Ο Στεφάνος Κασσελάκης «έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση» - Από τον πατέρα, στην γιαγιά & στον σύντροφο

Αλέξης Κούγιας, Χρυσούλα Διαβάτη, Γρηγόρης Πετράκος, Νίκος Μουτσινάς, Μάριος Αθανασίου, Έλενα Ακρίτα, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Σούλης, Πέτρος Τατσόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάνης και ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBet σε on camera δηλώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε δύο στρατόπεδα χωρισμένη η showbiz μετά την σαρωτική εμφάνιση του Στεφάνου Κασσελάκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Είναι γεγονός πως είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής αυτή τη στιγμή, αφού έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του.

Από τη μία πλευρά ο σύντροφος του Tyler McBeth, ο Μάριος Αθανασίου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Έλενα Ακρίτα, ο Νίκος Σούλης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνουν δηλώσεις που αφορούν τον άνθρωπο και πολιτικό και όχι το σεξουαλικό του προσανατολισμό και από την άλλη, οι «συνήθεις ύποπτοι», Αλέξης Κούγιας, Χρυσούλα Διαβάτη και Γρηγόρης Πετράκος που «λιθοβολούν».

Τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και #ToPrwino, λίγο μετά την αναχώρηση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την περιοδεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tyler δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Ο Στέφανος παλεύει για τον ελληνικό λαό. Για ακόμα μία ημέρα παλεύει. Σας ευχαριστώ παιδιά. Νιώθω εξαιρετικά αυτές τις ημέρες».

Ο σύντροφός του δεν ακολούθησε τον Στέφανο Κασσελάκη στην περιοδεία του. Ο σύντροφος του Tyler McBeth έκανε δηλώσεις και στο #ToPrwino

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε στην εκπομπή #ΚοινωνίαΏραMEGA μερικές άγνωστες ιστορίες από την παιδική ηλικία του γιου του.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα του γιου του που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δηλώσεις και στο #ToPrwino

Στο #ToPrwino μιλησε και η γιαγιά Στέφανου Κασσελάκη: «Τον θαυμάζω και έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει γιατί κι αυτός ήτανε Νέα Δημοκρατία»

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι τον θεωρεί “αναιδέστατο” και “θρασύτατο”.

«Αν μου λέγατε ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου και νόμιζα ότι ήταν η συζήτηση μας για κάτι σοβαρότερο. Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει όλος ο ελληνικός λαός.

Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός “νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Για διάφορους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως, «με ρώτησαν και το είπα. Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα.

Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί. Εάν ερχόταν κάποιος σαν αυτόν που έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και έχει πάει σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και σε πανεπιστήμια που είναι τώρα η μητέρα του πρύτανης, και πήρε δάνεια μετά και έκανε καριέρα, θα τον πλάκωναν στις “πατσαβούρες”.

Δεν θα το έκαναν αυτό λόγω ότι είναι γκέι, δεν είπα αυτό, αυτό είναι κόλπο αυτών των τύπων. Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει πάει σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς του βγαίνουν στην εργασία για να βγάλουν το ψωμί τους».

«Έχετε ακούσει κάποιον να χρησιμοποιεί ως προσόν στο βιογραφικό του ότι είναι γκέι;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Κούγιας.

«Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι γκέι αλλά δεν είναι προσόν. Εμείς που δεν είμαστε γκέι δεν έχουμε το προσόν να γίνουμε αρχηγοί κόμματος; Εγώ δεν είμαι του κολεγίου Αθηνών. Είπα ότι στην Πετρούπολη αν πήγαινε ένας σε ένα καφενείο και έλεγε ότι ειναι αυτοδημιούργητος και ήξεραν ποιός είναι θα έπεφταν “πολυβόλο” οι πατσαβούρες» πρόσθεσε.

Ο γνωστός ποινικολόγος και η Αφροδίτη Γραμμέλη ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Πετρούπολη και τις… πατσαβούρες.

«Νομιμοποιείται κάποιος, που διαφωνεί με το βιογραφικό ενός ανθρώπου που έχει δικαίωμα να βάλει ότι θέλει, να λέει ότι θα φάει πατσαβούρες;», ρώτησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Να σου πω γιατί νομιμοποιούμαι, γιατί αυτό κάναμε στην Πετρούπολη. Εγώ δεν είμαι του Κολλεγίου Αθηνών! Στη γειτονιά μου, στην Πετρούπολη, εάν κάποιος εμφανιζόταν στο καφενείο και έλεγε ότι “εγώ είμαι αυτοδημιούργητος” και ήξεραν ποιος είναι, πολυβόλο θα έπεφταν οι πατσαβούρες, γιατί αυτό γίνεται στη γειτονιά μου».

Α.Γ.: Λυπάμαι πολύ, λυπάμαι πολύ! Διαφωνώ μαζί σας.

Α.Κ.: Εσείς πού μεγαλώσατε; Λυπάστε για τη γειτονιά μου; Αυτή είναι η γειτονιά μου.

Α.Γ.: Επειδή είμαστε σε δημόσιο λόγο, εγώ διαφωνώ με οποιονδήποτε επικροτεί το να πετάμε πατσαβούρες σε ανθρώπους που διαφωνούμε.

Α.Κ.: Εσείς σε ποια γειτονιά μεγαλώσατε;

Α.Γ.: Εγώ μεγάλωσα σε πιο λαϊκή γειτονιά από εσάς, στον Κορυδαλλό και στη Νίκαια.

