Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Nα σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή»

Κατερίνα Καινούργιου: «Καλοδεχούμενος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας» - Βαγγέλης Περρής: «Κάθε τόσο βγαίνει κι έχει ένα παράπονο από κάποιον» - Μπέττυ Μαγγίρα: «Χάνει το δίκιο της γιατί απαντά εκνευρισμένη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στις κάμερες σε εκδήλωση του Make-a-wish και απάντησε αν την επηρεάζουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που την αφορούν αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όταν αποφασιστεί κάτι και μετά θα ανακοινώσω.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε άλλη μία εκδήλωση του Make a Wish. Πάντα συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τις ιστορίες των παιδιών του Make a Wish», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και όλα όσα ακούγονται, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Δεν με επηρεάζουν τα όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ,. αυτά τα κάναμε κι εμείς από παλιά στο Alter… Θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον, όταν αποφασιστεί κάτι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, δεν έχω υπογράψει για την επόμενη σεζόν

Πάντα αγαπάω τη ζώνη 8-10 αλλά όλα είναι σχετικά.

Πρώτα να δούμε τι θα γίνει, ξέρω γω;» απάντησε στο αν θα κάνει διακοπές.

Σε ερώτηση για την Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Πολλά φιλιά σε όλους» και αποχώρησε δείχνοντας πως δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Φαίη Σκορδά στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον αέρα γιατί πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τις δυο τους τον τελευταίο καιρό.

«Πρέπει λίγο να σταματήσει αυτό, δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή. Εγώ είπα κάτι, η Φαίη μπορεί να είπε κάτι άλλο, τελειώνει…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Θα σας αποκαλύψω και κάτι και θα το πω πρώτη φορά. Ό,τι είχε γίνει με εμένα και την Φαίη έγινε. Βγήκα μετά από δύο ημέρες και ζήτησα δημόσια συγνώμη. Όταν έγινε αυτό με τον μπαμπά της εννοείται ότι επικοινώνησα μαζί της και εννοείται πως η κοπέλα μου απάντησε και πολύ όμορφα. Και λήγει όλο αυτό γιατί είναι κάτι προσωπικό».

Τη διάθεσή της να τα βρει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ακούγοντας τις νέες δηλώσεις του έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα έφτασε να τον προσκαλέσει να δουλέψει στην εκπομπή της αν δεν βρει δουλειά.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του στο Χαμογέλα και πάλι και μάλιστα έκανε παρατήρηση στους συνεργάτες της που έκοψαν τη φράση του στην οποία ομολογούσε ότι και η ίδια είναι καλή στη δουλειά της όπως είχε πει και για εκείνον.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε ότι δεν είπε όσα του χρέωσε η Κατερίνα και πως ήθελε μόνο να υπερασπιστεί τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν με προστατέψατε συνεργάτες μου! Ο Λάμπρος είπε πολύ ωραία ότι και η Κατερίνα είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Αυτά κάνετε! Θα σας αποκαλύψω και κάτι. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη και όταν έγινε αυτό με τον μπαμπά της εννοείται ότι της έστειλα και η κοπέλα μου απάντησε πολύ ωραία.

Πέρα από την πλάκα, να τελειώσει όλο αυτό με τον Λάμπρο, αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Θέλω όλοι να έχουμε δουλειά. Καλοδεχούμενος αν δεν έχει. Αν μου πει ότι θέλει να συνεργαστούμε να έρθει να μιλήσουμε.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, Λάμπρο. Έλα, τα ξεχνάμε!»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας πως θεωρεί λογικό η παρουσιάστρια να νιώθει πληγωμένη από τη στάση του πρώην συνεργάτη της.

«Κατ’ εμέ δίκιο είχε η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά. Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά δε θα πω τι και πως. Δε θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά τον εαυτό του, διότι δε μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και όταν είσαι σε μια εκπομπή να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια.

Δε θες να είσαι; Μπορείς να φύγεις και να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να τις επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη, την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό… Ξέφυγε στις δηλώσεις του, πολλές φορές υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο, όχι την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε η Κατερίνα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε, 

«Η Κατερίνα χάνει το δίκιο της και απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα, θα πεις και πράγματα που δεν είναι καλά, και μετά ηρεμείς».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στο προξενιό που προσπάθησε να κάνει στην παρουσιάστρια λέγοντας,  «Δεν είμαστε φίλες. Φίλες δεν είμαστε, αλλά είμαστε μια χαρά. Το προξενιό τώρα… Ήταν απέναντί μου η Κατερίνα, παρουσίαζα κάτι βραβεία, σηκώθηκε ένα παιδί, τον βλέπω και λέω “να τος αυτός ωραίος”. Δε τη ρώτησα αν της αρέσει. Τον σταματάω και του λέω, “έλα εδώ εσύ, είσαι ελεύθερος;”

Ταράχτηκε ο άνθρωπος. Με κοιτάει, παγώνει, δεν απαντούσε. Τον ξαναρωτάω αν είναι ελεύθερος και μου λέει, “όχι”. Κρίμα λέω γιατί σε σκέφτηκα για την Κατερίνα».

Τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαϊου σχολίασαν στο #ToPrwino, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να τοποθετούνται on air.

Αρχικά ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Το ξέρετε το ανέκδοτο με αυτόν που οδηγούσε στην αττική οδό ανάποδα και έλεγε ότι όλοι πάνε ανάποδα; Η Κατερίνα Καινούργιου και θα το πω όσο πιο γλυκά μπορώ, κάθε τόσο βγαίνει και έχει ένα παράπονο από κάποιον άνθρωπο που δεν την αφήνει να κοιμηθεί ή της δημιουργεί προβλήματα. Μήπως θα πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη έχει μπει ανάποδα στην Αττική οδό;».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Διαφωνώ σε ό,τι αφορά τον Μικρούτσικο. Δίνει μία απάντηση για πρώτη φορά, ότι δεν ταίριαζε στην εκπομπή ο κος Μικρούτσικος επειδή δημιουργούσε κόντρες και οι τηλεθεατές δεν θέλουν να τα βλέπουν. Η Κατερίνα πήρε θέση. Η Καινούργιου είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής, σε εκείνη επενδύει το κανάλι, δεν επενδύει στον Μικρούτσικο».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»