Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Εγώ δεν παίρνω διευθυντές από πίσω, να πω ότι αυτή δεν κάνει»

«Όλο λάθος»: Τα βέλη της έριξε η Κατερίνα Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Δανάη Μπάρκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο χθεσινό on air παράπονο που εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, για ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στη #SuperΚατερίνα και αφορούσε το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα «φωτογράφιζε» εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πως το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το Mega, άσχετα με το ότι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά. Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα έχουν πει χίλια δυο όταν ήταν με τον Γιώργο στον ΑΝΤ1, ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Έψιλον» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμείς το παρουσιάσαμε κι αλλιώς ότι κι η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει. Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη και να πω ειλικρινά ότι αν έλεγε μία άλλη παρουσιάστρια ότι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού θέλει να ξαναγυρίσω στο κανάλι, θα χαιρόμουν. Όλοι το ίδιο ρεπορτάζ κάνουμε και τα ίδια λέγονται, οπότε ό,τι καλύτερο για όλους. Να κλείσουν η Φαίη κι οι συνεργάτες της, αν και ξέρω ότι πολλοί από τους συνεργάτες και πίσω από τις κάμερες της έχουν κλείσει κι αλλού» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»