Χαμός στο συμβούλιο του #MasterChefGR - Βγήκε υποψήφια & έγινε έξαλλη: «Δεν είμαι στο παρεάκι»

Εκτός #MasterChefGR: ο Πάνος Ιωαννίδης - Την έβγαλε εκτός εαυτού με τo απρεπές σχόλιο: «Άμα γκαστρωθεί και κάποια θα κάνω την μαμή» - «Την είπα παλιοχαρακτήρα και δεν το παίρνω πίσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε! Τόσο τα μέλη της μπορντό μπριγάδας, όσο και τα μέλη της γκρι μπριγάδας ήλπιζαν να έχουν παρουσιάσει τα καλύτερα πιάτα στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ωστόσο, απών ήταν από το αποψινό 1/2 συμβούλιο στο MasterChef 2024 ο ένας από τους τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπαν στους παίκτες ότι ο αγαπημένος σεφ είναι λίγο άρρωστος και δεν μπόρεσε να πάει στο γύρισμα ενώ πρώτα τους έκαναν πλάκα ότι κάθε φορά θα λείπει ένας από τους τρεις.

«Λοιπόν, ο Πάνος ήταν λίγο αδιάθετος σήμερα οπότε του είπαμε να καθίσει στο σπίτι, να παίξει με το παιδί και να επιστρέψει υγιής και πιο δυναμικός από ποτέ», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες.

Tο συμβούλιο ξεκαθάρισε το τοπίο για τα μοιραία λάθη, που έγιναν, αλλά και για όλα τα σημαντικά, που πέτυχαν οι δυο μπριγάδες.

Ωστόσο, στη μπορντό μπριγάδα υπήρχε μία κόντρα ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βιβή, η οποία συνεχίστηκε από χθες.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας ανάφερε χαρακτηριστικά: «Με πείραξαν και οι δυο περιπτώσεις. Από την μια ήταν η Βιβή που έριχνε το ηθικό της ομάδας και ευτυχώς δεν την άκουσα, όταν μίλαγε από τον εξώστη αρνητικά για την ομάδα παρά να ενθαρρύνει και να λέει τα λάθη στον άλλον. Από την άλλη ήταν η κυρία Γεωργία που δεν είχε καθαρή επικοινωνία με τον εξώστη έτσι ώστε να συνεχίσει το πιάτο της».

«Εάν όντως χάσουμε και φτάσουμε σε δοκιμασία ψηφοφορίας, θα την καρφώσω αυτή τη φορά. Όχι γιατί με πρόσβαλλε και τα λοιπά, αλλά γιατί έχει προσβάλλει από τους 23 του 20! Προσβάλλει τον Σταμάτη, προσβάλλει την Χριστίνα, προσβάλλει τον Γιάννη! Γύρισε και του είπε ότι πιο απρεπές, άξεστο και πρόστυχο μπορούσε να του πει. Σήμερα πριν μπούμε, δίπλα στην Χριστίνα, έλεγε: "Ε, άμα γκαστρωθεί και κάποια θα κάνω την μαμή"! Ε, σε παρακαλώ πάρα πολύ. Δηλαδή μην φέρνεις τους ανθρώπους που είναι ήρεμοι εκτός ορίων επειδή δεν έχεις όρια», είπε με νεύρα η Βιβή μιλώντας στην κάμερα.

Τότε η Γεωργία ανέφερε: «Όταν ήμασταν πάνω στον εξώστη, είχε τελειώσει η Βιβή την αλλαγή και κάτω ήταν ο Άνχελ. Ήρθε δίπλα μου, κοιτάζει κάτω και λέει "δεν αξίζουμε ευρώ". Απλά, όταν εγώ βλέπω ότι όλα τα παιδιά της ομάδας τρέχουν, δεν μου άρεσε αυτός ο χαρακτηρισμός για όλους. Δεν το πήρα για μένα προσωπικά αλλά για όλη την ομάδα και, όταν μπήκαμε μετά ξανά μέσα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να τα κρατά μέσα μου και θέλω να τα λέω. Την είπα και παλιοχαρακτήρα, ναι, και δεν το παίρνω πίσω».

Ποια μπριγάδα κέρδισε την πρώτη ομαδική

Σε ποιον έδωσε ασυλία η Χριστίνα;

Τι περιέχει η πρώτη δοκιμασία ασυλίας;

Ποιος κέρδισε την πρώτη δοκιμασία ασυλίας;

Η γκρι μπριγάδα, όμως, ήταν εκείνη που κατάφερε να δουλέψει πιο αρμονικά και μεθοδικά, κάνοντας τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να πετύχει την πρώτη της νίκη.

Η ήττα φαίνεται πως δίχασε τα μέλη της μπορντό μπριγάδας.

Τον πρώτο λόγο σε αυτήν, δε, είχε η Γεωργία συγκεντρώνοντας τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Κάτι που εύλογα δεν άρεσε και ιδιαίτερα στην παίκτρια του Masterchef, η οποία και άρχισε να έχει έναν… καλό λόγο για όλους όταν έπεφταν «βροχή» τα καρφώματα για εκείνην. Αποκορύφωμα στα σχόλια που έκανε η γεωργία στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής ήταν η ψήφος του Άνχελ.

«Ο Άνχελ… Ένας άνθρωπος ο οποίος βαριέται και να μιλήσει! Βαριέται και να καθαρίσει! Βαριέται και να πλύνει και το ποτήρι που πίνει νερό! Βαριέται για όλα. Δεν τον θεωρώ καλό μάγειρα. Έτυχε να μελετήσει μια συνταγή, έφερε ένα μπαχαρικό από το εξωτερικό και πέρασε στην οντισιόν. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής για τον συμπαίκτη της, Άνχελ στην ομάδα της μπορντό μπριγάδας.

Για την MasterChef ιστορία, δε, η Γεωργία βγήκε ασφαλώς υποψήφια προς αποχώρηση έχοντας συγκεντρώσει 12 ψήφους από τους συμπαίκτες της και έγινε έξαλλη όταν είδε το αποτέλεσμα.

«Το περίμενα από μέρες γιατί από την πρώτη μέρα που πήγαμε στο σπίτι είδα το κλίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Δεν θεωρώ ότι τα κριτήρια ήταν μαγειρικά. Υπήρχαν και συμπαίκτες μου που άκουσαν χειρότερα σχόλια και δεν έχουν φέρει και πόντους. Έχει δημιουργηθεί μια παρέα και εγώ είμαι εκτός παρέας. Όταν διαβάζω θέλω την ησυχία μου. Δεν μπορώ να καθίσω μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα να συζητάω και να βλέπω ταινίες», είπε αρχικά η Γεωργία και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι στην ομαδική δεν φταίω. Κατέβηκα πρώτη και δεν είχα ιδέα τι πρέπει να κάνω. Ο Μάριος που ήξερε τι πρέπει να κάνει, μαζί με την Χριστίνα, έκαναν λάθη χειρότερα από τα δικά μου. Εγώ είχα δηλώσει ότι είμαι μια μαγείρισσα που δουλεύει σε ξενοδοχεία, αυτοί έχουν καλοί κριτική για τον εαυτό τους».

«Ήταν αστείο να πω ότι φοβάμαι την Ειρήνη και την Τάνια. Αν με νικήσει ένα παιδάκι 20 χρονών και μια κυρία που δουλεύει σε παιδικό σταθμό, τι να πω κι εγώ; Δεν κάνω για τηλεοπτικό διαγωνισμό, θα γυρίσω σπίτι μου», είπε στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα.

Trailer Παρασκευή 2.2.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο