Οριστικοποιήθηκε το ύστατο χαίρε στον Γιάννη Φλωρινιώτη - Θα κηδευτεί με το αγαπημένο του βασιλικό κοστούμι

«Ραγίζουν» καρδιές ο γιος του, Νίκος, η κόρη του Άννα και η σύζυγος του Μάχη - Το δικό τους αντίο θέλησαν να δηλώσουν η Γωγώ Γαρυφάλλου, η Ελένη Φιλίνη και ο Τάσος Μπουγάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, σε ηλικία 76 ετών. Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στο #ToPrwino, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

2331915

Στη συνέχεια, θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού με το αγαπημένο του βασιλικό κοστούμι.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο ένας εκ των δύο γιων του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μίλησε στο #ToPrwino και στον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Όπως είπε, όλοι είναι σε άθλια κατάσταση και η αυριανή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα είναι δύσκολη.

«Ειδικά η αυριανή ημέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο που θα χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε» είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης και τόνισε ότι είναι αλήθεια αυτό που είχε πει ο πατέρας του για το τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Τον είχαμε πάρει σε όλα τα νοσοκομεία, σε όλους τους γιατρούς. Δεν έβρισκαν τι είχε. Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πάρα πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Όταν πήγαινε καλύτερα, άρχισε ξανά και κάπνιζε ενώ έπαιρνε οξυγόνο.

Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα κι έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η αυριανή ημέρα ήταν δύσκολη. Είμαστε σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε. Θα μπορούσε να ζήσε λίγα χρόνια ακόμα. «Έφυγε» πολύ ξαφνικά» συνέχισε.

Kαι η Άννα Φλωρινιώτη, κόρη Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε στο #ToPrwino

Kαι σήμερα και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, μίλησε στην εκπομπή #ToPrwino για τον θάνατο του.

<iframe src="https://www.antenna.gr/embed/1643849" style="border:0" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στο #StarBreakfast και στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και «έσπασε» μπροστά στην κάμερα από συγκίνηση.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε με συγκίνηση: «Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του».

«Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά, το έγραψα και στο Instagram. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό. Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της» είπε, επίσης, η Γωγώ Γαρυφάλλου.   

Το δικό του αντίο στον Γιάννη Φλωρινιώτη θέλησε να πει και ο Τάσος Μπουγάς

Το δικό της αντίο στον Γιάννη Φλωρινιώτη θέλησε να πει και η Ελένη Φιλίνη

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»