Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη - Η εξόδιος ακολουθία της απόλυτης φίρμας

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία του επιθυμία και τα αντικείμενα που θα πάρει μαζί του στο αιώνιο ταξίδι - Συντετριμμένα τα παιδιά του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά οι γιοι και η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, που ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος και καλλιτέχνης δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, την περασμένη Τρίτη 6/6 έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα οποία το τελευταίο διάστημα είχαν επιβαρύνει σημαντικά την κατάστασή του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και πόνο όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε όλους όσους τον είχαν γνωρίσει και είχε τύχει να συνεργαστούν μαζί του.

Λίγες ώρες πριν την εξόδιο ακολουθία, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα μίλησε ζωντανά στην εκπομπή #ToPrwino, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Ποτέ δεν θα είμαι έτοιμη για αυτή την ημέρα. Από μικρό παιδί φοβόμουν αυτή τη στιγμή και δυστυχώς ήρθε. Εγώ από την μεριά μου πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για τον μπαμπά μου. Νιώθω ότι αν με βλέπει θα χαίρεται που θα φύγει όπως του αξίζει. Τον σκέφτομαι συνέχεια και ακόμα και το βράδυ πετάγομαι στον ύπνο μου ενώ σκέφτομαι στιγμές μας.  Μια μέρα πριν φύγει από την ζωή ήμασταν στο νοσοκομείο και κάναμε πλάκα», είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη. 

Και συνέχισε: «Αν είχα περισσότερο χρόνο, θα είχα οργανώσει περισσότερα πράγματα για την κηδεία του πατέρα μου, αλλά επειδή το είχα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου εγώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, δεν μπόρεσα να κάνω αυτά που θα ήθελα. Όλοι οι φίλοι μου ήταν δίπλα μου. Ο πρώην σύντροφός μου που είχαν να τον δω 8 μήνες, με βοήθησε όσο κανείς άλλος με τον μπαμπά μου». 

«Στο φέρετρο θα του βάλουμε και το αγαπημένο του μικρόφωνο εκτός από το κουστούμι. Δεν πήγα το κουστούμι του στο καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει την μυρωδιά του. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ήταν δική μου επιλογή αυτό για να βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ένας κούκλος», πρόσθεσε συγκινημένη η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη. 

Κλείνοντας η Άννα Φλωρινιώτη ευχήθηκε: «Θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο και να μην έχει γίνει τίποτα. Τόσες μέρες τρέχω για όλες τις ετοιμασίες και δεν έχω κάτσει να σκεφτώ. Πιστεύω ότι το δύσκολο θα είναι μετά». 

Σε τέτοιο κλίμα θλίψης και συγκίνησης βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, τα αγαπημένα του πρόσωπα για να τον αποχαιρετήσουν και όπως θα δεις η οικογένειά του είχε ετοιμάσει για εκείνον έναν μεγαλοπρεπέστατο αποχαιρετισμό εξίσου λαμπερό με τη ζωή του.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που έχασε ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού.

0R6A0679 0R6A0771 flwriniwtis-kideia__11_ flwriniwtis-kideia__9_ kideia-flwriniwti__2_ flwriniwtis-kideia__3_
0R6A0679 0R6A0771 flwriniwtis-kideia__11_ flwriniwtis-kideia__9_ kideia-flwriniwti__2_ flwriniwtis-kideia__3_

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν πρώτα στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν το Γωγουλίνι, η Έφη Θώδη, η Μαρία Αλεξάνδρου, ο σκηνοθέτης, Όμηρος Ευστρατιάδης, o Παντελής Καναράκης, o Νίκος Κοκλώνης, o Κώστας Καπετανίδης, ο Σπύρος Θεοδόσης, η Κατερίνα Στανίση, η Ελένη Φιλίνη

flwriniwtis-kideia__7_ flwriniwtis-kideia__1_ flwriniwtis-kideia__13__2 kideia-flwriniwti__1_ 0R6A0785 flwriniwtis-kideia__12_ 0R6A0689 0R6A0666 0R6A0675 flwriniwtis-kideia__10_ flwriniwtis-kideia__2_ 0R6A0669 IMG_4941 IMG_4950 0R6A0733 flwriniwtis-kideia__14_ 0R6A0807 0R6A0738
flwriniwtis-kideia__7_ flwriniwtis-kideia__1_ flwriniwtis-kideia__13__2 kideia-flwriniwti__1_ 0R6A0785 flwriniwtis-kideia__12_ 0R6A0689 0R6A0666 0R6A0675 flwriniwtis-kideia__10_ flwriniwtis-kideia__2_ 0R6A0669 IMG_4941 IMG_4950 0R6A0733 flwriniwtis-kideia__14_ 0R6A0807 0R6A0738

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»