Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων: «Η μητέρα μου είναι ζωντανή»!

Σήκωσε το φέρετρο της μητέρας του με τον αδερφό του - Στο πλευρό του η Δήμητρα Βαμβακούση και Λουκάς Φουρλάς - Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου έστειλαν τηλεοπτική κάλυψη στην κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι στη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στις 10 το πρωί έφτασε στη Σκιάθο με το πλοίο η σορός της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, την οποία συνόδευσε ο ίδιος.

Ο Ντάνος ήταν συντετριμμένος, ενώ στη συνέχεια συνόδευσε τη νεκροφόρα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς, όπου θα τελεστεί η κηδεία της Ράνιας Σουλτάνη.

Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ στο πλάι του ήταν ο θείος του και αδερφός της μητέρας του, ο Λουκάς Φουρλάς και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Παράλληλα και ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, Χάρης βρίσκεται από χθες στη Σκιάθο.

Όταν η νεκροφόρα έφτασε στην εκκλησία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε ο ίδιος στα χέρια του το φέρετρο που ήταν μέσα η μητέρα του για να το βάλει μέσα στον Ιερό Ναό, πριν ξεκινήσει η τελετή.

Η κάμερα του #ToPrwino και η Φαίη Φώτου και η εκπομπή #SuperΚατερίνα και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, κατέγραψαν τις στιγμές.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνοδεύει τη μητέρα του στην τελευταία της κατοικία. Μας έχουν ζητήσει να είμαστε όσο πιο διακριτικοί μπορούμε. Έχει εκφράσει την επιθυμία του, μέσω τρίτων, να μην είμαστε τόσο κοντά, αλλά μας είπε ότι όταν νιώσει λίγο καλύτερα θα μιλήσει στην κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής. 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ξέρω ότι και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος το έχει δημοσιοποιήσει για τους λόγους που ήθελε, να είναι κοντά στη μητέρα του όλοι αυτοί που την έχουν αγαπήσει και αγαπούν τον Γιώργο. Ο άνθρωπος επέτρεψε να τραβήξουμε πλάνα με διακριτικότητα».

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας. «Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, #ToPrwino, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος είναι καταβεβλημένος από τον θάνατο της μάνας του, μόλις είδε έξω από την εκκλησία το βιβλίο συλλυπητηρίων, το πέταξε και αναφώνησε: «Πάρτε το… Δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου είναι ζωντανή» και μπήκε στην εκκλησία σηκώνοντας το φέρετρο της μάνας του.

Λυδία Κονιόρδου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Τον εκτιμώ, είναι πάρα πολύ καλός συνάδελφος, στη δουλειά είναι άριστος και βεβαίως λυπήθηκα πάρα πολύ για αυτό που του συνέβη»

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Δεν ξεπερνιέται ποτέ ο χαμός της μάνας»

Άντζελα Γκερέκου: «Έτσι τον γνώρισα και εγώ και τον εκτίμησα. Όπως και η κόρη μου, η Μαρία. Έγινε λίγο σαν οικογενειακός φίλος, χωρίς να έχουμε πολλές συχνές επαφές. Έχουμε μια πολύ όμορφη, ανθρώπινη σύνδεση. Στην χαρά του ένιωσα μια ανάγκη να είμαι εκεί, ήξερα ότι εκπροσωπούσα τον Τόλη. Πήγα στην εκκλησία και με όλη μου την αγάπη τους έδωσα τις ευχές μου.

Στην λύπη του και στην απώλεια για τη μαμά του, ήξερα, μου είχε πει κάποια στιγμή που βρεθήκαμε ότι περνούσε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας με τη μαμά του και ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Φανταστείτε να παντρεύεται, να είναι στην εντατική και σαν να περίμενε υποσυνειδητα να γίνει ο γάμος του γιου της και έφυγε λίγες ώρες μετά. Λες και περίμενε να γίνει αυτό. Νομίζω ήταν σημαντικό αυτό για τον Γιώργο. Εύχομαι στον Γιώργο να έχει δύναμη» εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου σχολίασαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Κατά την διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της με τις εκπομπές που θα στείλουν τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν το δυσάρεστο γεγονός.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Μάρτζυ Λαζάρου η οποία και τόνισε ότι της έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη ανάρτηση και πως πιο πολύ περίμενε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην καλύψουν την κηδεία.

«Η αλήθεια είναι ότι μας έκανε εντύπωση γιατί αν με ρωτάς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός, πολύ άσχημο γεγονός και μια πολύ προσωπική στιγμή. Το ότι το ανήρτησε στα social media μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δηλαδή πιο πολύ περίμενα να δω ότι «Παρακαλώ πάρα πολύ τους δημοσιογράφους να μην γίνει κάποια κάλυψη, να σεβαστούμε το πένθος». Μου κάνει εντύπωση το ότι μπήκε στη διαδικασία να ανεβάσει κάτι τόσο πολύ προσωπικό, άσχημο γεγονός. Που είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αυτό μου έκανε εμένα προσωπικά εντύπωση» ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Αυτό δεν είναι αυτονόητο;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά, με τους συνεργάτες της να την ενημερώνουν πως ήδη έχουν πάει στη Σκιάθο τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν το γεγονός.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά έδωσε την δική της ερμηνεία για την ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου. Συγκεκριμένα εξήγησε πως πιστεύει ότι ο νικητής του Survivor έκανε το συγκεκριμένο post γιατί ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο.

Τέλος η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή της με τις εκπομπές που θέλουν να καλύψουν τηλεοπτικά την κηδεία: «Για εμένα δεν υπάρχει πενθόμετρο, το πώς πενθεί ο καθένας έχει να κάνει με τη δική του ψυχοσύνθεση και τα δικά του βιώματα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Σχετικά με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες δεν θυμάμαι κάποιον παρουσιαστή, τραγουδιστή, ηθοποιό που πέθανε κάποιος δικός του και έστειλαν οι εκπομπές κάμερες. Γνωρίζουμε από τα sites ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν δύσκολες ώρες γιατί έφυγαν κάποια κοντινά τους συγγενικά πρόσωπα. Δεν τόλμησε κανείς να στείλει κάμερα. Θα είναι πολύ άσχημο αν συμβεί».

«Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε τι τα συνεργεία; Να δούνε πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει στα 20 χρόνια πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που λες, δεν το δέχομαι! Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρει τρόπο να μην επιτρέψει τις κάμερες» προσέθεσε.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»