Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τον θάνατο της μητέρας του: «Ήσουν σπουδαία μάνα και άνθρωπος»

Η στιγμή που μαθαίνει on air, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου - Άντζελα Γκερέκου, Κούλλης Νικολάου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Αποστολόπουλος και Ελένη Χαμπέρη για τον Nτάνο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor και ηθοποιός μόλις μια μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

Η μητέρα του νικητή του Survivor αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και γι΄αυτόn τον λόγο δεν βρέθηκε και στον γάμο του γιου της που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στοn Λυκαβηττό.

Από τον γάμο έλειπε και ο πολυαγαπημένος αδερφός του Ντάνου ο οποίος ήταν στο πλευρό της μητέρας τους, στο νοσοκομείο. Ο γαμπρός μάλιστα ακύρωσε και το bachelor party του καθώς το Σάββατο επέλεξε να περάσει την βραδιά του στο νοσοκομείο, δίπλα στη μαμά του που τόσο πολύ αγαπούσε.

Μάλιστα, στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι μετά τον γάμο, στο Γουδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο και αναφέρθηκε στη μητέρα του, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μια μέρα μετά, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ntanosmana-large

Γιώργος Αγγελόπουλος – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια μαζί με την μητέρα του, δίπλα στη σύζυγό του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε .Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Aπό τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ως την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε σχόλια συμπόνιας για τη μεγάλη απώλειά του.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος επικοινώνησε για #ToPrwino με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία στο παρελθόν είχε γνωρίσει την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ δεν είχε ενημερωθεί για την είδηση του θανάτου της.

«Αααα δεν το ήξερα», ανέφερε μουδιασμένη η Ντορέττα Παπαδημτρίου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος και σπάνιος άνθρωπος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου. Ένας πραγματικά σπάνια άνθρωπος».

Να σου θυμίσουμε, ότι στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξαν ζευγάρι.

Άντζελα Γκερέκου, Κούλλης Νικολάου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Αποστολόπουλος και Ελένη Χαμπέρη για τον Nτάνο

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino, το τελευταίο «αντίο» της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Σκιάθο.

«Μαθαίνω ότι η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Σκιάθο. Θα πάνε στη Σκιάθο να αποχαιρετήσουν τη μαμά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»