Η απάντηση του Νίκου Πολυδερόπουλου για την απομάκρυνσή τους με τον Θοδωρή Κατσαφάδο από τον θίασο

«Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Παρέμβαση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το θέμα των τελευταίων ημερών για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν. 

«Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην παράσταση.

Όσο για το εάν συνέβη κάποιο έντονο συμβάν: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν, ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη στην παράσταση. Ήταν μια παράσταση η οποία πάει πάρα πολύ καλά, όταν γίνεται κάτι sold out τι αναβάθμιση θέλεις να κάνεις δεν ξέρω. Την αντικατάσταση στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την καταλαβαίνω».

Όπως λέει ο αγαπημένος ηθοποιός:

«Είχαμε κλείσει να είμαστε στην παράσταση, εγώ συζητούσα τα οικονομικά και ο σκηνοθέτης με πήρε ο άνθρωπος και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί και του χρόνου, ο παραγωγός με είχε πάρει και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί, υπήρχε μια συμφωνία στο οικονομικό και ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαστε στην παράσταση. Το θέμα δεν είναι ότι μου το ανακοίνωσαν σε μια δύσκολη στιγμή, είναι ο τρόπος που ανακοινώθηκε. Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να θέλει να αλλάξει το cast του, με έναν πιο σοβαρό λόγο θα έλεγα. Ο λόγος είναι ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δε μας θέλουν φεύγουμε, δε μας διώχνει κάποιος».

aa0e93d29cb845519f796dda3f5506d4

Ο ίδιος λέει πως:

«Δε θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάποιο έντονο… δεν μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω. Δε θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε κάτι τέτοιο, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και δέχεται και τις συνέπειές του. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος, πάμε για τα επόμενα που έρχονται».

«Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Mega.

Δειτε Επισης

Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας