#Eurovision 2024: Στον Α’ ημιτελικό η Κύπρος με τη Silia Kapsis – Που θα δούμε την Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι

Η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη #Eurovision 2024!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο Μάλμε της Σουηδίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 30/1 η κλήρωση των δύο ημιτελικών για τον διαγωνισμό τραγουδιού της #Eurovision 2024, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην σουηδική πόλη από τις 7 έως και τις 11 Μαΐου.

Η Ελλάδα που θα εκπροσωπηθεί στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι θα συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό.

Η Κύπρος από την άλλη, με την 16χρονη Silia Kapsis θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό!

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision θα γίνει 9 Μαϊου και ο πρώτος στις 7 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ ημιτελικού μαζί με τις: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εστονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Η Κύπρος από την άλλη, θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό μαζί με τις: Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία.

Η ακριβής σειρά εμφάνισης των χωρών θα προκύψει από τους παραγωγούς του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, με σκοπό το καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και οι Ιταλία – οι λεγόμενες «Big Five» – προκρίνονται, μαζί με την οικοδέσποινα Σουηδία, στον μεγάλο τελικό (11 Μαΐου) του διαγωνισμού ως οι χώρες με τη μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά στην EBU. 

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, #SuperΚατερίνα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου, δέχτηκε, από πολύ νωρίς το καλοκαίρι, πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Eurovision 2024, με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας, της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε, με αποτέλεσμα, να κινηθούν στην επόμενη τους επιλογή, η οποία ήταν η Μαρίνα Σάττι. Παρ’ όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου και η ομάδα της δεν αποκλείουν μια μελλοντική συμμετοχή στον διαγωνισμό, όταν και η ίδια θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για την θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της Eurovision 2024, αλλά και για την εκπομπή που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η ίδια, με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο