#SATTIsfaction: Θρίαμβος για την Μαρίνα Σάττι και το #ZARI - Νούμερο 1 στα trend & τα επικά reaction video

#Eurovision2024: Τα σοκ διαδέχονται το ένα το άλλο με κάθε εναλλαγή της μουσικής, οι φωνητικές ικανότητες της Μαρίνας Σάττι εντυπωσιάζουν και όλοι σηκώνονται αυτόματα να χορέψουν, τραγουδώντας... τα τα τα τα! Το τραγούδι της Ελλάδας είναι εθιστικό! pure #SATTIsfaction

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή #Eurovision, μεγάλη κουβέντα ξεκίνησε, ως είθισται, για το αν αρέσει ή όχι το ελληνικό τραγούδι.

Επειδή η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι διαφέρει από τις κλασσικές συμμετοχές που έχει στείλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, άναψε μια τεράστια συζήτηση και οι απόψεις των Ελλήνων διίστανται όπως πάντα.

Το #ZARI μετά από πολλά χρόνια φέρνει στο προσκήνιο τη συμμετοχή την Ελλάδας για την #Eurovision όχι μόνο στους φανς αλλά και στους απλούς θεατές.

Από την άλλη πλευρά όμως, η αποδοχή των φανς του εξωτερικού δεν είναι αρκετά θετική ειναι θρίαμβος!

Αυτό εκφράζεται και μέσα από τις στοιχηματικές αποδόσεις για νίκη στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με την Ελλάδα να παρουσιάζει από χθες άνοδο κατά δύο θέσεις στην κατάταξη (από 16η σε 14η) με παράλληλη μείωση των αποδόσεων της σε όλες ανεξαιρέτως τις στοιχηματικές εταιρείες. 

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την αποκάλυψη του τραγουδιού «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram και απευθυνόμενη στους πάνω από 100.000 ακολούθους της, έγραψε: «Γεια 100Κ followers!!! Ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι/δεσμεύομαι δημοσίως (κι έχω κοινωνική ευθύνη απέναντί σας) να κάνω serve από’ δω και πέρα χωρίς φόβο και πάθος».

Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το #ZARI βρίσκεται στις τάσεις πολλών χωρών στην πλατφόρμα του Youtube! Σε Ελλάδα και Κύπρο το τραγούδι βρίσκεται εδώ και αρκετές ώρες σταθερά στην #1 θέση ενώ ενδεικτικά: #9 Νορβηγία #13 Δανία #14 Ολλανδία #16 Σουηδία #20 Ιρλανδία #28 Φινλανδία #29 Γερμανία #37 Αυστρία

Φυσικά τα reaction video έχουν πάρει φωτιά με τους fans να αναγνωρίζουν την καλλιτεχνική ταυτότητα της Μαρίνας και φαίνεται να πείθει με τον καλύτερο τράπο την πλειοψηφία των ατόμων εκτός συνόρων που την αποθεώνουν!

Δείτε μερικά απά αυτά που κατέκλυσαν την πλατφόρμα.

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»