Η ανακούφιση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου & η πρώτη έξοδος της Κate Middleton στην εξοχή

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Harry και William και ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου δείχνει φανερά ενοχλημένος που ο αδελφός του δεν έδειξε καμία πρόθεση να συναντήσει τη χειρουργημένη Κate - Σάλος με την ομιλία του πρίγκιπα Harry στα βραβεία του #NFL

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανακούφιση έχουν φέρει τα πρώτα νέα για την πορεία της υγείας του βασιλιά Καρόλου ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, διαγνώστηκε με καρκίνο. Όσο για την Kate Middleton, δείχνει να αναρρώνει ταχύτερα από ό,τι κάποιοι υπολόγιζαν! 

Παρ' όλο που η περιπέτεια υγείας του βασιλιά είναι σοβαρή, ο ίδιος δείχνει καλά ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο τύπος καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε, είναι αντιμετωπίσιμος.

Κάτι που έχει φέρει ανακούφιση στο Μπάκιγχαμ το οποίο τελευταίως έχει πληγεί αρκετά.

Και ενώ οι κύκλοι του παλατιού επιμένουν να τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η ίδια, μόλις λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για πάνω από 10 μέρες μετά από χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα δείχνει να νιώθει όλο και καλύτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με την #Dailymail, κάθε μέρα που περνά η Κate Middleton δείχνει να νιώθει όλο και καλύτερα ενώ χθες αποφάσισε να βγει και από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ όπου ζει μαζί με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους και να βρεθεί στην εξοχή.

Όλη η οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα μίνι ταξίδι στην εξοχή και συγκεκριμένα στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο βασιλιάς Κάρολος μετά το χειρουργείο που έκανε στον προστάτη προσφάτως.

«Η Κate αναρρώνει καλά», αποκάλυψε πηγή από το παλάτι και πρόσθεσε: «Είχε ανάγκη να αλλάξει λίγο σκηνικό και να καταφέρει να χαλαρώσει λίγο στο Νόρφολκ, ενώ τα τρία της παιδιά θα περνούν καλά με τον πρίγκιπα William».

Πάντως, δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις του παλατιού για την Κate Middleton που έχει ήδη ενημερώσει πως η ίδια θα επιστρέψει στα καθήκοντά της σε αρκετό καιρό από τώρα και συγκεκριμένα λίγο πριν το Πάσχα.

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Harry και William και ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου δείχνει φανερά ενοχλημένος που ο αδελφός του δεν έδειξε καμία πρόθεση να συναντήσει τη χειρουργημένη Κate.

Πριν από 24 ώρες ο Harry πέταξε στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του μετά τα άσχημα νέα για την υγεία του βασιλιά.

Επέστρεψε στο Λος Άντζελες και αμέσως πήρε το αεροπλάνο για το Λας Βέγκας για να πάρει μέρος σε μία τελετή απονομής βραβείων του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Harry είχε κέφια και προσπάθησε να κάνει χιούμορ… βρετανικό χιούμορ.

«Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος που κλέψατε το ράγκμπι από εμάς. Και το κάνατε δικό σας. Αντί να περνάτε την μπάλα προς τα πίσω, απλά την περνάτε μπροστά».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάπως χλιαρή κι έτσι ο Δούκας πέρασε γρήγορα στην απονομή.

Η εμφάνισή του στα βραβεία προκάλεσε δυσάρεστη εντύπωση στη Βρετανία κυρίως επειδή δεν έκανε καμία αναφορά στην υγεία του πατέρα του.

Οι βασιλικοί συντάκτες της Γηραιάς Αλβιώνας σχολιάζουν πως πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα αναθέρμανσης των σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών. Μάλιστα, χρεώνουν στον Harry πως δεν έκανε καμία προσπάθεια να δει την Κate που αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Στην ακρόαση που έγινε στο Λονδίνο, για την αγωγή που του Δούκα του Σάσεξ κατά της #DailyMirror για παγιδευμένα τηλέφωνα και υποκλοπές συνδιαλέξεων, ο δικηγόρος του Harry επιβεβαίωσε ότι επετεύχθη διακανονισμός στις δύο πλευρές.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!