Tο παρασκήνιο της διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του! Υπέγραψε για να δώσει το μερίδιό του;

Νέα στοιχεία για την αντιδικία του Γιώργου Μαζωνάκη με τη Βάσω Μαζωνάκη έφερε στο φως η Τατιάνα Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του Alpha, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής κατά της αδελφής του αφορούσαν στη διαχείριση συγκεκριμένης τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιώργος Μαζωνάκης από την τουριστική επιχείρηση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής δεν συναίνεσε ποτέ σε οποιαδήποτε αποχώρησή του από την τουριστική επιχείρηση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν την περασμένη Τετάρτη ενώ χθες υπεβλήθη το σχετικό σημείωμα, με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη να εκδίδει νέο δελτίο Τύπου.

mazonakis-4.width-800

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, στις 31 Αυγούστου 2023, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχώρησε από την εταιρία ακινήτων που σύστησαν οι δυο τους τον Μάρτιο του 2020.

Το συμφωνητικό τροποποίησης αναφέρει ότι η εταιρία αλλάζει όνομα και ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να αποχωρεί από αυτήν, μεταβιβάζοντας το μερίδιό του στην Βάσω Μαζωνάκη και στον σεφ σύντροφό της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, με τον τελευταίο να εισέρχεται τελευταίος στην επιχείρηση. 

Έτσι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν υπάρχει πουθενά στην εταιρία διαχείρισης… 

Δείτε το βίντεο στο 00:42' ΕΔΩ

Untitled

Ο Άγγελος Βουράκης, λοιπόν, σήμερα στον αέρα του #FaysTime αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και το οποίο είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στον αέρα του Fay’s Time, με το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, η Βάσω Μαζωνάκη «πέταξε» τον Γιώργο Μαζωνάκη έξω από την εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο στη Μύκονο, παίρνοντάς του 5% η ίδια και 5% ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», είπε ο Άγγελος Βουράκης.

Για τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή #PrwinoSousou μια φίλη και των δύο, η οποία εξέφρασε τη δική της θέση.

«Για να φτάσει ο Γιώργος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι πολύ κακό. Σημαίνει ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο συζήτησης, αλλά και πάλι μπορούν να τα βρουν. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η Βάσω. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα. Απεχθάνεται τα δικαστήρια, αλλά έπρεπε να κάνει κάτι, για να προστατέψει τα δικαιώματά του.

Ο Γιώργος έχει κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, τους έχει στηρίξει, η Βάσω ήταν πάντα η πιο ευνοημένη. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά της Βάσως. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα λάθος, τίποτα κακό. Ακόμα και τώρα, μπορούν να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο Γιώργος αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί διέρρευσε η υπόθεση από τον πίνακα των δικαστηρίων.

Για να φτάσει ως εδώ, σημαίνει ότι έκανε τα πάντα για να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν. Το θέμα τώρα είναι τι θα κάνει η Βάσω. Ακόμα κι αν τελικά τα βρουν εξωδικαστικά, όμως, δεν νομίζω ότι οι σχέσεις τους θα μπορούν να είναι όπως παλιά. Άλλωστε, αυτή η υπόθεση δεν είναι τωρινή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα η Βάσω», είπε η φίλη του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»