#SurvivorGR: Η ομάδα της την έστειλε στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη

#SurvivorGR: Χρύσα: «Ο Σταμάτης κάνει σαν κοριτσάκι» - James: «Λέει πολλά ψέματα, όταν τρελαίνεται, πετά τα μάτια έξω» - Σταμάτης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν οι δικηγόροι Γκιουλέκα, ο Τζέιμς κι ο Φάνης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το έκτακτο Συμβούλιο του νησιού έφερε μεγάλες ανατροπές με τη σύσταση των δύο ομάδων στο Survivor να αλλάζει δραστικά! Η σύσταση των νέων ομάδων που μετονομάστηκαν πλέον σε «Κόκκινους» και «Μπλε» διαμορφώνεται ως εξής:

Κόκκινοι: Aira Adomaityte, Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Αλέξης Παππάς, Γιάννης Περπατάρης, Νίκος Ρικουνάκης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μπλε: Μαριλίνα Βακονδίου, Σάββας Γκέντσογλου, James Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα, Δώρα Νικολή, Ντάνιελ Νούρκα, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σταμάτης Ταλαδιανός, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταύρουλα Χρυσαειδή.

Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έφερε ως πρώτη υποψήφια την Ευγενία. Όσο οι μέρες περνούν τόσο αυξάνει ο δείκτης δυσκολίας των στίβων μάχης. Ο αποψινός στίβος φαίνεται να δυσκολεύει ιδιαίτερα τις δύο ομάδες και ο αγώνας εξελίσσεται σε ντέρμπι.

Πόσο έχουν επηρεαστεί οι σχέσεις των παικτών μετά τις αλλαγές στις δύο ομάδες; Ποιο όνομα θα βγάλει η κάλπη ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση;

Η Ευγενία νιώθει οτι είναι σε δεινή θέση - Οι Μπλε προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου υποστήριξε τον Γιώργο Γκιουλέκα στον καβγά του με τον Σταμάτη Ταλαδιανό στο Survivor.

Οι δύο άντρες είχαν τις διαφορές τους, με τους μισούς Μπλε να υποστηρίζουν τον Γιώργο κι άλλοι τον Σταμάτη.

Η Χρύσα ωστόσο, δεν έχει καλές σχέσεις με τον δεύτερο, οπότε ήταν γνωστό εξ' αρχής με ποιανού το μέρος θα ήταν.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, είπε: «Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα, γιατί συμφωνούσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης έλεγε τα δικά του, τον αφήσαμε, αλλού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ίδια ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μυαλό, κριτική σκέψη και μάτια για να βλέπουμε. Αυτός έκανε παράπονα, λες κι είναι κοριτσάκι ότι "δεν με ρώτησες αν είμαι καλά και πώς είμαι κι αν θες να σταματήσουμε". Και μετά πιάστηκαν από μια άλλη κουβέντα, ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός, που ισχύει, το βλέπουμε».

Οι κόντρες καλά κρατούν στο Survivor καθώς ο James Καφετζής αποκάλεσε τον συμπαίκτη του Σταμάτη Ταλαδιανό ψεύτη.

«Ο Σταμάτης έχει μπερδευτεί πάρα πολύ γιατί έχει πει γενικά πολλά ψέματα και τον έχουμε πιάσει πολλές φορές off side. Για αυτό δεν παίρνω σοβαρά ό,τι λέει. Το ότι έχει έντονες αντιδράσεις νομίζω ότι τοι βλέπει όλος ο κόσμος. Όταν τρελαίνεται, πετά τα μάτια έξω» είπε ο James για τον Σταμάτη και όσα κάνει στο Survivor.
«Έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε εδώ και καιρό μαζί του. Ό,τι ενασχόληση είχαμε, ήταν η αντίδραση στη δράση τη δική του. Τώρα που χωρίστηκαν οι ομάδες και δεν έχει πλέον την πλειοψηφία. Προσπαθεί να παίξει την κάρτα του θύματος, που δεν ξέρω αν θα του βγει» συνέχισε για την κόντρα του Σταμάτη με τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης ρίχτηκαν Διάσημοι και Mαχητές στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και όπως πάντα ο στίβος μάχης είχε τη δική του δυσκολία.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας τερματίζοντας πρώτοι με σκορ 12-10.

Σταμάτης για Χρύσα: Έχει γίνει ο χειρότερος μου εφιάλτης! - Τα βάζει επίσης με Γιώργο και James

Εκνευρισμένος με τον Γιώργο Γκιουλέκα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας τα έβαλε με τον αντίπαλό του που ενώ ο ίδιος ήταν τραυματισμένος, ούτε που γύρισε να κοιτάξει αν είναι καλά.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Όταν πήγα και του μίλησα και του είπα "πού είχα ένταση Γιώργο;". Πότε είδες να έχω ένταση μαζί σου, όταν εσύ ο ίδιος ενώ έχω χτυπήσει, δεν γυρνάς να δεις τον παίκτη που παίζεις μαζί αντίπαλος, αν είναι καλά ή αν έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό και το μόνο που σε νοιάζει εκείνη την ώρα είναι να φωνάζεις και να προκαλείς εντάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εντάξει Γιώργο, κέρδισε αν θες. Επί πτωμάτων; Επί πτωμάτων. Όπως θες εσύ. Κι όταν μου μιλάς και λες για εντάσεις και σου λέω "ποιες εντάσεις;", δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν οι δικηγόροι σου, ο Τζέιμς κι ο Φάνης. Να υποστηρίξουν τι; Έκανα κάτι; Τι έκανα πάλι που σας ενόχλησε; Ότι ακόμα και με λαιμό χτυπημένο πήγα να συνεχίσω το παιχνίδι; Σας πειράζει κι αυτό;».

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού, με τους μπλε να καλούνται να ψηφίσουν έναν ακόμη παίκτη τους προς αποχώρηση.

Η ένταση, που υπήρξε στο χθεσινό συμβούλιο ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και στον Γιώργο Γκιουλέκα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να ρίχνει τα βέλη της στον πρώτο: «Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού!. Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός».

Τα λόγια της Χρύσας φαίνεται ότι στράφηκαν εναντίον της, αφού μετά και τη δεύτερη ήττα της Μπλε ομάδας, αποφασίστηκε να είναι η ίδια η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Trailer | 12/03/2024

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος