Η on camera αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά την απόλυση τους με τον Θοδωρή Κατσαφάδο

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις του Θοδωρή Κατσαφάδου ότι απολύθηκαν από την παράσταση, όταν γύρισε από το μνημόσυνο του αδερφού του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στο #StarBreakfast και στην Μαίρη Αργυριάδου και εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση του θεατρικού παραγωγού να θέσει τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον Μάρτυρα Κατηγορίας. Είμαστε γεμάτο κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε πολύ καλά, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

«Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα» πρόσθεσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

«Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου. Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι παιδί μου ο Νίκος, αλλά τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Ήμουν δίπλα του στη σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο» κατέληξε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή #FaysTime, υπήρξαν δυο ηθοποιοί του θιάσου, οι οποίοι δεν ήθελαν τον Θοδωρή Κατσαφάδο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο στην παράσταση.

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τις δημόσιες σχέσεις του θέατρου, όπου τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ συνάντησε τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τον ηθοποιό να απαντάει πως: «Ισχύει ό,τι είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, δεν θα είμαστε του χρόνου στην παράσταση. Θα τα πούμε μια άλλη στιγμή. Δεν με έχει στεναχωρήσει κάτι».

Δειτε Επισης

Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας