Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησαν μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας παρακαλούθησαν μαζί με τον βουλευτή της νέας Δημοκρατίας Θεόδωρο Ρουσόπουλο, τον θρίαμβο στο Όσλο - Τα συγχαρητήρια της πολιτειακής & πολιτικής ηγεσίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια ιστορική νίκη σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης 29/5 ο Ολυμπιακός έναντι της Φιορεντίνα καταφέρνοντας να επικρατήσει με 1-0, να σηκώσει το κύπελλο του Conference League και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε Ευρωπαϊκό τίτλο.

Σχεδόν όλη η Ελλάδα παρακολούθησε χθες βράδυ με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα. Το ίδιο όμως φαίνεται πως έκαναν και κάποιοι που βρίσκονταν στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Οι τρεις άντρες βρέθηκαν στο Όσλο και παρακολούθησαν μαζί τον τελικό του Conference League.

roussopoulosth_1717020274_3378933422380845601_10741870292-1-large

«Στο Όσλο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Είδαμε το 1ο ημίχρονο στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα και μετά σε μπυραρία με τον Γιώργο Παπανδρέου. Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

roussopoulosth_1717020274_3378933422389293896_10741870292

Τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τον θρίαμβο κόντρα στη Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Europa Conference League, εξέφρασε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και κάνει λόγο για μια «Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης! Ιστορική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League!».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού, αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους». Με ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, από ελληνικό σύλλογο.

«Πραγματικός Θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία! Μία συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε στην πλατφόρμα Χ.

Στέφανος Κασσελάκης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στην «Opap Arena» είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Θρύλο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάρτησε στα social media τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κυνήγησαν το όνειρο και το πέτυχαν. Είχα την τύχη να είμαι ανάμεσα στους φιλάθλους. Να ζήσω αυτήν την ασύγκριτη εμπειρία».

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που βρέθηκε στην «Opap Arena», είδε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι την ομάδα του Πειραιά να κατακτά το Conference League.

Δημήτρης Κουτσούμπας

«Συγχαρητήρια» για τη θρυλική κατάκτηση του Conference League από τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Συγχαρητήρια «για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο» από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»