Συγκίνησε τη 95χρονη, Γιώτα Γιάννα - Έπαιξε φυσαρμόνικα στον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ετάφη με μουσική υπόκρουση το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;» - Συγκινημένη η σύζυγός του Μάχη Φλωρινιώτη – «Ήμασταν μαζί από 17 χρονών»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 6/6 βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική, τα τραγούδια και τα εντυπωσιακά shows του.

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, τα αγαπημένα του πρόσωπα για να τον αποχαιρετήσουν και όπως θα δεις η οικογένειά του είχε ετοιμάσει για εκείνον έναν μεγαλοπρεπέστατο αποχαιρετισμό εξίσου λαμπερό με τη ζωή του.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές, ήταν αυτή που κατέφτασε στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία το φέρετρο το αγαπημένου τραγουδιστή, με μουσική υπόκρουση, την μεγάλη του επιτυχία: «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;»

Αναμφισβήτητα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος της κηδείας του ήταν όταν η σπουδαία καλλιτέχνιδα Γιώτα Γιάννα κάθισε δίπλα στον τάφο του και έπαιξε φυσαρμόνικα, όπως θα δεις στο βίντεο του #TLIFE.

Η Γιώτα Γιάννα συγκινημένη παίζει φυσαρμόνικα για τον αγαπημένο της φίλο…

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 οι συγγενείς του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Τα παιδιά του και η σύζυγός του ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος και καλλιτέχνης δεν είναι πια στη ζωή.

Η Μάχη Φλωρινιώτη, λίγη ώρα μετά την είσοδό της στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #TLive, και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τελευταίο αντίο του συζύγου της, Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και μα τιμήσατε, φερθήκατε πάρα πολύ ωραία. Είναι μια δύσκολη στιγμή, δεν το περιμέναμε να συμβεί, συνέβη όμως και μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Θα τον αποχαιρετήσουμε όπως ο ίδιος ήθελε και όπως του άξιζε. Δεν είχε επιθυμίες γιατί δεν ήξερε τι θα του συμβεί, απλά γνωρίζαμε από πριν τι του άρεσε. Του αρέσαν όλα τα κουστούμια, ο Γιάννης λάτρευε τα ρούχα του, εμείς τον τιμήσαμε με το λευκό όμως. Τον αγαπούσαμε με αυτό που του άρεσε.  Ο Γιάννης ξεκίνησε φτωχός, αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του, υπεράσπισε την οικογένειά του όλη και αρκετό κόσμο», είπε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Μια φορά περπατούσαμε στο Σύνταγμα και βλέπω μια βιτρίνα με μια υπέροχη γούνα και του το λέω. Την επόμενη μέρα πήγε και μου την πήρε με γραμμάτια, χωρίς να έχει λεφτά, αυτό δεν σας λέει κάτι;», πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του, Γιάννη Φλωρινιώτη. Κλείνοντας η Μάχη Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Δεν μας ένωσε μόνο η αγάπη για τα παιδιά, ήμασταν μαζί από 17 χρονών. Αν δεν αγαπούσα και τον ίδιο δεν θα γύρναγα. Από την πλευρά μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με είχε πάει σε όλο τον κόσμο. Κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, ο κόσμος τον ανέβασε στον ουρανό, αυτά που είδε ο Γιάννης δεν τα έχει δει κανένας».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της