Η σπαρακτική ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση για τον θάνατο της πεθεράς της: «Ντανομάνα... με δίδαξες»

PICS: Συγκινεί ο Αντρέας Γεωργίου για τις δύσκολες ώρες του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Πρόλαβες και ήσουν δίπλα της» - Το συγκινητικό μήνυμα του κουμπάρου του για την απώλεια- Tα τελευταία λόγια της μητέρας του: «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση έζησε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής του, καθώς η πολυαγαπημένη του μητέρα άφησε την τελευταία πνοή της.

Ο νικητής του Survivor 2017 και η σύζυγός του, μια ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος. Μάλιστα, η κηδεία της Ράνιας θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή στην Σκιάθο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την πεθερά της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

382238288_18389644558060433_8878433875514463712_n

Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου βρίσκονται αρκετοί φίλοι και συνεργάτες του, μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Ο Αντρέας Γεωργίου, ο δημιουργός της σειράς, #GiTisElias, στην οποία συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκανε σχετική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του.

«Πρόλαβε Γιώργο και ήσουν και δίπλα της, όπως έπρεπε. Μπράβο σου! Καλό της ταξίδι», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος ντύθηκε γαμπρός λίγες ώρες πριν την μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. 

georgiou

Το συγκινητικό μήνυμα του κουμπάρου του για τον θάνατο της μητέρας του

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλο βρίσκονται η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και ο κουμπάρος και κολλητός φίλος του, Αναστάσιος Ντούγκας. Ο δικηγόρος θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την κυρία Ράνια, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο στο προφίλ του στο Instagram.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κυρία Ράνια ποζάρουν μαζί κατά τη διάρκεια κάποιας καλοκαιρινής εξόρμησης.

230927084423_dougas_miteradanou

«Πάλεψες γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή. Έφυγες ήσυχη, όταν είδες ότι όλα έγιναν όπως είχες ευχηθεί. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων αγαπημένη μου Ράνια», έγραψε ο Αναστάσιος Ντούγκας στην ανάρτησή του

Όσα είπε ο κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και ηθοποιός και συνεργάτης Βάσια Παναγοπούλου

Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου συνομίλησε με φίλη και στενή συνεργάτιδα της μαμάς του Ντάνου, η οποία είχε επικοινωνήσει μαζί της, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», είπε κλαίγοντας η κυρία Τόνια.

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε “Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου”. Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», συνέχισε.

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε “είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου”. Αυτά ήταν τα λόγια της», πρόσθεσε η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ιδιαίτερα συγκινημένος είναι και ο αδελφός της και θείος του πρώην παίκτη του «Survivor», Γιάννης Σουλτάνης, ο οποίος μίλησε στη #SuperKaterina.

«Περάσαμε ευχάριστα στον γάμο και γυρίσαμε λυπημένοι. Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι καλά και να αναπαυθεί η αδερφή μου. Δεν περιμέναμε να φύγει τόσο νωρίς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ταλαιπωρήθηκε. Κρατήθηκε στη ζωή για να τον δει παντρευμένο», είπε χαρακτηριστικά.

tonia-danos

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»