Μια μέρα πριν ο Αλέξης Κούγιας, όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το #ΤoPrwino ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε στον αέρα.

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…

Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο -γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε λέγοντας:

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με αποδέκτη τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέταξε τα «βέλη» του για τον γοητευτικό υποψήφιο αρχηγό, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Τι ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά που ζητείται η γνώμη του, κάνει -από τις κακές- τη χειρότερη επιλογή. Που η φάκα είναι μεγαλύτερη απ’ το κεφάλι του αλλά εκείνος δαγκώνει το τυρί. Που μια χούφτα επικοινωνιολόγοι απ’ την Αμερική τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας.

Που συμπαθεί τον κάθε φυτευτό νεοταξίτη που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο… Που δε λογαριάζει αν είσαι τραπεζίτης, εφοπλιστής, ουρανοκατέβατος Απόστολος της χειρότερης woke ατζέντας, αλλά σε ψηφίζει από τα ωραία βιντεακια σου στο tiktok. Πόσο λίγη Ελλάδα έχει απομείνει…;» απασφάλισε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Untitled

Την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από την προσωπική του ζωή, εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και πως όλες αυτές οι λεπτομέρειες της προκαλούν αηδία.

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δε ρωτάω κανέναν τι είναι. Δε μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δε μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα.

Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο» πρόσθεσε επίσης η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας, γιατί μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», επισημαίνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα… ε κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Αυτός τουλάχιστον ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;», σημειώνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη διάκριση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε όμως. Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πηγαίνει το χέρι μου αλλού. Βλέπω όμως πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί», σχολιάζει αμέσως μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο κύριος Κασσελάκης είναι η επόμενη μέρα»

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Μενεγάκη και αμέσως μετά το τέλος της «Ελένης» μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια του Αλέξη Κούγια, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γιατί να πω γνώμη για τον κ. Κασσελάκη κι όχι για την κ. Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι; Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά».

Την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί σε βάρος του, εξέφρασε ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής #ToPrwino και τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε: «Όποιος και να βγει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε η Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δε βρίσκω λάθος το προεκλογικό σποτ στη Μακρόνησο. Δε βρίσκω τίποτα λάθος. Δε ξέρω ακριβώς τι μας ενοχλεί. Δε ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα σε κάθε περίσταση. Μια πρόταση, μια φράση, μια εικόνα, δε ξέρω γιατί μπορεί να προσβάλλει κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ στη Μακρόνησο δε ξέρει τίποτα γι΄ αυτή.

Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια επαφή, γνωρίζουν, έχουν πονέσει το χώρο και ξέρουν την ιστορία του. Όλοι αυτοί όμως που αντέδρασαν, δεν αντέδρασαν γι’ αυτό το λόγο. Αντέδρασαν γιατί το έκανε ο Κασσελάκης και όχι εκείνοι. Ποια ακριβώς θέλουμε να είναι τα πρότυπά μας; Ας τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε. Ας κοιτάξει ο καθένας μέσα στο σπίτι του τι γίνεται, στη δουλειά του τι γίνεται, ας κοιτάξει τι έχει ζήσει μέχρι τώρα».

«Μη συζητάμε τέτοιες βλακείες μεταξύ μας, αν θα πει ο πρωθυπουργός, “ο σύζυγός μου από εδώ”. Αν χτυπάει τη γυναίκα του δηλαδή, είναι καλύτερα, ή αν κλέβει και παίρνουμε μίζες, αν τα τρένα τρακάρουν είναι καλύτερα… Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει σύζυγό ή όχι» είπε, επίσης, ο Μάριος Αθανασίου. 

Πίσω από τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης, ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Σούλης είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη και είχε αναλάβει την προβολή του μέσω βίντεο για τις εκλογές.

Οπως ανέφερε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το κόμμα στα χέρια του χαρακτηρίζοντας επανάσταση το γεγονός ότι τα Σφακιά ψήφισαν έναν γκέι για πρόεδρο του κόμματος.

«Νομίζω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου( βίντεο κλιπ ). Να αποτυπώσω μια πραγματικότητα. Ήταν συνεργάσιμος ξέρει και να ακούει και να μιλάει. Νομίζω ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σήμερα το κόμμα στα χέρια της. Έξυπνος, αυθεντικός, άνετος άνθρωπος που δεν έχει ξύλινη γλώσσα. Είναι επανάσταση ότι τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο», ήταν τα όσα είπε ο Νίκος Σούλης έξω από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη τάσσεται δημοσίως η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα" έγραψε εξηγώντας γιατί ενώ στον α' γύρο στήριξε την κ. Αχτσιόγλου, στον β' γύρο θα στηρίξει τον κ. Κασσελάκη, ενώ τόνισε ότι η ίδια σέβεται την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

Ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη - κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία», έγραψε ακόμη, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται επαναξιολόγηση των δεδομένων».

Όπως έγραψε η Έλενα Ακρίτα, αναλυτικά:

«Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη - κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριερα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Έλενα Ακρίτα»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένας επικοινωνιακός κεραυνός τριών εβδομάδων»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έκπληξη για μένα η νίκη Κασσελάκη.»

Γιώργος Λιάνης: «Το μεγάλο πλεονέκτημα του Στέφανου Κασσελάκη είναι οτι ξέρει να εκτίθεται.»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»