Αδιανόητες εικόνες στην Καινούργιου – Εξερράγη on air ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν μπορούμε να λέμε μαλ…ες!»

Αφορμή στάθηκε το με το σκήνωμα του Αγίου του Ιωάννη του Ρώσσου και το «χαμένο χέρι» : «Τους καθοδηγείτε! Αυτός ο απατεώνας ο Ανδρέας Καραγιάννης, ζει από τις απάτες, ο ηλίθιος!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένταση στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο να ξεσπά εναντίον του Ανδρέα Καραγιάννη ακούγοντας για άλλη μια φορά τα «πιστεύω» του και τα λεγόμενά του στον τηλεοπτικό αέρα.

Σκηνικό ιδιαίτερης έντασης προκλήθηκε στον αέρα,όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Ανδρέας Καραγιάννης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή το θέμα με το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

«Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα;», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά και όχι ως αιχμές;», τόνισε ο συγγραφέας εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή!», παρατήρησε έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να αφήσει τον συνομιλητή του να τοποθετηθεί.

«Επειδή είμαστε σε μία «ορθόδοξη» χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ…λακία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με «πάρετε»! Αρκετά με την παράνοια!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Πέτρος Τατσόπουλος, αποχωρώντας από το πλατό σε πρωτοφανή κατάσταση.

«Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες! Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Που θα μου πει ότι τον προκαλώ κιόλας, ο ηλίθιος!», συνέχισε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο ίδιο ύφος.

«Είναι βαριές κατηγορίες! Ανδρέα, σε ευχαριστώ για την ψυχραιμία. Πρέπει να πάω σε διαφημίσεις αμέσως, δωσ’ τες!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να δώσει τέλος στο πρωτοφανές σκηνικό έντασης.

Κατερίνα Καινούργιου: Βοήθειά μας. Κύριε Τατσόπουλε δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας.  Με τον κύριο Τατσόπουλο ξαναλέω είναι ευγενέστατος, δεν έχουμε τίποτα, όλες τις απόψεις ακούμε αλλά τώρα…

Πέτρος Τατσόπουλος: Είναι τρέλα, είναι τρέλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές. 

Πέτρος Τατσόπουλος: Τους καθοδηγείτε όμως, αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες, από απάτες ζει.

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη ευχαριστώ για την ψυχραιμία. 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»