Στον παλμό του «11ου Θερινού Σχολείου στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία» το χωριό Κατύδατα

Στο χωρίο Κατύδατα, και στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς (φορέας υποδοχής), θα κτυπά από τις 2 μέχρι τις 8 Ιουλίου ο παλμός του «11ου Θερινού Σχολείου στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία πρωτοβουλία που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσά.

Το θερινό σχολείο πέραν από φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, απευθύνεται σε φοιτητές Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης, Φιλολογίας, Βιολογίας, Γεωπονίας, Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν πολύτιμες γνώσεις από το διδακτικό ερευνητικό προσωπικό που προέρχεται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, από επαγγελματίες δημοσιογράφους καθώς και ειδικούς περιβαλλοντικούς επιστήμονες.

Την ίδια στιγμή, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές εκδρομές και ημερίδες σε συνεργασία με φορείς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα διάρκειας επτά ημερών είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτείται κανένα ποσό εγγραφής η συμμετοχής, ενώ με την ολοκλήρωση του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη διαμονή, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αγάθη Ζάγγουλου, Διοικητικό Λειτουργό του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς στο email a.zaggoulou@atsastraining.com.cy και στο τηλέφωνο 00357-99374884, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 14.30-15.30.

348387796_272565511980728_1024164274098279932_n (1)

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις