Αυτός ο ηθοποιός απαίτησε την απομάκρυνση Νίκου Πολυδερόπουλου & Θοδωρή Κατσαφάδου από τον θίασο

Στην αποκάλυψη του ονόματος του ηθοποιού που δεν ήθελε στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο προχώρησε ο Νίκος Γεωργιάδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε αρχικά στο #StarBreakfast και στην Μαίρη Αργυριάδου και εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση του θεατρικού παραγωγού να θέσει τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον Μάρτυρα Κατηγορίας. Είμαστε γεμάτο κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε πολύ καλά, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ακούληθησε η παρέμβαση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το θέμα. 

«Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην παράσταση.

Όσο για το εάν συνέβη κάποιο έντονο συμβάν: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν, ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη στην παράσταση. Ήταν μια παράσταση η οποία πάει πάρα πολύ καλά, όταν γίνεται κάτι sold out τι αναβάθμιση θέλεις να κάνεις δεν ξέρω. Την αντικατάσταση στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την καταλαβαίνω».

Όπως λέει ο αγαπημένος ηθοποιός:

«Είχαμε κλείσει να είμαστε στην παράσταση, εγώ συζητούσα τα οικονομικά και ο σκηνοθέτης με πήρε ο άνθρωπος και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί και του χρόνου, ο παραγωγός με είχε πάρει και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί, υπήρχε μια συμφωνία στο οικονομικό και ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαστε στην παράσταση. Το θέμα δεν είναι ότι μου το ανακοίνωσαν σε μια δύσκολη στιγμή, είναι ο τρόπος που ανακοινώθηκε. Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να θέλει να αλλάξει το cast του, με έναν πιο σοβαρό λόγο θα έλεγα. Ο λόγος είναι ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δε μας θέλουν φεύγουμε, δε μας διώχνει κάποιος».

Ο ίδιος λέει πως:

«Δε θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάποιο έντονο… δεν μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω. Δε θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε κάτι τέτοιο, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και δέχεται και τις συνέπειές του. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος, πάμε για τα επόμενα που έρχονται».

«Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Mega.

Σήμερα στην αποκάλυψη του ονόματος του ηθοποιού που δεν ήθελε στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο προχώρησε ο Νίκος Γεωργιάδης στο #PrwinoSousou.

Όπως ανέφερε, «έχει γίνει πολλή συζήτηση γιατί δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Καταλάβαμε ότι συμπρωταγωνιστής του ζήτησε να μην είναι διότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Λόγω φιλίας με την παραγωγό μπόρεσε να το πετύχει.

aa0e93d29cb845519f796dda3f5506d4.width-800

Υπάρχει βέβαια και το επιχείρημα αυτού του ανθρώπου. Το ψάξαμε το θέμα γιατί είναι μια παράσταση που δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Το όνομα που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ένα.

Μπορούμε πια με ασφάλεια να πούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

kourlampas_4

Μαθαίνω ότι μεταξύ τους δεν έχουν καμία επαφή, δεν λένε ούτε γεια στα παρασκήνια. Μαθαίνω ότι πηγαίνει κόσμος στο θέατρο και ρωτάει ποιος είναι αυτός που διώχνει τους ηθοποιούς».

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision