Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε στο #MasterChefGR

#MasterChefGR: Ράκος με την κατακραυγή των συμπαικτών της: «Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα;» -Δεν άντεξε το ναυάγιο στη δοκιμασία: «Έτρεμε το χέρι μου, δεν έβγαινε η φωνή μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ρένα Παπιδάκη, η Τάνια Παλ και η Γεωργία Μπετχαβά, είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, που θα παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef 2024.

Μια από αυτές, όμως, αυτή που θα κερδίσει τη Δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας, δεν θα χρειαστεί να λάβει μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Γυναικεία υπόθεση η πρώτη αποχώρηση του φετινού MasterChef και οι υποψήφιες καλούνται να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, τα πιάτα του καταξιωμένου chef Γιάννη Μαρκαδάκη, για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις συνταγές και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση.

Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού μια από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση θα αναγκαστεί να παραδώσει την ποδιά της…

Στον τάκο του MasterChef με… 10 ψήφους από την ομάδα της μπορντό μπριγάδας βρέθηκε η Γεωργία με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψει για την παραμονή στον διαγωνισμό στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής.

Προτού βρεθεί στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για την έκβαση της ψηφοφορίας με πλήθος αιχμών από τους συμπαίκτες της αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις ικανότητες μου και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη δυσκολία της αντιγραφής του πιάτου. Έχω καλή μνήμη, κρατάω την ψυχραιμία μου και δεν έχω κοπεί μέχρι τώρα ούτε έχω καεί παρόλο για μένα είναι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά και κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα» σημείωσε αρχικά η Γεωργία.

«Δηλαδή η Ειρήνη μού είπε σήμερα «εγώ κοριτσάκι μου έχω κάνει 800 κουβέρ». Το να λέμε όμως ψέματα για να εξυψώσουμε τον εαυτό μας και να μειώσουμε κάποιον άλλον, δεν θεωρώ ότι θα μας πάει εκεί που θέλουμε. Δεν μπορώ να ξεχάσω την συμπεριφορά όλων, μα όλων, που μου έδωσαν 10 ψήφους γιατί, την ώρα που έπαιρνα τις ψήφους, είδα μέχρι και τους κριτές να απορούν. Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη σαν ομάδα για να είμαι ειλικρινής».

«Όσο καλά και να θέλουν σήμερα να μου φερθούν, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη τους συμπεριφορά. Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα και μετά να του λες «θα πας καλά» και τα λοιπά; Εγώ σκέφτομαι ότι, αν δεν τα πάω καλά τις επόμενες ημέρες, πάλι θα βρουν λόγο να με κατηγορήσουν για κάτι γιατί είδα ότι δεν ανέλαβε κανένας τις ευθύνες του στην ομαδική. Δηλαδή τα έριξαν όλα σε μένα» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας στην κάμερα του MasterChef τη νύχτα της Παρασκευής.

Η στρατηγική του Λευτέρη: «Με συμφέρει να γυρίσει η Γεωργία»

Τάνια, Ρένα και Γεωργία αντιμέτωπες με μια ακόμη έκπληξη

Ο Γιάννης Μαρκαδάκης φέρνει 4 μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από την παράδοση

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο...προξενήτρας!

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της Τάνιας όμως, όταν οι άλλες δυο παίκτριες του MasterChef, είχαν αποχωρήσει από το πλατό, η νεαρή παίκτρια δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως ακριβώς θα ήθελε. Κάτι που βεβαίως δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους δυο κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Τάνια, οι σωστές απαντήσεις που έδωσε ήταν τέσσερις. Τέσσερις μόνο σωστές απαντήσεις και εσύ».

«Δεν ξέρω, αγχώθηκα πάρα πολύ. Δοκίμαζα, καταλάβαινα τι είναι και δεν έβγαινε η φωνή μου. Έτρεμε το χέρι μου, δεν έβγαινε καν η φωνή μου από μέσα για να πω τι είναι» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη, η παίκτρια του MasterChef λίγο πριν ριχθεί στη μάχη της παραμονής στον διαγωνισμό.

Από την δοκιμασία αποχώρησης εξαιρέθηκε, νωρίς νωρίς, η Γεωργία μιας και κατόρθωσε να κερδίσει στην «τελική δοκιμή» και να ανέβει στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στου ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, στην κουζίνα του MasterChef έμειναν για να διαγωνιστούν οι δυο άλλες παίκτριες με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι δυο παίκτριες  είχαν να αντιγράψουν τέσσερα πιάτα που τους παρουσίασε ο καλεσμένος σεφ, Γιάννης Μαρκαδάκης. Σε αυτή την απαιτητική δοκιμασία, ωστόσο, δεν έλειψαν τα λαθάκια και οι μικρές αστοχία οι οποίες ήταν και αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην βαθμολογία που έβαλαν οι κριτές του MasterChef μαζί με τον καλεσμένο τους.

Έπειτα από την δοκιμή των πιάτων, δίχως να γνωρίζουν ποια παίκτρια επιμελήθηκε ποια πιάτα, η απόφαση πάρθηκε και είχε κριθεί το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

Έτσι λοιπόν, με σκορ μόλις 17 βαθμούς, η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το νέο κύκλο του Masterchef είναι η Ρένα. «Δίκαιοι οι κριτές για άλλη μια φορά μαζί μου. Ήταν μια λειψή προσπάθεια η αποψινή» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πρώην πια παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Τrailer Δευτέρα 5.2.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου