Η Ελένη Βιτάλη στόλισε πατόκορφα Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες»

«Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα τον πισινό στον κόσμο» - Η Μελίνα Νικολαΐδη στηρίζει δημόσια της μαμά της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποια βίντεο και φωτογραφίες στα οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

 

 

 

Μελίνα Νικολαΐδη – Στηρίζει δημόσια της μητέρα της
 
Μετά τις αντιδράσεις για το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει στην πίστα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή απάντησε με αναρτήσεις όλο νόημα, εμπνευσμένη από τραγούδι που ερμηνεύει η μητέρα της.
«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο» έγραψε Μελίνα Νικολαΐδη, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά στην απάντησή της τους στίχους από το κομμάτι της μητέρας της «Έρωτα θέλει η ζωή».
 
 
 
 
Στη συνέχεια η 19χρονη Μελίνα δημοσίευσε φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει στην αγκαλιά του τη Δέσποινα Βανδή.

 

Θέση για τα συγκεκριμένα σχόλια πήρε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος με πολύ εύστοχο τρόπο, στήριξε απόλυτα το ζευγάρι!

«Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα… Πόσο υπέροχη, γεμάτη πάθος προσταγή για έναν έρωτα. Είναι πάθος, είναι δύναμη, είναι αλήθεια. Ο έρωτας δεν κρίνεται γιατί… είναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα, που δεν θα ξεχάσεις όσο ζεις…

Κι είναι μεγαλείο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται, να το εκφράζουν ελεύθερα, δυνατά κι αληθινά, όπως νιώθουν. Δίχως δήθεν και πρέπει. Δίχως κριτές και “αστυνόμους” του έρωτα. Γιατί… Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα, στο δικό μου δρόμο να βρεθείς.

Θα ‘ναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα που δεν θα ξεχάσεις όσο ζεις. Κρίμα που η “ταχεία” προσπέρασε την καρδιά και τον αυθορμητισμό του έρωτα και τράκαρε στην εύκολη κριτική. Δεν της το ‘χα», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram και στο φόντο της ανάρτησης είχε την εικόνα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να φιλιούνται.

 

 
 
Μετά την προβολή της ανάρτησης του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος υπερασπίζεται το ζευγάρι, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί.

«Με όλο τον σεβασμό στην τεράστια και σπουδαία Ελένη Βιτάλη, την οποία έχω παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές όχι μόνο μέσα από τη μουσική της αλλά και μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει, για ποιον λόγο να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Βλέπεις δύο ανθρώπους, η Δέσποινα είναι στη δουλειά της που δεν είναι σε νοσοκομείο, ο άλλος είναι καλλιτέχνης, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, πήρε τη σύντροφό του αγκαλιά, τη φίλησε, απλά έτυχε να υπάρχουν κινητά.

Για ποιον λόγο έγινε αυτό μετά; Τόσο περίεργο μας φάνηκε;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της #SuperΚατερίνα.

 
 

 

Οι δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη προκάλεσαν την αντίδραση και της Έλενας Χριστοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη, οι οποίες μέσα από την εκπομπή #PrwinoMas εξέφρασαν την άποψή τους.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο. Από που και ως που; δεν μπορώ να φανταστώ ότι από εδώ και πέρα στο google όταν θα πατάς Ελένη Βιτάλη, θα έχει και αυτό το πράγμα να την χαρακτηρίζει. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και τη στάση μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Για εμένα είναι απρέπεια να χαρακτηρίζεις ηλίθιους κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και οι άνθρωποι που τους ακούνε. Δηλαδή είμαστε όλοι ηλίθιοι; Σύμφωνα με την Ελένη Βιτάλη είμαι και εγώ μια ηλίθια, αλλά δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω. Όταν μιλάμε δημόσια θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη. 

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη, στήριξε το ζευγάρι, όπως και την κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα.

«Όλοι λένε την άποψή τους για το θέμα… Λοιπόν, θα στηρίξω τη Μελίνα, τη Δέσποινα, καθώς δεν βλέπω τίποτα μεμπτό σε μία εικόνα δυο ανθρώπων που είναι ερωτευμένοι και υμνούν με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή την αγάπη. Κι εμένα αυτό στις μέρες μας, μου αρέσει κι ας είναι καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα», είπε η παρουσιάστρια του Mega».

Όσον αφορά τις ενστάσεις του συνεργάτη της, Κώστα Τσουρού, ο οποίος μίλησε για «μέτρο», εφόσον εμφανίζονται δημόσια σε χώρο, που ο κόσμος πάει, για να διασκεδάσει και όχι να τους δει να φιλιούνται, η Μελέτη είπε:

«Όταν πας να δεις ένα καλλιτέχνη, το κάνεις γιατί σου αρέσει γενικότερα, γι’ αυτό που πρεσβεύει. Ο χώρος της δουλειάς της Δέσποινας Βανδή είανι μέρος της ζωής της…», απάντησε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι