#MasterChefGR: Σκυταλοδρομία για γερά νεύρα η πρώτη ομαδική δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού!

#MasterChefGR: Κατέρρευσε η Βιβή - Η ένταση με τη Γεωργία μετά την ομαδική: «Μου φώναζε, μωρή και γω δεν έκανα τίποτα;» - Οι κριτές έφτιαξαν την ιδανική 4άδα από παλιούς παίκτες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δεύτερη ήττα για την γκρι μπριγάδα στο, με τελικό σκορ 7-5 και η Τάνια Παλ, μετά και τη χαμηλή απόδοσή της στο Τεστ Δημιουργικότητας, αναδεικνύεται ως η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία!

Η ομαδική σκυταλοδρομία θα απαιτήσει από τα μέλη και των δυο μπριγάδων άψογη προετοιμασία, συνεννόηση, επικοινωνία και συνεργασία. Η σοβαρότητα, η έμπνευση, η μεταδοτικότητα, αλλά και η οργάνωση, είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που θα χαρίσουν σε μία από τις δύο μπριγάδες την πρωτιά.

Η γκρι μπριγάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να αποφύγει ακόμα μια ψηφοφορία, που θα αναδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από τα μέλη της.

Στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, για τον νέο αυτό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, κλήθηκαν να μονομαχίσουν οι ομάδες στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο STAR. Σε μια απαιτητική μονομαχία, από την οποία βεβαίως δεν έλειπαν οι εντάσεις και οι φωνές, όλοι οι διαγωνιζόμενη – τόσο στην κουζίνα όσο και στον εξώστη – επιχείρησαν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου και η νίκη να έρθει στη δική τους ομάδα.

Οι κριτές έφτιαξαν την ιδανική 4άδα από παλιούς παίκτες

Οι φωνές της Μπορντό μπριγάδας στη Γεωργία - Το ατύχημα που είχε η παίκτρια με τη χύτρα

Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης αυτής ομαδικής στο νέο MasterChef όμως, προτού οι τρεις σεφ δοκιμάσουν τα πιάτα, η Βιβή είχε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Είπα κάτι συγκεκριμένο στην Γεωργία. Ότι έχω «σηκώσει» το πιάτο σήμερα της είπα και εκεί έδωσε παραπάνω συνέχεια και μου φώναζε «α μωρή», «και γω δεν έκανα τίποτα;», «τι εννοείς πως έχεις σηκώσει το πιάτο;». Είχε πάρει και μια τέτοια έκφραση και λέω… εντάξει, θα βγω έξω από τα ρούχα μου. Είπα στα παιδιά πως «είπα κάτι άσχημο» και έκατσα να ηρεμήσω».

«Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την έφερε κοντά και στο δωμάτιο και στην ομάδα. Ήμασταν μαζί όταν μοιράζονταν οι μπριγάδες και έλεγα πως «πρέπει να πάρουμε την Γεωργία». Είτε πιστεύω σε κάποιον είτε όχι, θα του δώσω την ευκαιρία και θα πιστέψω σε αυτά που μου λέει».

«Μου έχει πει κάποια πράγματα για τη ζωή της, ήθελα να είμαι εκεί. Αυτό» πρόσθεσε, με μάτια δακρυσμένα, η 27χρονη παίκτρια της κόκκινης ομάδας του νέου MasterChef.

Ποια μπριγάδα κέρδισε την πρώτη Ομαδική Δοκιμασία;

Οι δύο μπριγάδες ετοίμασαν ένα μενού αποτελούμενο από τέσσερα στάδια, το ορεκτικό με θαλασσινά, το γεμιστό ζυμαρικό, το κυρίως και το γλυκό. 

Στη συνέχεια οι αρχηγοί και οι βοηθοί τους οδηγήθηκαν στο εστιατόριο, προκειμένου να παρουσίασαν τις προσπάθειές τους στους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, αν και συνήθως βρίσκει κόκκαλα στα πιάτα των παικτών, αυτή τη φορά βρήκε... χώμα στα καπελέτι της μπορντό ομάδας. 

Τα μέλη της δεν είχαν καθαρίσει καλά τα μανιτάρια, που είχε μέσα η γέμιση, με αποτέλεσμα ο κριτής να γευτεί χώμα και να φτύσει το καπελέτι στην χαρτοπετσέτα.

«Να σταματάς να τρως επειδή συνειδητοποιείς ότι κάποιος δεν έχει καθαρίσει τα μανιτάρια. Δεν έχει να κάνει με τη γεύση. Εδώ είναι φάουλ», τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Μοιραίο αποδείχθηκε το λάθος της μπορντό μπριγάδας, αφού στο τέλος οι κριτές ανακοίνωσαν πως η γκρι μπριγάδα είναι αυτή που παίρνει την νίκη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία. 

Τrailer Πέμπτη 1.2.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο