#SurvivorGR: Φίδι κολοβό, έφαγε λάχανο... την Ρία - Oι Κόκκινοι στο GP του Μαϊάμι

#SurvivorGR: Η κατινάζ Μαρτίκα-Μπάρτζη, το ξεμάτιασμα του Τάκη, ο Vin Diesel, ο Charles Leclerc και η μάχη για το μεγάλο έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να επιλέγει να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης τους Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έσπασε όλα τα ρεκόρ τάκου παραμένοντας στο παιχνίδι για 23η φορά. Επίσης οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για να δουν από κοντά τον θρίαμβο της Red Bull με νικητή τον Max Verstappen στο Grand Prix της Φόρμουλα 1.

Το επεισόδιο της Τρίτης (9/5) ξεκίνησε με την κόντρα που έχει φουντώσει μεταξύ των Σπύρου Μαρτίκα και Νίκου Μπάρτζη. Ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι συνέχισε να επιτίθεται κατά του πρώην φίλου του, καθώς πιστεύει ότι ο αγρότης έχει βάλει σκοπό να τον στείλει πίσω στην Βρισηίδα με δόλιους τρόπους.

«Ήταν μοναδικό το θέατρο του παραλόγου χθες σε μία μοναδική παράσταση. Μια πρωτοφανής εξέλιξη, μια πρωτοφανής παράσταση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Η απόγνωση κι ο φόβος τεράστιοι» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα εδώ. Αυτό φοβίζει. Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε έναν έναν από την ομάδα μας και με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας. Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου Νίκο Μπάρτζη; Εσύ; Για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το Survivor, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκές Μπάρτζη; Αφού κατάλαβες ότι σε όσα έχεις πει αυτοαναιρείσαι ο ίδιος και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου είναι να υποτιμήσω τον εαυτό μου. Εγώ ο ίδιος δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν θα πληγώσω ποτέ τον εαυτό μου, υποτιμώντας τον» είπε ο φαρμακοποιός για τον αγρότη.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε γιατί πλησίασε τους συμπαίκτες του και ζήτησε να τον ψηφίσουν. «Το έκανα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για να δω αν ο κόσμος βλέπει την ανθρωποφαγία και με στηρίξει για να πετύχω τον στόχο μου», είπε ο παίκτης της Μπλε ομάδας, ο οποίος πιστεύει πως εκτός από τον Μαρτίκα στο σχέδιο εξόντωσής του έχουν μπει και οι Κόκκινοι που στηρίζουν τον φαρμακοποιό.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπάρτζης με τη συμπεριφορά του έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών παικτών, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι μία εξ αυτών. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας κατακεραύνωσε με δηλώσεις της τον αντίπαλο της λέγοντας πως ό,τι κάνει, το κάνει βάσει στρατηγικής και ότι είναι ύπουλος προκειμένου να προχωρήσει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Γιώργος για Μαρτίκα: «Έχει έρθει για τη δημοσιότητα, νομίζει ότι είναι ο Ρουβάς»

Η Μαριαλένα σχολίασε και την παλιότερη συμμετοχή τους στο Survivor λέγοντας πως τότε πίστευε ότι επηρεαζόταν από άλλους παράγοντες, υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς, την τότε παρέα του, όμως όπως είπε, διαπίστωσε πως τελικά έτσι είναι ως χαρακτήρας.

«Είναι ύπουλος και το απέδειξε στο φετινό Survivor All Star γιατί είναι μόνος του και δεν έχει ανθρώπους να τον επηρεάζουν. Άρα έτσι είναι ως παίκτης» είπε η Μαριαλένα.

Σάκης: «Ήμασταν ομάδα στα δύσκολα, πόσο μάλλον στα καλά»

Οι νικητές του επάθλου θα ταξίδευαν στο Μαϊάμι θα έτρωγαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αμερικανικής πόλης και στη συνέχεια μαζί με αστέρες του Χόλιγουντ θα παρακολουθούσαν το 5ο φετινό Grand Prix της Φόρμουλα 1.

Αν και οι Μπλε θα ήθελαν να ζήσουν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο μετά το Λονδίνο πριν αποχωρήσει ένας συμπαίκτη τους, οι Κόκκινοι έβαλαν τα μεγάλα μέσα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας του έκανε το αφρικανικό ξεμάτιασμα.

Το ξεμάτιασμα του Τάκη φάνηκε να αποδίδει με τους Κόκκινους να μπαίνουν σαν σίφουνες στο στίβο μάχης και να κατακτούν το πρώτο σετ με 6-1, με τη Σταυρούλα να είναι η μοναδική παίκτρια των Μπλε που βρήκε πόντο.

