#MasterChefGR: Ο Άνχελ έκλεψε αρχηγία & ασυλία - H Χριστίνα κέρδισε τα 1.000€ με ένα πιάτο «έργο τέχνης!»

#MasterChefGR: «Πετσόκοψε» τον συμπαίκτη του: «Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του, πού πας ρε»; - Ένταση στην ψηφοφορία των γκρι - Ποιον έβγαλαν υποψήφιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 2024 ο Χρήστος Γανίτης από την μπορντό μπριγάδα αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό, αφού ήταν αυτός που παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για τους 17 επίδοξους MasterChef της Ελλάδας με θέμα τη θάλασσα! Τα μέλη των δυο μπριγάδων, καλούνται να διαχειριστούν με τον πιο νόστιμο τρόπο ένα Mystery Box με θαλασσινά υλικά, που είναι τα αγαπημένα του καλεσμένου chef και ιδιοκτήτη εστιατορίου, Νίκου Μιχαήλ, σε μια δοκιμασία που απαιτεί όλες τις γνώσεις και τις ικανότητες τους.

Πριν την έναρξη της δοκιμασίας, όμως, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνουν κάτι σημαντικό στους διαγωνιζόμενους.

Όποιος θέλει μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία και ό,τι αυτή συνεπάγεται! Οι αποφάσεις, που θα πάρουν τα μέλη των δύο μπριγάδων, θα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του διαγωνισμού και θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Ποια μπριγάδα, τελικά, θα αναγκαστεί να αναδείξει, από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ο Γιάννης λύγισε για άλλη μια φορά στο προσωπικό του κιου και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τη Γεωργία που ήταν επίσης ευσυγκίνητη.

Σε κάθε επεισόδιο είναι σύνηθες πια να μπήγει τα κλάματα και συχνά με τις πιο μικρές αφορμές…

Όπως απόψε που αντικρίζοντας τον καλεσμένο της βραδιάς συγκινήθηκε και άρχισε πάλι να κλαίει στο κιου προκαλώντας πονοκέφαλο στους τουτιεράδες.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία, που του εξασφαλίζει ασυλία μέχρι τους «12». Στην περίπτωση όμως που ηττήθει βγαίνει αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Υπάρχει κάποιος που θέλει τη θέση του αρχηγού;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Άνχελ να σηκώνει το χέρι του και να προκαλεί σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.

Ο Νίκος συνεχάρη τον αντιπαλό του για το θάρρος του και δήλωσε πως «θα μιλήσουν τα μαχαίρια». Ο Κώστας από την άλλη βρήκε παράτολμη την απόφασή του κι εξήγησε: «Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του. Σε περίπτωση που χάσει βγαίνει υποψήφιος και σε περίπτωση που έρθει στους γκρι «hello ο Κώστας είναι εδώ πέρα θέλει καιρό να γίνει αρχηγός. Πού πας ρε;».

Για να υπάρξει αριθμητική ισορροπία στα δύο μαγερικά στρατόπεδα, ο Γιάννης Κούρτογλου ως αρχηγός της νικήτριας μπριγάδας στην περασμένη ομαδική δοκιμασία, επέλεξε να μη μαγειρέψει ο Λευτέρης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου και του Χρήστου που τον κατηγόρησαν πως δεν τηρεί το fair play.

Με αγωνία οι δύο μάγειρες περίμεναν να ακούσουν το όνομα του νικητή. Τελικά ο πόντος κατέληξε στον Άνχελ, ο οποίος είναι ο νέος ηγέτης των γκρι, ανταλλάσσοντας διακριτικά και pin με τον Νίκο.

«Για μένα τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Είναι ένα βάρος. Είμαι διατεθειμένος να το κουβαλήσω. Χάρηκα με τον εαυτό μου που έκανα αυτή την κίνηση και στο τέλος μου βγήκε», δήλωσε ο Άνχελ αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη του. 

«Αγαπώ τα παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Πάλευα από την αρχή στους γκρι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φύγω», είπε με λύπη ο Νίκος.

Με την εξέλιξη αυτή δυσαρεστήθηκαν οι γκρι και πιο πολύ από όλους ο Λευτέρης, που πίστευε πολύ στο πιάτο του Νίκου. «Δεν το πίστευα ότι θα έχει χάσει ο Νίκος με το πιάτο που έφτιαξε σήμερα», παραδέχτηκε.

Η μπορντό μπριγάδα κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box με τον Άνχελ να δίνει τη νίκη στην πρώην του ομάδα, λίγο πριν αλλάξει στρατόπεδο. 

Ακόμα ένα Mystery Box ολοκληρώθηκε και οι τρεις κριτές κάλεσαν μπροστά τους παίκτες με τα τρία καλύτερα πιάτα.

Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους: Χριστίνα, Κώστα και Σοφοκλή. Το πιάτο όμως που ξεχώρισε ήταν της Χριστίνας, η οποία κέρδισε και τα 1.000€.

Η στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε για την γκρι μπριγάδα η οποία γνώρισε την ήττα στη δοκιμασία του Mystery Box!

Πρώτος ψήφισε ο Άνχελ «καρφώνοντας» τον Παναγιώτη. Ο Ηλίας καταψήφισε τη Βιβή λόγω προσωπικών διαφορών και όχι τόσο για τη σημερινή της επίδοση. Αρνητική ψήφο στη Βιβή έδωσε και ο Σταμάτης. Ο Κώστας ψήφισε τον Παναγιώτη για τα παραβρασμένα ζυμαρικά. Η τρίτη αρνητική ψήφος στον Παναγιώτη δόθηκε από τον Χρήστο. Η Βιβή έκανε τη διαφορά ψηφίζοντας τον Σταμάτη. Τον Σταμάτη «κάρφωσε» και ο Παναγιώτης με τη Ζωή. Ο Λευτέρης τέλος δεν ήθελε να αποδυναμώσει την ομάδα του κι έτσι ψήφισε κι αυτός τον Παναγιώτη. 

Ο Λευτέρης άφησε να αιωρείται πως η Βιβή έλεγε πράγματα για τον φίλο της τον Αλέξανδρο πίσω από την πλάτη του. Εκείνη εκνευρίστηκε και του ζήτησε τον λόγο με τον πρώην αρχηγό να τα μαζεύει και να αποκαλύπτει πως το μόνο πράγμα που του είχε πει είναι ότι με τον Αλέξανδρο είχαν απομακρυνθεί.

Προηγουμένως η Βιβή είχε μιλήσει για παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στο στρατόπεδο των γκρι, τα οποία σήμερα έσωσαν τον Σταμάτη, παρότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια. Η ίδια αναφερόταν στον Κώστα, τον Λευτέρη και τον Χρήστο. 

Ο πιο ζημιωμένος απ' όλους ήταν τελικά ο Παναγιώτης, ο οποίος δεν ανήκει στο παρεάκι κι έτσι βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα με 4 αρνητικές ψήφους.

Τrailer Τρίτη 12.3.2024

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος