#MasterChefGR: Αποθέωση της Χριστίνας από τους κριτές! Είναι η νέα Μαργαρίτα & η 1η νικήτρια της Κύπρου;

#MasterChefGR: Άφωνοι οι κριτές με το τέλειο πιάτο που έφτιαξε η Χριστίνα! «Πιάτα τελικού» έφτιαξαν και ο Λευτέρης με τον Μάριο! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ατάκα για την Ιωάννα Τούνη - Ψηφοφορία με παρεξηγήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο του MasterChef (Δευτέρα 1/4) η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box, με τελικό σκορ 4-3. Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη γκρι μπριγάδα προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Σταυρόπουλος. Μια ψηφοφορία, που έβγαλε ξεκάθαρα στην επιφάνεια τις αντιπαλότητες ανάμεσα στα μέλη της γκρι μπριγάδας, με τον Σταμάτη και τη Βιβή Ζησιμοπούλου να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Οι 14 μάγειρες και μαγείρισσες, που κρατάνε ακόμα τη θέση τους στον διαγωνισμό, κάθε ημέρα που περνάει καταλαβαίνουν πως δεν έχουν πια σχεδόν κανένα περιθώριο για λάθη. Σε κάθε δοκιμασία θα πρέπει να τα δίνουν όλα και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη του, γιατί οι όποιες αστοχίες και μαγειρικές «παραφωνίες» θα θέτουν υπό αμφισβήτηση την παραμονή τους στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Τεστ Δημιουργικότητας, την Τρίτη 2 Απριλίου, με τον Γιάννη Κούρτογλου, αρχηγό της μπορντό μπριγάδας, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του, για μια ακόμα φορά. Πλεονεκτήματα, τα οποία στο παρελθόν δεν απέφεραν τα αποτελέσματα, που είχε φανταστεί και υπολογίσει.

Τα τρία βασικά υλικά της σημερινής δοκιμασίας, το φυστικοβούτυρο, η μαρμελάδα με τα φρούτα του δάσους και το ταχίνι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τους διαγωνιζόμενους για την παρασκευή ενός αλμυρού πιάτου, απαιτώντας όλη τους την εφευρετικότητα και τη μαγειρική φαντασία.

Ωστόσο, όπως κάθε φορά, τα πειράγματα των κριτών προς τους παίκτες δεν έλειψαν από τους πάγκους του διαγωνισμού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, πλησίασε τον Γιάννη Κούρτογλου, ζητώντας του να του περιγράψει το αγαπημένο του πρωινό γεύμα, εκείνο που θα επέλεγε να ετοιμάσει στο ταίρι του.

«Γιαούρτι με φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς. Τσάι… έτσι light. Αυτό θα της έφτιαχνα. Είμαι ξενέρωτος, σεφ», απάντησε ο αρχηγός της μπορντώ μπριγάδας στο MasterChef.

«Είσαι βαρετούλης. Πού είναι τα pancakes σου, τα φρούτα του δάσους, τα αβγά scrummbled, τα ποσέ;», ρώτησε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο00:0001:33

«Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο βαρετούλης αλλά μπορεί να είμαι και της υγιεινής διατροφής. Θέλετε να μου πείτε ότι ο chef Κουτσόπουλος ξυπνάει και φτιάχνει στη γυναίκα του ποσέ αβγουλάκια; Εγώ πιστεύω ότι παραγγέλνει ντελίβερι στο κινητό», σχολίασε χαριτολογώντας ο Γιάννης Κούρτογλου για τον κριτή του MasterChef.

Αν οι παίκτες του διαγωνισμού ήταν ποδοσφαιριστές, ποιοι θα ήταν;

Άφωνοι έμειναν οι κριτές με το πιάτο που τους παρουσίασε η Χριστίνα Χριστοφή. Η παίκτρια του MasterChef 2024 έφτιαξε παντζαρόλι με κους κους από κουνουπίδι, παντζάρια γλασαρισμένα σε μαρμελάδα φρούτα του δάσους και πουρέ κουνουπίδι.

«Είσαι ένα φυσικό ταλέντο! Στο έχω ξαναπεί. Δε σημαίνει κάτι μόνο για τον διαγωνισμό αλλά και τον έξω κόσμο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο νόστιμα και πιο δημιουργικά πιάτα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ!» είπε στη Χριστίνα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η Χριστίνα ενθουσιάστηκε με την επίδοσή της, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο δεν τα πήγε τόσο καλα.

Αν και αδιάθετος, ο Ηλίας κατάφερε να δώσει τη νίκη στην γκρι μπριγάδα του MasterChef 2024. Ο Ηλίας είχε καλύτερο πιάτο από τον Νίκο και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει στην δοκιμασία.

Ο Ηλίας παρουσίασε στους κριτές ένα άκρως γευστικό και εντυπωσιακά στημένο πιάτο. Ο μάγειρας έφτιαξε τηγανητή μελιτζάνα πανέ, μαγιονέζα ταχίνι, εσπούμα ταχίνι, relish ντομάτας και χαλούμι.

«Και τα δύο πιάτα είναι εξαιρετικά» είπαν αρχικά οι κριτές, αλλά έδωσαν τον πόντο στον Ηλία.

«Πιάτα Τελικού» έφτιαξαν και ο Λευτέρης με τον Μάριος: «Σας αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα!» είπε ο Σ. Κοντιζάς

Όταν έφτασε η σειρά του Αλέξη και της Βιβής, το μπρόκολο στο πιάτο του διαγωνιζόμενου έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μοιραστεί ένα beauty style το οποίο παρουσίασε στα social media η Ιωάννα Τούνη, δείχνοντας πώς μπορεί να κάνεις φακίδες στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας μπρόκολο.

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι γιατί θα σκάσω. Το έδειχνε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok. Βουτάει κάπου το μπρόκολο και κάνει ψεύτικες φακίδες», είπε ο κριτής και όλοι αντέδρασαν χαμογελώντας.

Δες παρακάτω το βίντεο που είχε ανεβάσει στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη

@j.touni Επειδή μπερδεύτηκα φουλ… πως φαίνεται;😅😂 Να το δοκιμάσω in real life ή μάπα το μπρόκολο;🥦🥦🥦 #fyp #foryou #jtouni #touni #makeup #makeuphacks #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni

Μετά το τέλος του Τεστ Δημιουργικότητας έφτασε η ώρα για έναν από τους παίκτες του MasterChef 2024 να διεκδικήσουν το έπαθλο των 1000 ευρώ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε μπροστά τη Χριστίνα, τον Ηλία και τον Λευτέρη. «Τα πιάτα σας δεν ήταν μόνο δημιουργικά, δεν ήταν τεχνικά ολόσωστα, ήταν λες κι έχουν βγει από μενού αστεράτου εστιατορίου. Εννοείται ότι είδαμε κι άλλα πιάτα που θα μπορούσαν να είναι σε αυτό το μενού αυτού του εστιατορίου... εγώ θα πω Μάριος και Κυψίδης. Συνεχίστε έτσι όλοι, έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, τέτοιες προσπάθειες θέλουμε να βλέπουμε», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ πηγαίνει στην προσπάθεια του Λευτέρη!», ανακοίνωσε ο σεφ και κριτής.  

Ο Λευτέρης είχε το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας

«Τα έδωσα όλα για το πιάτο μου και χαίρομαι πολύ που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1000 ευρώ από το BOX. Είναι το τέλειο δώρο για κάποιον το φαγητό όσο εγώ. Ευχαριστώ πολύ BOX», είπε στην κάμερα ο Λευτέρης για τη νίκη του. 

Τα δύσκολα για την ηττημένη μπριγάδα, την μπορντό, έφτασε η ώρα να ψηφιστεί ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef 2024.

Πρώτος ψήφισε ως αρχηγός ο Γιάννης Κούρτογλου τον Γιάννη τον Δάσκαλο. Δεύτερη ψήφο πήρε ο Γιάννης από τη Χριστίνα, μιας και μαγειρικά δεν τα πήγε καλά ο συγκεκριμένος παίκτης. Η Χριστίνα παρεξήγησε λίγο τα όσα είπε ο Κούρτογλου στον Δάσκαλο, θεωρώντας ότι του είπε κάτι προσβλητικό. «Στα ελληνικά το είπα», σχολίασε ο Κούρτογλου, εξηγώντας ότι δε μίλησε επιθετικά στον φίλο του κι ας το κατάλαβε διαφορετικά η παίκτρια από την Κύπρο. «Εγώ μιλάω κυπριακά τι να κάνουμε;», σχολίασε στο κιου της η Χριστίνα. 

Ο Δάσκαλος ψήφισε τον Αλέξανδρο αφού επίσης δεν τα πήγε καλά στο Τεστ Δημιουργικότητας. Τον Δάσκαλο ψήφισε κι ο Μάριος, όπως έκανε κι ο Αλέξανδρος. Τον Γιάννη ψήφισε κι ο Νίκος Κυψίδης, ενώ η τελική ψήφος στον Γιάννη δόθηκε από τον Σοφοκλή.  

Με 6 ψήφους δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον Σταμάτη που προέκυψε από τη χθεσινή ψηφοφορία, βγήκε ο Γιάννης (Δάσκαλος), ενώ μία ψήφο είχε ο Αλέξανδρος, όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Trailer Τετάρτη 3.4.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»