#SurvivorGR: Η ψήφος διαμαρτυρίας, η ακύρωση & επανάληψη της ψηφοφορίας, η ξαφνική αποχώρηση & ο 1ος υποψήφιος

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Λαμάι, το «αντίο» του Άγγελου, τα φιλάκια της Ζωής, η άκυρη ψηφοφορία και η μάχη για την ασυλία, τον μουσακά και την σοκολατόπιττα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στην έναρξη της 5ης εβδομάδας στο Survivor 2024, με Μαχητές και Διάσημους να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μετά την ήττα των «λαβωμένων» Μπλε, που είδαν ακόμα έναν παίκτη τους να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, να αναγκάζουν τον Γιώργο Λιανό να ακυρώσει την ψηφοφορία και να τους στείλει για 2η φορά στην κάλπη, εκεί οπού για ακόμα μια φορά έριξαν στον τάκο τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

Η κακή ημέρα από το πρωί φαίνεται και για τους Μαχητές δεν ξημέρωσε καλά. Με την επιστροφή τους στην παραλία μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι είχαν να αντιμετωπίσουν και μια διαλυμένη από την καταιγίδα καλύβα. «Ένα έπαθλο κερδίσαμε και από τότε όλα έχουν πάει στραβά, μας φάγανε», σχολίασε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Το θέμα συζήτησης για τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Κυριακής (4/2) ήταν η αποχώρηση του Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος αποφάσισε να κάνει... δώρο την παραμονή στον Σταμάτη Ταλαδιανό και να αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσηςσε αντίθεση με τους συνυποψήφιούς του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, Αλέξη Παππά και Σταμάτη Ταλαδιανό που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Χρύσα πάντως τα είχε με τον Ρομπ που κατάφερε να την γλιτώσει για 4η φορά που βρέθηκε στον τάκο.

«Θέλω να φύγει! Έχω κουραστεί! Δηλαδή κουράζομαι! Αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο στην Καραϊβική να τον κάνουν σπόνσορα. Δηλαδή, πραγματικά, αν βγει από εδώ μέσα, όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία πάρτε τον και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του».

«Απλά πάει και κάνει διακοπές. Αλήθεια! Σήμερα μαγειρεύαμε και καθόταν σε μια γωνία, έτσι, είχε τα πόδια επάνω και μας έβλεπε».

«Πιο μετά μπαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, πάλι παίρνει μια στάση αστερία και κάθεται εκεί σαν τον εσταυρωμένο να επιπλέει στο νερό. Επιπλέει για ένα 45λεπτο και πάλι το ίδιο! Πάλι δηλαδή κάθεται έξω αραχτός! Γκρεμίστηκε η καλύβα, ο Θεός κατέβηκε και ούτε τον συγκίνησε καλέ. Αυτός πραγματικά ήταν ικανός να στρώσει στην παραλία και να κοιμηθεί. Δεν τον ενδιέφερε, δεν παίρνει θέση» τόνισε, πάντα με γλύκα, η Χρύσα για τον Rob στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής.

Οι Μαχητές εκτός από την αποχώρηση του Λαμάι, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν ακόμα μια. Ο Άγγελος Γεωργουδάκης επέστρεψε στην παραλία για να ενημερώσει τους συμπαίκτες του για όσα του συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και να ανακοινώσει το τέλος του. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών δεν κατάφερε να επανέλθει από το ατύχημα με το κοράλλι και με εντολή των γιατρών γυρίζει πίσω στην Ελλάδα.

«Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει! Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν».

«Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία. Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδα για να ανακοινώσει στη συνέχεια πως θα πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί σήμερα. Έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω τις δυνάμεις μου αλλά, εκτός από θέλημα γιατρού, είναι και θέλημα Θεού απ’ ότι φαίνεται να μην συνεχίσω» εξομολογήθηκε, επίσης, ο Άγγελος μιλώντας στην κάμερα του Survivor. «Αυτό είναι το παιχνίδι, επικίνδυνο και απρόοπτο».

