#MasterChefGR: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Οι μαθητές... κέρδισαν τον δάσκαλο!

#MasterChefGR: Μάριος: «Πόσα φίδια χωράει ο σάκος. Προσπαθώ να δω που θα βγάλει αυτή η συνωμοσία» - Γιάννης: «Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο! Δεν έχει παιδεία και προσωπικότητα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία, στο προχθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 11/4). Ο Μάριος Ιωάννου και ο Γιάννης Γεωργίου αναδείχθηκαν, μετά τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Λούπο, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Γιάννης Γεωργίου και ο Μάριος Ιωάννου, θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, chef Γιάννη Μαρινόπουλου.

H τελευταία ευκαιρία για τους τέσσερις υποψήφιους θα εξαρτηθεί από τις μαγειρικές γνώσεις τους και ο μεγαλύτερός τους σύμμαχος στην αρχή θα είναι το μυαλό τους. Εκείνος που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών θα αποφύγει τη Δοκιμασία Αντιγραφής και της οριστικής αποχώρησης.

Το κλίμα στην μπορντό μπριγάδα, έχει επηρεαστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα, μετά και τα χθεσινά γεγονότα. Ο Μάριος μαζί με τον Αλέξανδρο νιώθουν παραγκωνισμένοι, ενώ ο Γιάννης Γεωργίου με τον Γιάννη Κούρτογλου θεωρούν πως οι αποφάσεις και οι επιλογές τους είναι καθαρά μαγειρικές και υποστηρίζουν πως δεν αποτελούν και δεν έχουν φτιάξει μια κλειστή υπό-ομάδα, μέσα στη μπριγάδα. Όλα αυτά, σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα μέλη της γκρι μπριγάδας, που δείχνουν να επηρεάζονται από τις εξελίξεις και τις εντάσεις.

Ποιος από τους τέσσερις θα κερδίσει τη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας και θα παρακολουθήσει τη Δοκιμασία Αποχώρησης από την ασφάλεια του εξώστη;

Για ποιον θα είναι σήμερα η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Μαχαιριές λεκτικές έμελλε να ανταλλάξουν στο νέο επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, δυο παίκτες της μπορντό μπριγάδας. Κι αυτό μιας και ο Μάριος κάθε άλλο παρά σωστή βρήκε την απόφαση της ομάδας του, να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο Γιάννης βρήκε ευκαιρία να «χτυπήσει» λεκτικά τον συμπαίκτη του.

«Σεφ, πιστεύω πως δεν είμαι δίκαια εδώ κάτω σήμερα. Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν γιατί ξεκλείδωσαν μια καινούργια στρατηγική και όταν επιστρέψω, αν επιστρέψω, θα την εφαρμόσω και γω για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» υπογράμμισε αρχικά ο Μάριος προς τους κριτές, για να συμπληρώσει εκτός πλατό τα εξής. «Πόσα φίδια χωράει ο σάκος, ήθελα να πω. Τους θεωρώ φίδια γιατί χθες ο Νίκος είχε μαλώσει με τον Γιάννη και ξαφνικά τα βρήκαν, δεν μου μιλάει εμένα, χωρίς λόγο και προσπαθώ να δω που θα βγάλει όλη αυτή η συνωμοσία».

Με τη σειρά του, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο Γιάννης τόνισε πως «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Όπως λέει ο Μάριος τις παροιμίες, θα μιλάω και γω τώρα με παροιμίες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο! Θεωρώ ότι ο Μάριος είναι πολύ επιθετικός μετά τις ψήφους που δέχθηκε».

«Θεωρώ ότι όποιος δεν δέχεται όμως τη γνώμη του άλλου, γιατί περί αυτού πρόκειται, η ψήφος είναι ουσιαστικά η γνώμη μας, δεν έχει παιδεία και δεν έχει προσωπικότητα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο παίκτης του MasterChef.

Με την πλάτη στον τοίχο του MasterChef βρέθηκαν τέσσερις παίκτες το βράδυ της Παρασκευής, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο, οι οποίοι και φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές για να βρεθούν απέναντι από τους κριτές. Πριν την μονομαχία αποχώρησης όμως, ως είθισται, οι διαγωνιζόμενοι είχαν μια «τελευταία ευκαιρία».

Ο λόγος για τον Άνχελ, τον Αλέξανδρο, τον Γιάννης και τον Μάριο. Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, λοιπόν, τους έδωσαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στην δοκιμασία της «τελευταίας ευκαιρίας» ώστε ο νικητής να εξαιρεθεί από την επόμενη δοκιμασία και να ανέβει στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι τέσσερις άνδρες παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε μια σειρά από ερωτήσεις σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κουίζ μαγειρικών γνώσεων. Τι κι αν το ευρύτερο σούσουρο στον εξώστη ήθελε, με ευκολία, νικητή σε αυτό τον Γιάννη, το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό!

Κι αυτό γιατί ο Άνχελ ήταν ο παίκτης που κατόρθωσε να έχει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο κουίζ μαγειρικών γνώσεων και να κερδίσει την «τελευταία ευκαιρία» σε αυτό το επεισόδιο του MasterChef. Έτσι, ο νεαρός παίκτης ανέβηκε γρήγορα γρήγορα στον εξώστη για να παρακολουθήσει σαν θεατής μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη νέα αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

«Τέτοιες ανατροπές ούτε στο Champions League! Εκεί, Μίλαν και Λίβερπουλ δεν θυμάμαι τι είχαν κάνει, αλλά ούτε εκεί δεν τα βλέπεις αυτά» σχολίασε ο Σοφοκλής στην κάμερα του MasterChef για την απρόσμενη αυτή έκβαση της δοκιμασίας.

«Όσοι βρίσκεστε στον εξώστη είστε στην τελική 12αδα του φετινού διαγωνισμού, συγχαρητήρια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef της Παρασκευής.

Για μια θέση στο MasterChef κλήθηκαν να παλέψουν τρεις παίκτες της ίδιας ομάδας, της μπορντό μπριγάδας, στο νέο επεισόδιο του MasterChef που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος για τον Μάριο, τον Γιάννη και τον Αλέξανδρο.

Στο τέλος της μαγειρικής τους αναμέτρησης, λοιπόν, ένας εκ των τριών παικτών της μπορντό μπριγάδας του ριάλιτι μαγειρικής θα έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη του ποδιά και να κλείσει για πάντα την πόρτα του πλατό πίσω του. Νωρίς νωρίς, μέσα από την διαδικασία της «τελευταίας ευκαιρίας, ο Άνχελ κατόρθωσε να γλιτώσει και να παρακολουθήσει σαν απλός θεατής την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο καλεσμένος σεφ των τριών κριτών του MasterChef, ο Γιάννης Μαρινόπουλος παρουσίασε ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών το οποίο και θα έπρεπε οι διαγωνιζόμενοι να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούσαν. Στη συνέχεια, όπως πάντα, οι κριτές και ο καλεσμένος τους θα δοκίμαζαν ένα ένα τα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Και όλες οι προσπάθειες, όπως τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ήταν αξιοπρεπέστατες με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ποιος παίκτης θα αποχωρούσε αυτή τη βραδιά, λοιπόν, ένα βήμα πριν από την τελική 12αδα του MasterChef;

Πρώτος βαθμολογήθηκε ο Μάριος, ο οποίος και κατόρθωσε να συγκεντρώσει 35 βαθμούς.

Στη συνέχεια, οι κριτές του MasterChef και ο καλεσμένος τους, βαθμολόγησαν τον Αλέξανδρο με 30 πόντους.

Έτσι η… τύχη αυτής της αποχώρησης έμελλε να κριθεί ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Γιάννη.

Σύμφωνα με την βαθμολογία, ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από το MasterChef σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο ήταν ο Γιάννης προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον εξώστη και στους τηλεθεατές! 7, 6, 6 και 7 ήταν οι βαθμοί που συγκέντρωσε ο έμπειρος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής εξαιτίας των αστοχιών που είχε το πιάτο του.

«Σεφ, δεν μπορώ να βάλω τον επίλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση που μόνο την ποδιά μου μπορώ να αφήσω, δεν μου βγαίνουν τα λόγια» εξομολογήθηκε δακρυσμένος ο Γιάννης για να ζητήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τον εξώστη να χειροκροτήσουν το «απόλυτο 10 σε δοκιμασία του MasterChef» κατά την φορτισμένη, συναισθηματικά, αποχώρηση του.

Τrailer Δευτέρα 15.4.2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»