#SurvivorGR: Κοκορομαχία ξανά για Αλέξη και Σταμάτη - Κόλαφος η Ασημίνα για τον Τζέιμς και την Σταυρούλα

#SurvivorGR: Το ξέσπασμα της Ασημίνας για το Τζέιμς, η εξομολόγηση του Χριστόφορου, το επεισόδιο Αλέξη-Σταμάτη, η μάχη για την 4η ασυλία - Έριξαν την καλύτερη τους παίκτρια για πρώτη φορά στον τάκο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τις ασυλίες σε 2-2 για την 13η εβδομάδα του Survivor 2024 και να αναγκάσουν τους Μπλε να ρίξουν για πρώτη φορά στον τάκο φέτος την Σταυρούλα Χρυσαείδη, την καλύτερή τους παίκτρια.

Έτσι κλείδωσε το καρέ των υποψηφιοτήτων αποχώρησης από το ριάλιτι επιβίωσης με τις Ιωάννα Τζαβέλα, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή να ετοιμάζονται να δώσουν το βράδυ της Πέμπτης (4/4) την μάχη τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/4) υπήρξαν αρκετές εντάσεις καθώς τα μέτωπα μεταξύ ορισμένων παικτών είχαν παραμείνει ανοικτά από την προηγούμενη ημέρα. Πρωταγωνιστές ήταν η Ασημίνας και η κόντρα της με τον Τζέιμς, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε και η Σταυρούλα, του Χριστόφορου με τον Φάνη, αλλά και του Αλέξη με τον Σταμάτη.

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηναδρέου αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς του Τζέιμς που την οδήγησαν την προηγούμενη ημέρα να αποχωρήσει εκνευρισμένη από το συμβούλιο και να μην ψηφίσει.

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος κι όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς λέγοντας σε εμένα "τι θα συμβεί τώρα, πως όταν το βρίσκει θα μπαίνει να παίζει κι όταν δεν το βρίσκει δεν θα παίζει;". Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη», τόνισε και εξήγησε γιατί αποχώρησε εκνευρισμένη από το συμβούλιο.

«Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν με κακό τρόπο σχετικά με τον τραυματισμό μου. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς».

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος είχε την Τρίτη αντιπαράθεση με τον Φάνη Μπλέτσα και χαρακτηρίστηκε μέχρι και ομοφοβικός. λίγο πριν ριχθεί εκ νέου στην μάχη για το νέο αγώνισμα ασυλίας. Ο 23χρονος παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τα παιδικά του χρόνια και να αποκαλύψει το μεγαλύτερο παιδικό του τραύμα.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα από μικρή ηλικία που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι. Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σαν σερβιτόρος και σαν ντελίβερι, έχω δουλέψει σαν ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια. Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου», αποκάλυψε ο Χριστόφορος στην κάμερα του Survivor.

Φάνης για Χριστόφορο: «Δεν περίμενα μια μεταμέλεια»

Σταμάτης για Χριστόφορο: «Απομόνωσαν μια φράση για να τον κατηγορήσουν»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε, στο Survivor της Τετάρτης, ο Χριστόφορος λίγο πριν ριχθεί εκ νέου στην μάχη για το νέο αγώνισμα ασυλίας. Ο νεαρός παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τα παιδικά του χρόνια και να αποκαλύψει το μεγαλύτερο παιδικό του τραύμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα από μικρή ηλικία που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι».

«Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σαν σερβιτόρος και σαν ντελίβερι, έχω δουλέψει σαν ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια».

«Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor στον μονόλογο που είχε στην κάμερα το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο πριν τον αγώνα για την 4η ασυλία η Ασημίνα απασφάλισε πλήρως κατά του Τζέιμς Καφετζή. Όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο, η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όσο και τα πυρά που δέχθηκε από τον αντίπαλο της.

«Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος που αποχώρησα χθες. Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Τα πράγματα ξεπερνάνε τις ηθικές μου αξίες. Έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές στο παρελθόν, τις οποίες δεν έχει καταγράψει η κάμερα και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε "μαλ@κισμένη" και ότι "δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από εσένα". Δεν θα αναφερθώ σε ένα άλλο σχόλιο που έχει κάνει άνθρωπος της ομάδας μου, άμα θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο ο ίδιος και όταν καθόμουν και συζητούσα με την Κατερίνα Δαλάκα είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή. Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα, δεν έχω κάποιο αποδεικτικό...», ξεκίνησε να λέει.

«Εμένα που με είπες "πουτ..." τρεις φορές; Έχεις βρίσει όλους τους παίκτες. Το στόμα σου δεν κλείνει ποτέ ρε φίλε», την διέκοψε η Σταυρούλα τότε.

Αλλά η Ασημίνα συνέχισε να επιτίθεται στον Τζέιμς λέγοντας πως υποβιβάζει γενικά παίκτες, ακόμα και την Χρύσα, με τα συνθήματα που έχει βγάλει για εκείνη και του τόνισε: «Δεν μπορείς να χτυπάς πάνω στον πόνο μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην ξαναναφέρεις τον τραυματισμό μου. Δεν είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα είμαι υπόλογη για τον τραυματισμό μου».

«Αν δεν έχεις χιούμορ...Οι ηθικές σου αξίες ξεκινάνε όταν καταλάβεις ότι το έπιασε η κάμερα. Η απάντησή σου ήταν "αντε και μπιπ"», της απάντησε εκείνος.

«Είναι πάρα πολλές φορές που μπορεί να βγεις από τα ρούχα σου, η παρέα σου μας έχει φέρει σε μία να λέει ο Χριστόφορος βλακάκο τον Φάνη. Φτάνει πια αυτή η παρέα να λέει και να ειρωνεύεται και να χλευάζει τους υπόλοιπους», πρόσθεσε η Χατζηανδρέου στην πορεία.

Με τη Σταυρούλα να της απαντάει και εκεί να κλείνει το θέμα: «Με έφερε εκτός ορίων. Μιλάει για ηθικές αξίες όταν προσπαθεί να με διαβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό... Με είπε έτσι τρεις φορές, μου γύρισε το μάτι, δεν θα έπρεπε να μιλάει για αξίες. Προσωπικά για μένα αυτό το άτομο δεν έχει καμία αξία. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι εδώ και γι' αυτό είναι μόνη της».

Η άλλη διαμάχη αφορούσε τον Χριστόφορο και τον Φάνη με αφορμή το «βλακάκο» που αποκάλεσε ο παίκτης της Μπλε ομάδας αυτόν της Κόκκινης. Ο Φάνης δεν πήρε πίσω τα όσα είπε και κατέληξε πως δεν τον ενδιαφέρει ό,τι και να λέει ο αντίπαλός του.

Στον στίβο μάχης οι Μπλε προηγήθηκαν με 3-0 πριν οι Κόκκινοι βγάλουν αντίδραση και ισοφαρίσουν σε 3-3, εκμεταλλευόμενοι και τον τραυματισμό του Σάββα.

Οι δύο ομάδες πήγαν μαζί μέχρι το 5-5 πριν ξεκινήσουν πάλι οι εντάσεις όταν στη διάρκεια του αγώνα της Χρύσας με την Ασημίνα ο Σταμάτης Ταλαδιανός, για να ενθαρρύνει την συμπαίκτριά του, φώναξε από τον πάγκο "Πέσε ρε" για την Ασημίνα. Ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε βρίζοντας τον Σταμάτη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.

Το ντέρμπι στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 10-10.

Εκεί Φάνης και Σταυρούλα αποφάσισαν να κοντραριστούν μέχρι τέλους με την Δαλάκα και τον Γκιουλέκα με νικητές να αναδεικνύονται στο νήμα με 12-11 οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, κάνοντας το 2-2 στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας και στέλνοντας τους Μπλε να ψηφίσουν τον 2ο υποψήφιό τους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού και πριν οι Μπλε οδηγηθούν στην κάλπη συζητήθηκε το σκηνικό ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Αλέξη, όπου ο ηθοποιός αγρίεψε όταν άκουσε τι είπε ο παίκτης των Μπλε για την Ασημίνα. Όταν ο Ταλαδιανός θέλησε να το σχολιάσει, ξεκίνησε μία επίθεση προς τον Παππά, λέγοντας πως τον έβρισε και τον τσαμπουκαλεύτηκε: «Ενώ ζητάω συγγνώμη στην ομάδα σου γυρνάς και μου λες "τι λες ρε μ@λ@κα;" και μου κολλάς τη μούρη σου...», είπε χαρακτηριστικά, με τον Αλέξη να του απαντά πως πάνω στην αγωνία που είχε να μη τραυματιστεί η συμπαίκτριά του, συγχύστηκε και αντέδρασε έντονα, αλλά δεν θεωρεί πως είπε κάτι κακό, αφού η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται συνέχεια στη χώρα γενικότερα.

«Ρίξε μου και μια σφαλιάρα την επόμενη φορά...», επέμεινε τότε ο Σταμάτης, με τον Αλέξη να τον διακόπτει: «Δεν θα σε αφήσω να μιλήσω γιατί λες βλακείες αυτή τη στιγμή». Και παρόλο που όλοι έλεγαν στον παίκτη των μπλε πως κανείς δεν του κόλλησε και πως ο Παππάς εκείνος προσπάθησε να δικαιολογήσει την έκρηξή του λέγοντας: «Αν δεν ήμουν εγώ ψύχραιμος και αν ήταν άλλος στη θέση μου, θα είχατε πιαστεί στα χέρια».

«Σοβαρά τώρα θέλουμε να πείσουμε 1 εκατομμύριο κόσμο ότι έχεις δίκιο; Δεν δέχθηκα τη συγγνώμη σου;», αναφώνησε ο παίκτης των κόκκινων και επειδή του επιβεβαίωσαν πως όντως δέχθηκε τη συγγνώμη του, απολογήθηκε, αλλά συνέχισε να επιμένει: «Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου θα παίζαμε ξύλο». «Με απειλείς; Έχεις τέτοια πρόθεση; Είσαι τέτοιος τύπος; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ», απάντησε ο Αλέξης και μέχρι και ο Τζέιμς πήρε το μέρος του, επισημαίνοντας: «Είναι σαν να λες ότι ο Αλέξης πρέπει να σου πει και ευχαριστώ που δεν αγρίεψες και δεν παίξατε μπουνιές». Και κάπως έτσι έληξε το θέμα και προχώρησαν στην ψηφοφορία.

Έχοντας μόνο δύο επιλογές ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Αναστασία Τσέρου, τελικά οι Μπλε ψήφισαν την καλύτερή τους παίκτρια, αφού η Αναστασία δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση μετά από τις ζαλάδες που είχε στον αγώνα ασυλίας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία και είναι για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση στον φετινό κύκλο του Survivor, δήλωσε ότι η ίδια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να βγει υποψήφια.

Trailer | 04/04/2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου