Το πρώτο Live Beef της σεζόν! Καινούργιου Vs. Λιάγκας για τον γάμο Ντάνου & Δήμητρας Βαμβακούση

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Λυκαβηττό - Οι λεπτομέρειες για τον γάμο - Οι πρώτες δηλώσεις τους - Πόλεμος για το αποκλειστικό βίντεο του ζευγαριού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, #ToPrwino και του Γρηγόρη Μπάκα, το ηλεκτρονικό προσκλητήριο στάλθηκε στα κινητά των 600 καλεσμένων. Όμως στη δεξίωση έχουν προσκληθεί τα 500 άτομα.

  • Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων
  • Η δεξίωση θα γίνει σε έναν χώρο στο Γουδί
  • Μαζί με την ηλεκτρονική πρόσκληση στάλθηκε και το IBAN του ζευγαριού για καταθέσεις δώρων
  • Το κοστούμι του γαμπρού θα είναι μαύρο απο τον Νίκο Αποστολόπουλο
  • Το νυφικό είναι Mi-Ro
  • Τα μαλλιά του γαμπρού και της νύφης θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς.
  • Από τους παίκτες του survivor θα είναι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου μόνο ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο ράπερ Bo.
  • Ο τραγουδιστής που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους 500 καλεσμένους στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σχεδιαστής του γαμπριάτικο κοστουμιού, ο Νίκος Αποστολόπουλος «Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, στις 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει λίγο γιατί είναι ασθενής η μητέρα του».

Και αποκάλυψε για τον γαμπρό: «Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα όμως και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Εγώ θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει να δει το κοστούμι».

Στη «μάχη» των αποκλειστικών έχουν ριχτεί από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι πρωινές εκπομπές, με τα πρόσωπα που φιλοξενούνται σε αυτές να είναι κάποιες φορές τα ίδια.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν μόλις προβληθεί στο #ToPrwino δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση για τον γάμο τους.

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές και το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δε γίνεται να το αγνοήσουμε» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα, καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας. Όταν θα έρθει η ώρα θα ξαναμιλήσουμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της… καυστικό σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, η οποία όπως φαίνεται καθημερινά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του #SuperΚατερίνα λίγο πριν προβάλλει τις δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ανέφερε: 

«Πάμε να το χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα διότι όλοι έχουν πάθει κάτι με τα νούμερα τηλεθέασης, βγαίνουν, μιλάνε, τι αποκλειστικό έπαιξε ο ένας, τι αποκλειστικό έπαιξε ο άλλος. Πάμε να χαλαρώσουμε και να γελάσουμε λίγο. Επειδή έφτασαν στο αυτί μου κάτι ατάκες, εγώ ξεκίνησα από το 3% και τότε που άλλοι μπορεί να έχουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έτρωγα bullying. Το έχτισα σιγά σιγά, έχω έρθει και εγώ σε αυτή τη θέση».

Μετά το σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι λες για ένα αποκλειστικό, όπως π.χ. η Δήμητρα Βαμβακούση. Ε, απέναντι ο καλός συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του έχουν τη Δήμητρα Βαμβακούση. Έλα όμως που δεν την έχουν αποκλειστικά μόνο αυτοί αλλά κι εμείς!»

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του βίντεο και κατά τη διάρκεια πλάνων με τον σχεδιαστή του γαμπριάτικου κουστουμιού, η Κατερίνα Καινούργιου είπε με χιούμορ: «Αυτό είναι αποκλειστικό ή το έχουν και οι απέναντι; Τέλεια, και οι απέναντι! Αποκλειστικό και σε εμάς και στον Γιώργο».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως πληροφορήθηκε τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου και απάντησε on air στο #ToPrwino. 

«Γίνεται πλάκα, ότι η κυρία Βαμβακούση έδωσε και στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωση, οπότε δεν ήταν αποκλειστική. Άρα κόφτε το στη μέση και βάλτε ότι μόνο ο Ντάνος ήταν αποκλειστικό. Μία οικογένεια είμαστε όλοι, μην τρελαίνεστε! Πλάκα κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!