».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ήταν μια βδομάδα πολύ δυνατή για τον αθλητισμό γενικά, ήταν μια βραδιά που ο Ολυμπιακός την περίμενε 99 χρόνια».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του #HappyDay έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Ολυμπιακό για την ιστορική του νίκη επί της Φιορεντίνα, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς δεν παρέλειψε να πει ένα από τα συνθήματα των Ερυθρόλευκων χρησιμοποιώντας έναν… τηλεβόα.

«Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε. Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο», περιέγραψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αφιέρωσε το σύνθημα του Ολυμπιακού στους… Παναθηναϊκούς συνεργάτες του στο στούντιο.

«Με αυτή την αμφίεση είσαι σαν παίκτης του Ολυμπιακού που ξέμεινε κάπου», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη χθεσινή βραδιά κι όσα εκτυλίχθηκαν ως εξής:

«Αν δεν κάνω λάθος πέρα από τις ισχυρές χώρες της Ευρώπης, μόνο άλλες τέσσερις έχουν καταφέρει να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν ευρωπαϊκό τίτλο. Άντε και στο παγκόσμιο να πω! Στο Μουντιάλ δεν είμαστε;» απόρησε η Κατερίνα Καινούργιου και μετά τη διόρθωση των συνεργατών της, διαπίστωσε: «Δηλαδή αυτό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κατακτήσει ελληνική ομάδα. Ουάου!».

Επικός ήταν ο πανηγυρισμός του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου που έβαλε τα κλάματα:

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πανηγυρικό το κλίμα και στο #StarBreakfast όπου οι παρουσιαστές της εκπομπής παραδέχθηκαν ότι δεν κοιμήθηκαν καθόλου όλο το βράδυ και ήρθαν με κέφι να κάνουν την σημερινή εκπομπή και με τη βοήθεια των μακιγιέρ του σταθμού.

Για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα συζήτησαν και η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5).

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην έναρξη της σημερινής (30/5) της εκπομπής αναφέρθηκε στις στιγμές από τη μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησε από το σπίτι της, ενώ τα παιδιά της βρίσκονταν στην OPAP Arena  συνοδεία του πατέρα τους, Γιώργου Λιάγκα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια σε όλη την Ελλάδα! Μία πολύ μεγάλη πρόκληση, που θα φέρει πολλά στον αθλητισμό. «Κοκκίνισε» ο Πειραιάς, «κοκκίνισε» όλη η Ελλάδα, όλοι κοκκινίσαμε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ γέλασα πάρα πολύ, γιατί μου ήρθε μία φωτογραφία από το γήπεδο που μου την έστειλε ο Γιώργος. Ο μικρός μου είχε το κασκόλ του Ολυμπιακού και το είχε βάλει εδώ (στο πρόσωπο), το οποίο είναι προχωρημένο στάδιο. Τρελάθηκα!», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Κι εμείς που το είδαμε από το σπίτι ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο», τόνισε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν φυσικά για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλλου, δεδομένης της οικογενειακής του σχέσης με τους ερυθρόλευκους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στο όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο ευρωβουλευτή, ο οποίος… έχασε τη φωνή του πανηγυρίζοντας στον χθεσινό τελικό στο Opap Arena.

«Συγχαρητήρια θερμά στον πρόεδρο, στους παίκτες. Πήγα στο γήπεδο, το χάρηκα, πήγα με την παρέα μου, εγώ συνήθως δούλευα στο γήπεδο. Τώρα το χάρηκα σαν φίλαθλος. Ο Ολυμπιακός έχει καταστεί ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στον κόσμο. Ο κόσμος χάρηκε, βγήκε έξω, ξέχασε τα προβλήματά του. Μας δείχνει και έναν δρόμο ότι μπορούμε να κάνουμε και άλλο βήμα», ανέφερε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Στα κόκκινα εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή της. Η παρουσιάστρια εκθείασε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και αφιέρωσε όσα είπε στην οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου. Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί… Πότε, δηλαδή θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές… Που όταν μικρή δεν καταλάβαινα. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού!

Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα λέει στα παιδιά του. Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»