#MasterChefGR: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό και άφησε πίσω την τελική τριάδα του διαγωνισμού

#MasterChefGR: Εν εξάλλω η Μαρία Μπέη με την αλαζονεία και την εριστικότητα του Νίκου Τράκα: «Γαμ… την τρέλα μου ρε μαλ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με γοργούς ρυθμούς προς το μεγάλο φινάλε οδηγείτε πλέον το MasterChef μιας και το βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκε η προτελευταία αποχώρηση. Αυτή που άφησε τρεις φιναλίστ πίσω της.

Στην κουζίνα του MasterChef  βρέθηκαν οι τέσσερις φιναλίστ, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος. Μόνος ήσυχος ήταν και πάλι ο Νίκος Τράκας, ο οποίος και ανέβηκε απευθείας στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα δοκιμασία.

Μια δοκιμασία την οποία και θα αντιμετώπιζαν η Μαρία Μπέη, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος. Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, οι τρεις παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να αρχικά να παρουσιάσουν ένα vegan πιάτο αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας των τριών, όμως, δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια από τον Νίκο Τράκα στην κάμερα του MasterChef με αποδέκτη των περισσοτέρων την μελαχρινή φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Μαρίας Μπέη να στηρίξει το πιάτο της σε έμπνευση του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

«Πω, πω copy paste! Βγάλε λίγο χαρακτήρα. Φτάσαμε στους τέσσερις, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα. Βγαλ’ τον τον ριμάδι! Δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με copy paste! Δεν γίνεται να παίρνεις πιάτα άλλων ανθρώπων, που έχουν χαλάσει χρόνια και ώρες για να τα φτιάξουν και να τα τελειοποιήσουν, να τα κάνεις copy paste. Δεν γίνεται! Δεν είναι ηθικά σωστό! Παρ’ τα και τροποποίησε τα, πάρε μια κεντρική ιδέα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του MasterChef.

Τα συνεχή πυρά του Νίκου Τράκα έδειχνε να μην αντέχει άλλο στο MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Μπέη. Oύτε και εμείς αντέχουμε άλλο την αλαζονεία και την εριστικότητα του!

Με αφορμή την απόφαση να βασιστεί σε ένα πιάτο του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, ο φιναλίστ του διαγωνισμού δεν σταμάτησε λεπτό να την «χτυπάει» τόσο από τον εξώστη όσο και στο πλατό.

Έτσι, μόλις η Μαρία Μπέη ολοκλήρωσε την μαγειρική της προσπάθεια, ο παίκτης του MasterChef πέρασε από κοντά της και την έκανε έξαλλη με το σχόλιο του.

«Μπέη, ωραίο πιάτο ρε! Ευφάνταστο» φώναξε ο Νίκος Τράκας, κατεβαίνοντας για λίγο από τον εξώστη, στη μελαχρινή διαγωνιζόμενη του MasterChef. «Τι άλλο θα ακούσω, ρε μαλ…, εδώ πέρα μέσα; Πες μου, τι άλλο θα ακούσω! Και μου το είπε όταν φύγαμε, ρε φίλε. Πες το στις κάμερες να παιχτεί. Δηλαδή τι περιμένεις; Να κλείσουν όλα και να μου πεις; Τι να μου πεις, ας πούμε; Θα αλλάξει κάτι;» αναρωτήθηκε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Μαρία Μπέη.

«Αυτές τις συμπεριφορές εγώ δεν τις μπορώ. Δεν τις μπορώ, φίλε! Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής! Κατέβα κάτω, μαγείρεψε και αν κάνεις ένα καλό πιάτο μείνε, άμα δεν κάνεις φύγε. Τι σε πειράζει τι θα κάνει ο άλλος, ρε φίλε; Δηλαδή την θέση σου πήρα;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η φιναλίστ του διαγωνισμού στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής το βράδυ της Παρασκευής στο STAR.

«Μου σπασε τα νεύρα, ρε μαλ…! Που μου λέει «ωραίο πιάτο», ρε φίλε, λες και όλοι κάνουν δικά τους. Γαμ… την τρέλα μου ρε μαλ…! Λες και όλοι τα βγάζουν από το κεφάλι τους» αναφώνησε η Μαρία Μπέη στο πλατό  απευθυνόμενη απευθείας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, ύστερα από μια απαιτητική δοκιμασία η Μαρία Μπέη κατόρθωσε να «κερδίσει» το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τρεις καλύτερους του MasterChef την φετινή χρονιά, Έτσι, η μελαχρινή διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το πλατό και ανέβηκε στον εξώστη.

Στον τάκο για μια… τελευταία μονομαχία, των δύο, βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef. Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια ακόμα Δοκιμασία Αντιγραφής ενός υψηλών απαιτήσεων πιάτου του βραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή και για τους δύο διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής, μόνο ένας θα έπαιρνε το εισητήριο για την τελική τριάδα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να αποχωριστεί άμεσα την μαύρη του ποδιά και να περάσει την πόρτα της εξόδου. Τα λάθη και οι αστοχίες, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες, δεν απουσίασαν και σε αυτή την μονομαχία με αποτέλεσμα οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef μαζί με τον καλεσμένο τους να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Γι’ αυτό και στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αστέριος Κουστούδης βρέθηκαν απέναντι από τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο για να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Και μιά ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία στο συγκεκριμένο πιάτο, από το MasterChef αποχώρησε ο… Άγγελος Τσιγκάκος. «Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού.

Το trailer 80ου επεισοδίου - Δευτέρα 29.5.2023

Είναι η στιγμή που όλοι φανατικοί τηλεθεατές του παιχνιδιού θα ήθελαν να "εξαφανιστεί από το κάδρο", ο Νίκος Τράκας και να περάσει στον τελικό η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης. Αυτό βεβαια, δεν θα το κρίνει το τηλεοπτικό κοινό.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη