Όσα δήλωσε η δικηγόρος του Σχίζα για την αγωγή: «Έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του»

Η Παναγιώταρου έριξε άκυρο στον Σχίζα και ζει τον έρωτά της στην Αράχωβα; Οι followers αποκαλούν τον Σχίζα «ρούντολφ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο #PrwinoMas μίλησε η δικηγόρος του Στάθη Σχίζα, του παίκτη του #Survivor All Star που αποχωρώντας οικειοθελώς πριν από λίγες μέρες από το ριάλιτι και επιστρέφοντας κατέθεσε μήνυση για τα όσα συκοφαντικά γράφονται για εκείνον στα social media.

H Γιούλη Ρετζεπάη, η δικηγόρος του Στάθη Σχίζα μίλησε για τον λόγο που ο πρώην παίκτης του #Survivor All Star αποφάσισε να κινηθεί νομικά, μετά την οικειοθελής αποχώρησή του.

Όπως είπε η Γιούλη Ρετζεπάι, κατατέθηκε έγκληση στον εισαγγελέα κατά ηλεκτρονικών λογαριασμών που προέβαιναν σε συκοφαντικά και προσβλητικά σχόλια.

«Τα είδε όλα και ο ίδιος, είχαμε κι εμείς περισυλλέξει κάποια στιγμιότυπα, σχεδόν όλα.

Υπήρχαν αρκετά προκλητικά σχόλια στα οποία τα είδε όλα και ο ίδιος, είχαμε συλλέξει και εμείς κάποια στιγμιότυπα, έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του εντολέα μου... Βρισκόμαστε ακόμα ωστόσο σε πρώιμο στάδιο και θέλουμε να διατηρηθεί η μυστικότητα»!

Γιατί κινήθηκε νομικά; «Θίχτηκαν μέλη της οικογένειάς του και αυτό ακούμπησε ευαίσθητες χορδές» ανέφερε η δικηγόρος του Στάθη Σχίζα.

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αγκαλιά με έναν άνδρα, εν απουσία του Στάθη Σχίζα.

Το προφίλ της διάσημης επιχειρηματία έχει γεμίσει από σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που αφορούν στη φημολογούμενη νέα της σχέση.

«Ρούντολφ ο Στάθης», λέει ένας follower, «Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος», γράφει άλλος. «Ρε παιδιά, πώς βγάλατε συμπέρασμα ότι τον κεράτωσε; Μπορεί να έχει γίνει κάτι άλλο πιο σοβαρό»σημειώνει ένας τρίτος.

1

Στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, με αφορμή και την επιστροφή του τελευταίου στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, συζήτησαν την Τετάρτη στη #SuperΚατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μάλιστα πως δεν πρόκειται να πάρει θέση, αν δε βγει πρώτα η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Εγώ για άλλη γυναίκα αν δεν έχει πει η ίδια κάτι… Αν δεν πει η Παναγιώταρου “χώρισα, προχώρησα, είμαστε μαζί…” Δε θα πούμε ποτέ κάτι. Γιατί σας λέω, μας έρχονται φωτογραφίες, μας στέλνετε φωτογραφίες… Και τι σημαίνει; Άμα η άλλη είναι με έναν φίλο της μαζί; Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι. Φίλος μου είναι» είπε με νόημα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & η Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν παρέα, ήταν πολύ κοντά

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε την Μαρία Αντωνά, η οποία σχολίασε την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor και τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν πάρα πολύ παρέα, ήταν πολύ κοντά. Πέρσι στα γενέθλιά μου είχαν έρθει μαζί. Η Ελευθερία δεν είναι τέτοιο παιδί, αλλά μπαίνοντας στο παιχνίδι που όλα διογκώνονται ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει, να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ως γυναίκα δεν θα ήθελα να σχολιάσω το τι κάνει η Αλεξάνδρα στη ζωή της. Είναι στον χώρο και ξέρει πώς να χειριστεί η ίδια αυτό το κομμάτι. Είναι άσχημο γιατί αντιλαμβάνεσαι όταν ακούγεται κάτι τέτοιο πολλές φορές μέσα στο μυαλό του κόσμου πάντα φαντάζει ένα σενάριο που μπορεί να ισχύει» τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»