#Famagusta: Συγκλόνισε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη με την ερμηνεία της στον ρόλο της εμβληματικής Χαρίτας Μάντoλες

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου η σειρά, #Famagusta - Αποθέωση στο διαδίκτυο για την Δέσποινα Μπεμπεδέλη - Η συνάντηση των δυο γυναικών στην επίσημη παρουσίαση της σειράς στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πολυαναμενόμενη σειρά βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή καθήλωσε με την ερμηνεία της ως Χαρίτα Μάντολες.

Η Χαρίτα Μάντολες είναι η γυναίκα σύμβολο της κυπριακής τραγωδίας του 1974. Κατά την εισβολή είδε να σκοτώνουν μπροστά της τον σύζυγο, τον πατέρα της και τους συγγενείς της. Η ίδια σώθηκε μαζί με τα δύο παιδιά της ενός και δύο ετών, τότε.

Χαρακτηριστική έχει μείνει η απάντησή της όταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, πόσων χρονών είναι: «Είμαι 27 χρονών. Τόσο ήμουν όταν έφυα που το σπίτι μου. Έτσι νιώθω. Τζιαι περιμένω να πάω πίσω στο σπίτι μου για να αρχίσω να μεγαλώνω πάλε. Περιμένω με αγωνία την επιστροφή μου! Εν κρίμα τούτος ο τόπος να χαθεί». Ενώ δεν έχει βγάλει ποτέ τα μαύρα ρούχα από πάνω της: «Ποτέ! Η ψυχή μου εμαύρισε πλέον. Γιατί να φκάλω τα μαύρα;» είχε πει.

Η γυναίκα σύμβολο της Κύπρου Χαρίτα Μάντολες συναντήθηκε με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία την ενσαρκώνει υποδειγματικά στη σειρά #Famagusta στην επίσημη παρουσίαση της σειράς στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Οι χρήστες στο twitter αποθέωσαν την ηθοποιό για την ερμηνεία της.

Δες παρακάτω μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter για την Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο #Famagusta.

Famagusta - Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA την Κυριακή 28 Ιανουάριου, στις 21.00, και απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που τον βαραίνει και εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έγινε. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Συγχρόνως, η εν διαστάσει σύζυγός του, η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Παράλληλα, ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει μία μαρτυρία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Από την άλλη, ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης, της μικρής κόρης της οικογένειας Σέκερη, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα. Λίγο αργότερα, η κοπέλα αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα. Στη συνέχεια, ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και το συνταρακτικό μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα πηγάδι.

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!