#MasterChefGR: Αποχώρησε και παραδέχτηκε ότι έχει περιορισμένες δυνατότητες

#MasterChefGR: Δεν πήρε την ασυλία και τα έβαψε μαύρα! «Ξενέρωσα απίστευτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τέσσερα μέλη από την γκρι μπριγάδα, η Ζωή Καλλέργη, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, ο Ηλίας Παναγιώτου, η Βιβή Ζησιμοπούλου και ο Χρήστος Γανίτης από την μπορντό μπριγάδα, θα αγωνιστούν, για την παραμονή τους στο MasterChef 2024.

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 7/3), ο Κώστας Φρέτζιος από την γκρι μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσει ασφαλής από τον εξώστη τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Οι πέντε υποψήφιοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τη Δοκιμασία Αποχώρησης, μόνο, όμως, αν καταφέρουν να εκτελέσουν σωστά και τα δυο ζητούμενα, που θα τους θέσει ο chef Πάνος Ιωαννίδης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ιδιαίτερα τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας, οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την καλεσμένη chef, Άλεξ Βασιλάτου, η οποία παρουσιάζει ένα πιάτο που δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία. Η δοκιμασία  δεν θα αποδειχθεί εύκολη υπόθεση για κανέναν.

Άλλωστε, έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef ακόμα και έμπειροι μάγειρες να πληρώνουν ακριβά την έλλειψη προσοχής και να βλέπουν την έξοδο από τον διαγωνισμό.

Οι πέντε υποψήφιοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τη Δοκιμασία Αποχώρησης, μόνο, όμως, αν καταφέρουν να εκτελέσουν σωστά και τα δυο ζητούμενα, που θα τους θέσει ο chef Πάνος Ιωαννίδης.

Ο σεφ έδειξε τα μυστικά του και μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο παραπάνω...

Βιβή, Ζωή, Παναγιώτης, Χρήστος και Ηλίας ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα οι κριτές, ένας από τους πέντε θα είχε μέσω μιας τελευταίας δοκιμασίας την ευκαιρία να πάρει ασυλία και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης τους έδειξε τι έπρεπε να κάνουν. Οι πέντε παίκτες έπρεπε να καθαρίσουν σωστά έναν αστακό.

Αφού είδαν τα πιάτα και έκαναν μια μικρή σύσκεψη, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισαν ότι η τελευταία ευκαιρία ήταν του Ηλία.

«Είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος, δόξα τον Θεό πήγαν όλα καλά. Θα κάτσουμε λίγο στον εξώστη και πάλι... μου έλειψε», είπε ο παίκτης.

«Ξενέρωσα απίστευτα. Ήμουν σίγουρη ότι έχω πάρει την ασυλία γιατί ήμουν 100% στο ζητούμενο. Όλος ο αστακός ήταν αυτό που ζήτησαν», σχολίασε μιλώντας στη κάμερα η Βιβή.

Ταλιατέλες με «Αρνάκι Φρικασέ» παρουσίασε η καταξιωμένη σεφ Άλεξ Βασιλάτου και οι παίκτες του MasterChef έπρεπε να το αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούσαν. Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες, παρακάτω σού έχουμε τη συνταγή!

Οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να τα δώσουν όλα σε μια απαιτητική δοκιμασία που ζητούσε από εκείνους τις πιο λεπτές γαστρονομικές τους δεξιότητες.

«Για μένα είναι η 4η φορά, που είμαι υποψήφια και η ψυχολογία είναι στα πατώματα» εξομολογήθηκε η Βιβή λίγο πριν παρουσιάσουν οι σεφ και κριτές του MasterChef το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψει μαζί με τους αντιπάλους της. Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού την καλεσμένη σεφ, Άλεξ Βασιλάτου η οποία και παρουσίασε ένα πιάτο που δεν επέτρεπε στους διαγωνιζόμενους το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία.

Έτσι, αντιμετωπίζοντας αμφότεροι αρκετές δυσκολίες στη διάρκεια της δοκιμασίας, η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή ετοίμασαν τα πιάτα τους και τα έστειλαν προς δοκιμή στους κριτές και την καλεσμένη τους. Εκεί ωστόσο, ως είθισται στις δοκιμασίες αποχώρησης του φετινού κύκλου, δοκίμασαν τα τέσσερα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον παίκτη του MasterChef.

Αφού βαθμολόγησαν λοιπόν κάθε προσπάθεια, οι τρεις κριτές και η καλεσμένη τους βρέθηκαν μπροστά στους δυο άνδρες και στις δυο γυναίκες προκειμένου να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Η απόφαση είχε παρθεί και από το MasterChef, σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο, κλήθηκε να αποχωρήσει ο Χρήστος!

«Δε νιώθω στεναχωρημένος, ήξερα ότι δε θα φτάσω τελικό. Οι δυνατότητές μου είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούσα και λίγο πιο κάτω να πάω. Στεναχωριέμαι που δε θα μιλάω με τα παιδιά», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Χρήστος.

Τrailer Δευτέρα 11.3.2024

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»