Η πρώτη on camera αντίδραση Νατάσσας Μποφίλιου - Πάολας μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η απάντηση της Μποφίλιου & Πάολας στην κάμερα μετά τις αντιδράσεις για τις εμφανίσεις τους οn stage εν μέσω εθνικού πένθους - «Υπάρχει Θεός...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αρνητικά είχε σχολιαστεί τις προηγούμενες ημέρες η απόφαση της Νατάσσας Μποφίλιου να εμφανιστεί κανονικά στη μουσική σκηνή, λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη που συντάραξε το πανελλήνιο.

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Σκιντζής συνάντησαν τη Νατάσσα Μποφίλιου έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί, λίγο πριν την προγραμματισμένη της εμφάνιση και εκείνη απάντησε πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει κανονικά λίγα 24ωρα μετά το δυστύχημα.

«Ό,τι ήταν να πούμε, το είπαμε στην παράσταση και μπορεί να το πει και ο κόσμος που την παρακολούθησε εκείνο το βράδυ. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται. Τι δεν καταλαβαίνετε από τη λέξη ενσυναίσθηση; Ενσυναίσθηση. Επειδή ό,τι ήταν να γίνει, έγινε εδώ σε αυτόν τον χώρο και επειδή πάντα εμείς απαντάμε με αυτά που κάνουμε και με τη στάση της ζωής μας, ο καθένας μπορεί να το καταλάβει» είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η κάμερα εκπομπής του Alpha συνάντησε και τον Φοίβο Δεληβοριά ο οποίος όμως δε θέλησε να κάνει καμία σχετική δήλωση.

Την Πάολα συνάντησε η κάμερα του #ToPrwino και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για την απόφασή της να τραγουδήσει λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και να διαθέσει τα χρήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Γεια σας! Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Πάολα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιλογή του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου.

«Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Να είστε καλά» σημείωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποια δικαίωση; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι υπάρχει Θεός; Ποιος την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα;»

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»