Στο 2ο σετ οι Μπλε φάνηκε πως συνήλθαν από το... χαστούκι που έφαγαν στο 1ο σετ και έβγαλαν αντίδραση στο στίβο μάχης καταφέρνοντας να προηγηθούν με 5-3, όμως Μαριαλένα και Σάκης πήγαν το ματς σε flag race, εκεί όπου η Μελίνα και ο Σάκης νίκησαν το Νίκο και τη Σταυρούλα για το τελικό 6-5 που τσέκαρε το εισιτήριο των Κόκκινων για το Μαϊάμι.

Η Ρία τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά τον αγώνα επειδή τον είδε να μιλάει με τον Μάριο Πρίαμο από την αντίπαλη ομάδα ενώ ο Τάκης μπήκε στο στόχαστρο των Μπλε όταν ζήτησε από τον Λιανό να πάρει μαζί του στο Μαϊάμι τον Μαρτίκα.

Η ατάκα του και μόνο έκανε έξαλλο τον Μπάρτζη ο οποίος εκνεύρισε τον Τάκη που θυμωμένος τού είπε ότι δεν θα του λέει εκείνος με ποιον θα μιλάει και με ποιον θα κάνει παρέα.

Εκνευρισμένη με τον Τάκη όμως ήταν και η Σταυρούλα η οποία δεν έκρυψε ότι την ενόχλησε μία ατάκα του μετά τη νίκη των Κόκκινων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τον τρόπο του είχε υποβιβάσει την προσπάθειά της.

Οι Μπλε προσπάθησαν να βρουν την ηρεμία τους στην καλύβα τους και να ανασυνταχθούν, ενώ την ίδια ώρα οι Κόκκινοι... πετούσαν για Μαϊάμι.

Ο Ασημακόπουλος αποκαλύπτει ότι δέχθηκε περίεργη επίθεση από τον Τάκη

Νίκος και Γιώργος κάνουν λόγο για υποχθόνιες κινήσεις από άτομα του 2021

Οι Διάσημοι αφού απόλαυσαν ένα μοναδικό δείπνο άρχισαν να διασκεδάζουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μελίνα να χορεύουν με σπαθί στο κεφάλι, αλλά και τον Τάκη να τραγουδάει το παραδοσιακό τραγούδι «Αιγιώτισσα» και τους συμπαίκτες του να χορεύουν στον ρυθμό.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι χώνεψαν κάνοντας μια βόλτα στην νυχτερινή Αμερικανική μεγαλούπολη και ξεκουράστηκαν για την επόμενη μεγάλη ημέρα.

Η Μαριαλένα πριν φτάσουν στην πίστα για να απολαύσουν το μοναδικό υπερθέαμα της Formula 1, κρυφά από τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη έδειξε να περιμένει με ανυπομονησία να δει από κόντρα τον «κούκλο» Charles Leclerc.

Στις εξέδρες της πίστας, οι παίκτες του ελληνικού Survivor All Star, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα με τους πανηγυρισμούς τους και την εκκεντρική περιβολή τους καθώς δεν φορούσαν όπως οι υπόλοιποι ρούχα αλλά μπουστάκια, αθλητικά και ήταν γυμνοί οι άντρες από τη μέση και πάνω, και έδειξαν να το απολαμβάνουν στο έπακρο. Mάλιστα όπως αποκάλυψαν αργότερα, τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Shakira, ο Τοm Cruise και ο Vin Diesel.

Οι Κόκκινοι περιέγραψαν στο Συμβούλιο την περίληψη των όσων έζησαν με τον Σάκη να κάνει ζήλιες στην Μαριαλένα για τον Charles Leclerc., ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν μέσα στην τρελή χαρά που είδε F1 παρέα με τον Vin Diesel.

Η κόντρα μεταξύ του Μπάρτζη με τον Μαρτίκα δεν έχει τέλος

Παρά το άσχημο προαίσθημα που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας ότι δεν θα κατάφερνε να φτάσει τις 23 παραμονές του στο ριάλιτι επιβίωσης, η Ρία Κολοβού ήταν εκείνη που δεν συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τον φαρμακοποιό, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Πέρασε καιρός αλλά φεύγω γεμάτη κι ευτυχισμένη. Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα όλους και χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Το σπίτι μου είτε στην Ύδρα είτε στην Σκύδρα είναι ανοιχτό» δήλωσε κατά την αποχώρησή της και αποκάλυψε πως θέλει νικήτρια του Survivor All Star την φίλη της, τη Στέλλα.

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»