#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!

#MasterChefGR: Τέλος οι αρχηγοί, οι μπριγάδες διαλύονται και η 2η εβδομάδα θρίλερ ξεκινά! - Η απίστευτη γκάφα της Βιβής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Γεωργίου ήταν, τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 12/4).

Tην, Δευτέρα 15 Απριλίου, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους 12 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024!

Οι μπριγάδες διαλύονται και ο καθένας μάχεται για την παραμονή του στον διαγωνισμό!

Όλοι είναι έκθετοι στον κίνδυνο της αποχώρησης, αφού απόψε ξεκινάει η 2η εβδομάδα θρίλερ! Αυτή την εβδομάδα ένα και μόνο ένα λάθος μπορεί να τους στερήσει τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ο νικητής της σημερινής πολύ ιδιαίτερης μαγειρικής δοκιμασίας, όχι μόνο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, αλλά θα κερδίσει και το πρώτο εισιτήριο για την τελική δεκάδα! Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, που όλοι θα το κυνηγήσουν με όλο το μαγειρικό τους πάθος! Οι υπόλοιποι 11 διαγωνιζόμενοι θα είναι αύριο (Τρίτη 16/4) υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τα υλικά, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, βρίσκονται στην εξωτερική αποθήκη τροφίμων. Αυτά τα υλικά θα πρέπει να τα αγοράσουν με αντάλλαγμα τον χρόνο. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα επισκέπτεται την εξωτερική αποθήκη τροφίμων, θα επιλέγει τα υλικά που επιθυμεί και θα πληρώνει με χρόνο από τα αρχικά 120 λεπτά μαγειρικής. Κάθε υλικό έχει και μια διαφορετική τιμή «μεταφρασμένη» σε λεπτά της ώρας. Αυτό σημαίνει πως όλες οι επιλογές, που θα κάνουν, θα πρέπει να είναι σωστά «ζυγισμένες» και πολύ σοφά σχεδιασμένες.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να μπει στην τελική δεκάδα; Ποιοι θα είναι αύριο οι 11 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σε μία ακόμη εβδομάδα-θρίλερ δοκιμάζονται οι 12 διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2024. Όπως ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές στους παίκτες στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/4), οι δύο μπριγάδες διαλύονται και ο καθένας καλείται να παλέψει  για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Ως εκ τούτου, όλοι είναι έκθετοι στον κίνδυνο της αποχώρησης, αφού ένα και μόνο ένα λάθος μπορεί να τους στερήσει τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef. Ο νικητής της σημερινής πολύ ιδιαίτερης μαγειρικής δοκιμασίας, όχι μόνο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, αλλά και το πρώτο εισιτήριο για την τελική 10άδα. Οι υπόλοιποι 11 διαγωνιζόμενοι θα είναι αύριο (Τρίτη 16/4) υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Αρκετοί από εσάς έχετε υπάρξει αρχηγοί είτε στη Γκρι, είτε στη Μπορντό μπριγάδα… και λέω «έχετε», γιατί από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρχηγοί. Χριστίνα και Κώστα, παρακαλώ πολύ, παραδώστε μου τα pins σας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ενώπιον των παικτών, που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους.

«Επίσης, όλοι βγάλτε τα διακριτικά σας… οι δύο μπριγάδες διαλύονται», συμπλήρωσε ο κριτής του MasterChef, με τους διαγωνιζόμενους να ακολουθούν τις οδηγίες του.

Τα υλικά, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, βρίσκονται στην εξωτερική αποθήκη τροφίμων. Αυτά τα υλικά θα πρέπει να τα αγοράσουν με αντάλλαγμα τον χρόνο. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα επισκέπτεται την εξωτερική αποθήκη τροφίμων, θα επιλέγει τα υλικά που επιθυμεί και θα πληρώνει με χρόνο από τα αρχικά 120 λεπτά μαγειρικής.

Κάθε υλικό έχει και μια διαφορετική τιμή «μεταφρασμένη» σε λεπτά της ώρας. Αυτό σημαίνει πως όλες οι επιλογές που θα κάνουν θα πρέπει να είναι σωστά «ζυγισμένες» και πολύ σοφά σχεδιασμένες. Επιπλέον, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις, που θα οδηγήσουν μοιραία στην τελική 10άδα του διαγωνισμού.

«Την κάτσαμε», σχολίασε ο Νίκος Κυψίδης για την απρόσμενη τροπή του MasterChef, ενώ ο Γιάννης δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Πραγματικά, έλεγα στη ζωή μου ότι δεν έχω δει θρίλερ που να με τρομάξει στη ζωή μου. Ε σήμερα εντάξει… κατουρήθηκα».

Η Βιβή με τα «χρονοψώνια» της φαίνεται πως δεν τα πήγε καθόλου καλά! Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν υλικά τα οποία κόστιζαν χρόνο από τη μαγειρική τους. Όσα περισσότερα υλικά επέλεγαν, τόσο λιγότερος χρόνος θα τους έμενε για να μαγειρέψουν μετά.

Η Βιβή μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά και πήρε τόσα υλικά, που όχι μόνο δεν της έμεινε χρόνος για να μαγειρέψει, αλλά χρωστούσε και 11 λεπτά στους κριτές!

Ο Λευτέρης είναι ο μάγειρας του MasterChef 2024 που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία, τα 1000 ευρώ και το εισιτήριο για τη 10άδα του διαγωνισμού!

«Είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες μου μέσα στο MasterChef»είπε συγκινημένος ο παίκτης ο οποίος θα διεκδικήσει το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του MasterChef, αξίας 20.000 ευρώ.

Τrailer Τρίτη 16.4.2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»