#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες

#SurvivorGR: Η πρώτη ημέρα συμβίωσης, η ένωση της παρέας Τζέιμς, το κέρασμα της Ασημίνας και το ντέρμπι για την 1η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τους Κόκκινους να γνωρίζουν την ήττα από τους Μπλε με 12-11 και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να γίνεται ο πρώτος του τάκου μετά την ένωση των δύο ομάδων ξεκίνησε η 15η εβδομάδα του Survivor 2024.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μετά το γλέντι υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης και στην συνύπαρξή τους με τους αντιπάλους τους στην ίδια παραλία.

Αν και ο Τζέιμς Καφετζής έδειξε να ενοχλείται από την κόκκινη μπαντάνα, ήταν χαρούμενος που ενώθηκε πάλι με τον φίλο του Γιώργο Γκιουλέκα.

Παρόλο που στους Μπλε υπήρξε προβληματισμός για τη συμβίωσή τους με τους Κόκκινους, η Ασημίνα Χατζηανδρέου φρόντισε να σπάσει τον «πάγο» με την μαγειρική της με τον Τζέιμς να ενθουσιάζεται με το κέρασμα.

Πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας οι survivors περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό τις εντυπώσεις τους από τη συναυλία του Σάκη Ρουβά αλλά και τις δικές τους επιδόσεις στο καραόκε.

Υπό καταρρακτώδη βροχή ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους παίκτες μία νέα εξέλιξη στους κανονισμούς του Survivor, η οποία θα ισχύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και αφορά στη διαδικασία της αποχώρησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τα κορίτσια θα είναι πλέον ασφαλή και για τις επόμενες 15 ημέρες δεν θα συμμετάσχουν σε καμία μονομαχία και καμία αποχώρηση.

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Έχουμε 3 γυναίκες στην Κόκκινη Ομάδα και 3 στη Μπλε. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λοιπόν, τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή», τόνισε ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Θα έχουμε μόνο ανδρικές μονομαχίες και ανδρικές αποχωρήσεις. Βασικό όμως και τα κορίτσια να συνεισφέρουν φέρνοντας πόντους στις ομάδες τους για να προστατεύσουν τους άντρες».

Όπως ήταν λογικό, αυτή η ανακοίνωση έπιασε στον… ύπνο τα κορίτσια των Μπλε και των Κόκκινων, φέρνοντας χαρά και ανακούφιση στις διαγωνιζόμενες του Survivor.

«Θεωρώ ότι η ομάδα δυνάμωσε με την αποχώρηση της Άιρα. Θα παλεύουμε όπως παλεύουμε πάντα για να μην είναι κανένα από τα αγόρια μας στη μονομαχία», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ανακοίνωση της έκτακτης εξέλιξης στο Survivor.

Στον στίβο μάχης οι δύο ομάδες έδωσαν ντέρμπι για το ποιος θα εξασφαλίσει το πρώτο τοτέμ. Το σκορ πήγε στο 11-11 και όλα θα κρινόντουσαν στο τελευταίο flag race.

Εκεί την ευθύνη ανέλαβαν για τους Μπλε ο Φάνης με την Αναστασία και για τους Κόκκινους ο Γκιουλέκας με τη Δαλάκα, με τον Φάνη να κάνει τη διαφορά στους στόχους και να στέλνει την ομάδα του ως θεατές στο πρώτο συμβούλιο του νησιού για την 15η εβδομάδα του Survivor.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει πως ήταν η πρώτη ημέρα συμβίωσης των δύο ομάδων και πως νιώθουν οι γυναίκες που πλέον είναι προστατευμένες.

Η επικοινωνία ανάμεσα σε Αλέξη και James, οι πολλαπλές καλύβες, τα έπαθλα και η συμβίωση των ομάδων

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη. Αν και οι ψήφοι αρχικά μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη, τελικά ο Γιώργος συγκέντρωσε έξι και βγήκε στον τάκο ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Trailer | 16/04/2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της