Στους κόκκινους μια ατάκα του Αλέξη γίνεται αφορμή για να εκνευριστεί η Ζωή

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων ξεκίνησαν από τον στίβο μάχης. H στήριξη των Κόκκινων στον Rob γίνεται θέμα συζήτησης ανάμεσα στις δύο ομάδες

Εκτός από ασυλία ο αγώνας είχε και έπαθλο φαγητού, με τους Μπλε να μπαίνουν... πεινασμένοι για τη νίκη και να προηγούνται με 7-4 πριν η απόφαση των Κόκκινων επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Οι Μαχητές, ήταν πυρ και μανία με τις Μαρία Αντωνά, Όλγα Πηλιάκη και Ζωή Ασουμανάκη που έμειναν εκτός από τα runs. Βασικά κυρίως με τη Ζωή, η οποία θεώρησαν ότι το κάνει σκοπίμως για να ευνοήσει την ομάδα της.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είχε ο άγριος καβγάς που είχαν η Ζωή από τους Διάσημους και ο Φάνης από τους Μαχητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας.

Ειδικότερα, όταν Κόκκινοι και Μπλε στάθηκαν στους πάγκους για να διαχειριστούν τα επόμενα ματσαρίσματα, δυο κουβέντες της μελαχρινής παίκτριας των Διασήμων στάθηκαν ικανές να κάνουν έξαλλο τον Φάνη. «Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο».

Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» έσπευσε να σχολιάσει ο παίκτης της μπλε ομάδας για να επιμείνει η Ζωή απαντώντας πως «ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

«Λοιπόν, έχουμε πλέον και την γνώμη του γιατρού ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι οι τρεις κοπέλες μπορούν να αγωνιστούν άρα αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια της μπλε ομάδας έχουν κερδίσει αυτομάτως τρία πέναλτι» υπογράμμισε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός, διαψεύδοντας επί της ουσίας το νεαρό μοντέλο από την Κρήτη, για να δώσει συνέχεια στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας στο Survivor.

Οι Διάσημοι άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά και όχι μόνο ισοφάρισαν σε 7-7, αλλά πήραν και το ματς με 10-8, με τη Δαλάκα να κερδίζει την Ιωάννα στο τελευταίο run και να κάνει το τραπέζι στην ομάδα της με μουσακά, σαλάτα και σοκολατόπιτα.

Η αντίδραση των Μπλε στην αδικία, όπως την χαρακτήρισαν, ήταν να αποχωρήσουν μετά το τέλος του αγώνα και δεν περίμεναν να δουν την παράδοση του τοτέμ της ασυλίας.

Ο Φάνης δήλωσε ότι: «Δαλάκα, Αλέξης κι Ασημίνα νομίζουν ότι το Survivor τους ανήκει».

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού, με την αντίδραση της Ζωής, να τους στείλει φιλάκια, να κάνει έξαλλη όλη την ομάδα των Μαχητών.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για την αθλητικότητα τους, είναι φανταστικές παίκτριες και η Ασημίνα και η Κατερίνα. Μπορώ να πω όμως για το ήθος, για την παιδεία, για την μαχητικότητα. Στοιχεία που έχει η μπλε ομάδα και χάνει, είτε κερδίζει, με ψηλά το κεφάλι και δεν πουλιέται για έναν μουσακά ή μια σοκολατόπιτα ή μια σαλάτα. Γιατί τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας, έχουμε προσωπικότητα και έχουμε και παιδεία », είπε σε έντονο ύφος ο Φάνης στο συμβούλιο που ακολούθησε. Επίσης και η Χρύσα πήρε τον λόγο και μίλησε για κατάφωρη αδικία, όπως συμπλήρωσαν και η Μαριλίνα με την Ιωάννα.

Ο δε Αλέξης Παππάς έγινε έξαλλος με τον Φάνη όταν αναφέρθηκε σε αξίες και οικογένεια. Παρότι ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να μιλήσει ένας ένας από τους παίκτες, οι φωνές συνέχισαν.

Η Ζωή από την πλευρά της επέλεξε να συνεχίσει να στέλνει φιλάκια, με τους παίκτες της μπλε ομάδας να τονίζουν ότι τους ειρωνεύεται.

Η αντίδραση των Μπλε συνεχίστηκε και στη διάρκεια της ψηφοφορίας, με σύσσωμη την ομάδα να «μαυρίζει» την... Ζωή Ασουμανάκη.

Ο Γιώργος Λιανός βλέποντας το αποτέλεσμα της κάλπης είπε ότι προφανώς θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα οι Μαχητές, ακύρωσε την ψηφοφορία και έστειλε ξανά τους Μαχητές στην κάλπη για να βγάλουν για ακόμα μια φορά στον τάκο τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

Trailer | 05/02/2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου