Τα προσβλητικά σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου & Μπάρκα - Έξαλλη η Κατερίνα - «Κόλαφος» ο Λιάγκας

Η Κατερίνα πέταξε το ακουστικό και έφυγε, ενώ ακούγονταν οι φωνές του αρχισυντάκτη της: «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» - Γιώργος Λιάγκας «κόλαφος» για Λάκη Λαζόπουλο: «Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή, ντροπή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκφράστηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την παρουσιάστρια του Alpha.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…».

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ένα σκηνικό έντασης ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την αρχισυνταξία της εκπομπής της προκλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής (1/3) στον αέρα του #SuperΚατερίνα. Η παρουσιάστρια του Alpha, στον απόηχο των σχολίων του Λάκη Λαζόπουλου για το σκηνικό ανάμεσα στην ίδια, τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τη Δανάη Μπάρκα, αποχώρησε από το πλατό, ενώ ακούγονταν οι φωνές του αρχισυντάκτη της

«Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό το σχόλιό της προφανώς ενόχλησε την αρχισυνταξία της εκπομπής, η οποία αντέδρασε έντονα από το ακουστικό.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το!», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρώντας από το πλατό, ενώ από το ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη…

Μετά τις διαφημίσεις, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αφού η Κατερίνα Καινούργιου δεν επέστρεψε…

Κανονικά επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου στο πόστο της, μετά το ξέσπαμα που είχε στον αέρα της εκπομπής, ζητώντας συγγνώμη για την αποχώρησή της.

«Δεν είμαι αλλού, εδώ είμαι, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μία προσωπική διαφωνία και ήθελα λίγο να τη λύσω», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha επιστρέφοντας από τα διαφημιστικά μηνύματα.

«Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και λίγο στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης: είναι λίγο της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από τα πλατό τον τελευταίο καιρό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη προς τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

«Σε κάποια πράγματα μπορεί να έχει δίκιο τελικά ο άνθρωπος. Πάμε να προχωρήσουμε;», κατέληξε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζοντας στη θεματολογία της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση και από τους συνεργάτες της.

Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την απόφαση του δεύτερου να κινηθεί νομικά εναντίον της γνωστής youtuber λόγω των αρνητικών σχολίων που έκανε για εκείνον, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον τελευταίο καιρό σχολιάζονται οι προσωπικές ζωές και οι προσωπικότητες ανθρώπων της τηλεόρασης, λέγοντας πως πολλές φορές αυτό μπορεί να φτάσει σε σημείο να θες να αφήσεις τη δουλειά σου.

«Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας – για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, έχει δικαίωμα καθένας να λέει ό,τι θέλει – και λέει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα. Είναι τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες “θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου”. Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νοημοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε με ιδιαίτερη αυστηρότητα για τον γνωστό δημιουργό και ηθοποιό.

«Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κος Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κα Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κα Μπάρκα τα έχει με τον κο Τσαγκρίδη. Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανακι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας.

Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους».

«Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip