Η Εύη Δρούτσα απαντά στον Γιάννη Κότσιρα: «Ήταν τελείως λάθος, έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται»

Πέτρος Ίμβριος: «Ρε Εύη μου, έχεις γράψει αριστουργήματα… τι Τα τα τα»; - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η Εύη Δρούτσα υποτιμά τον εαυτό της με αυτή τη δήλωση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πρωί της Παρασκευής, η στιχουργός Εύη Δρούτσα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής #SuperΚατερίνα του Alpha και μετά το τέλος της προβολής του βίντεο φάνηκε προβληματισμένη με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να την ρωτά το λόγο.

«Σε βλέπω λίγο προβληματισμένη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην Εύη Δρούτσα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, με τη δεύτερη να απαντά: «Όχι, εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (σ.σ.: η Μαρίνα Σάττι) είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως, διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με το “τα τα τα”. Ας πάει η κ. Σάττι με το ‘τα τα τα’…».

«Να ενημερώνονται όταν γράφουν έναν στίχο! Το ‘τα τα τα’ δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, γιατί κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο με τον Ραμαντάν και τον Πιτσίνιαγκα, και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ.

Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία, η οποία έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό λέει τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, έχει πάει πάρα πολύ καλά, το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό. Και έρχεται κάποιος και παίρνει το ‘τα τα τα’; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά εμένα καθόλου…», συνέχισε η ίδια.

«Δεν είναι μόνο ότι είναι κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό το πράγμα. Και είναι ντροπή και για τη Σάττι να δεχτεί να πει ένα τραγούδι το οποίο έχει γίνει τώρα παγκόσμια επιτυχία. Δεν ξέρω αν η εταιρεία θα κινηθεί νομικά, δεν το συζήτησα, δεν πρόλαβα. Δεν είναι ότι κλέβουν τον στίχο, αλλά δεν είναι ωραίο» τόνισε, ακόμη, η Εύη Δρούτσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο με τα όσα αδιανόητα είπε, διεκδικώντας εκτός από το copyright του «Tι τι τι» και το copyright του «Τα τα τα», έγινε viral και μέσα από το Luben.

Μαζί με το μουσικό του ταίρι, την Αλίνα Κωτσοβούλου βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος  στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για το «Ζάρι» της Μαρίννας Σάττι και την έντονη αντίδραση της Εύης Δρούτσα για την… κλοπή του «Τα τα τα».

Ειδικότερα, ο Πέτρος Ίμβριος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω κάτι με πολλή αγάπη. Ρε Εύη μου, έχεις γράψει αριστουργήματα όπως τον «Παλιόκαιρο» και το «Ο δικός μου δρόμος». Τώρα, δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς με το «Τα τα τα», δηλαδή τι «Τα τα τα»; Κατ’ αρχήν πρέπει να υπάρχει στίχος, το «Τα τα τα» είναι μια συλλαβή, όπως επίσης και για να κλέψει κάποιος ή να δανειστεί μια μελωδία θα πρέπει να είναι τέσσερα ολόκληρα μουσικά μέτρα».

«Τέσσερα μουσικά μέτρα είναι μια τεράστια μελωδία, μεγάλο πράγμα. Όπως και ο στίχος, αντίστοιχα, πρέπει να είναι ένας στίχος ολόκληρος. Τώρα μια συλλαβούλα; Ας την πάρουν, χαλάλι τους».

«Άρα εγώ, που μου μπήκαν ιδέες, να μην κινηθώ νομικά αν ξαναδώ τη λέξη Μπαμ κάπου που έχω γράψει το «Μπαμ και κάτω» ε;» αναρωτήθηκε τότε η Ναταλία Γερμανού για να της απαντήσει με χιούμορ ο καλεσμένος της, Πέτρος Ίμβριος ως εξής. «Όχι! Στο κάτω να κινηθείς νομικά, το Μπαμ άστο».

Δείτε το βίντεο EΔΩ

Untitled

Για τον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με το #ZARI και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα, απάντησε και ο Γιάννης Κότσιρας και μάλιστα επί σκηνής, παίρνοντας θέση κατά της γνωστής στιχουργού.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Στην εκπομπή #GeiaSou και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε για τη Μαρίνα Σάττι, το Ζάρι και την Εύη Δρούτσα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, στηρίζεται στον απόλυτο ήχο της εποχής. Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι. Εγώ πιστεύω ότι στη χειρότερη, αυτό το κομμάτι θα είναι στη δεκάδα. Νομίζω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός θα κάνει… παπάδες!

Είναι αστείο αυτό που είπε η Εύη Δρούτσα. Κλέβει κάποιος που έχει “τα τα τα” κάποιον άλλον που έγραψε “τα τα τα”; Νομίζω ότι η Εύη Δρούτσα με αυτή τη δήλωση υποτιμά τον εαυτό της», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Η βραδιά της ανακοίνωσης ήταν κουραστική, δεν χρειαζόταν να τραγουδήσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα».

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, #SuperΚατερίνα μετά τις δηλώσεις της την περασμένη Παρασκευή για το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάτι.

Τα λεγόμενά της μάλιστα σχολίασε και ο Γιάννης Κότσιρας: «Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε με αφορμή του τραγούδι που είχε γράψει η Εύη Δρούτσα για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα «Δυνατά -τα -τα».

Η απάντηση της Εύης Δρούτσα:

«Άδικο είχε γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Ενώ σχολίασε: «Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου (…) Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει…»

«Η εταιρία λέει – όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπολος – να βγεις και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρία με την οποία συνεργάζομαι», κατέληξε η Εύη Δρούτσα για τους στίχους που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και την σύγκριση με το τραγούδι της για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. 

Δείτε το βίντεο στο 00:29' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»