#MasterChefGR: Ο Κουτσόπουλος έκανε «τσακωτό» τον Ηλία: «Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;»

#MasterChefGR: Η νέα ομαδική δοκιμασία και τα υλικά των δύο μπριγάδων - Kουτσόπουλος σε Γιάννη Κούρτογλου: «Γιατί δε βγάζεις την κονκάρδα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 2/4), η γκρι μπριγάδα ήταν η νικήτρια στη Δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 6-1.

Τα μέλη των δύο μπριγάδων, όπως επισήμαναν και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρουσίασαν εξαιρετικά πιάτα και τα πάντα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Την καλύτερη προσπάθεια, όμως, από όλους τους διαγωνιζόμενους, παρουσίασε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από τη γκρι μπριγάδα, κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη μπορντό μπριγάδα προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Γιάννης Γεωργίου.

Ομαδική Δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2024, με έναν πολύ σημαντικό καλεσμένο, τον chef Herve Pronzato, ένα σπουδαίο όνομα της γαλλικής γαστρονομίας.

Οι δυο μπριγάδες θα πρέπει να παρουσιάσουν στους κριτές και στον καλεσμένο τους ένα υψηλών προδιαγραφών μενού τεσσάρων σταδίων. Μια δοκιμασία, που θα απαιτήσει όλες τις γνώσεις και τις ικανότητες τους. 

Ο Κώστας Φρέτζιος, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα είναι αυτός που θα επιλέξει με ποια βασικά υλικά θα μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες. Στόχος του, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, είναι να «ταλαιπωρήσει», όσο το δυνατόν περισσότερο, την αντίπαλη μπορντό μπριγάδα και να της βάλει μαγειρικές παγίδες, ώστε να κάνει το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Και οι δύο μπριγάδες επιθυμούν τη νίκη και κάποιοι νιώθουν ότι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να καταφέρουν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο διαγωνισμός έχει μπει στην τελική ευθεία και κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος να χάσει. Οι δύο μπριγάδες παίρνουν θέση «μάχης» και ρίχνονται με ζήλο στη μαγειρική δημιουργία, με στόχο μόνο τη νίκη, αφού η ήττα θα οδηγήσει ένα μέλος τους στην έξοδο από το διαγωνισμό

Ο chef Herve Pronzato, ένα σπουδαίο όνομα της γαλλικής γαστρονομίας, είναι καλεσμένος στο επεισόδιο του MasterChef και όσο οι παίκτες των δύο μπριγάδων μαγείρευαν, εκείνος αποκάλυψε το μυστικό του για να πάρουν γεύση οι μπανάνες.

Ο Ηλίας όμως... κρυφάκουσε το μυστικό και το αποκάψε γρήγορα γρήγορα στην ομάδα του. «Να αφήσουμε ολόκληρες τις μπανάνες με τη φλούδα να καούν για να πάρουν γεύση» είπε και ο Κουτσόπουλος τον έκανε "τσακωτό".

Φυσικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον άκουσε και άρχισε να τον ρωτάει από πού έμαθε αυτο το tip, με εκείνον ν' απαντάει... διπλωματικά!

«Γιατί έβαλες τις μπανάνες μαζί με τις φλούδες;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;» πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχω ακούσει έναν αστικό μύθο ότι αν βάλεις τις μπανάνες μέσα σε κάρβουνο παίρνουν πιο πολύ γεύση», απάντησε ο Ηλίας.

Κατά την καθιερωμένη του βόλτα στους πάγκους της ομαδικής δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Γιάννη Κούρτογλου αν η αρχηγία τον δυσκολεύει, με τον αρχηγό των «μπορντό» να παραπονιέται ότι πράγματι του έχει «κλέψει» τη δημιουργικότητα.

Πάντα ετοιμόλογος ο «θείος Λεό» δεν μπορούσε να κρατηθεί κι αφού έφαγε το κομμάτι κρέας που τον κέρασε, ρώτησε τον διαγωνιζόμενο. 

«Και να κάνω μια ερώτηση… Γιατί δε βγάζεις την κονκάρδα; Να πεις “Δεν μπορώ άλλο προτιμώ να είμαι χωρίς αυτήν και να λειτουργώ ως μέλος της ομάδας παρά να έχω αυτό το βάρος”» είπε. «Κι αυτό το σκέφτηκα, κι αυτό το σκέφτηκα σεφ», απάντησε ο Κούρτογλου. 

«Δεν τους έχω δείξει τη δημιουργικότητά μου, δεν τους έχω δείξει τι μπορώ να κάνω... κάτι με κρατάει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Δεν μπορώ να εστιάσω αλλού εκτός από την αρχηγία», είπε στο κιου του ο Γιάννης.

660dc231d7596

Herve Pronzato & κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα μενού των 2 μπριγάδων!

Τrailer Πέμπτη 4.4.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου