Όλοι είχαν μια καλή ή... κακή κουβέντα για τα φιλιά Βανδή - Μπισμπίκη

Λιάγκας: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια» - Μελέτη: «Δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε ακόμη ένα Σαββατόβραδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και φίλησε το κορίτσι του

 

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες κάποια βίντεο όπου δείχνουν την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

 

 
 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας στην εκπομπή της το απόσπασμα με Βανδή – Μπισμπίκη, έκανε τη δική της τοποθέτηση, ξεκαθαρίζοντας πως τα αρνητικά σχόλια ίσως να προέκυψαν μετά από συνεχή αναπαραγωγή του βίντεο.

«Βλέπω μία γυναίκα με έναν άνδρα να διασκεδάζουν και να ζούνε τη στιγμή, ακόμη και αυτή τη στιγμή με ένα τραγούδι που είναι σημαντικό και για τους δύο. Η επανάληψη αυτού όμως μπορεί να έχει προκαλέσει όλα αυτά τα σχόλια. Το βλέπω αληθινό και πολύ δυνατό», είπε η Φαίη Σκορδά.

 
 
 

 

Το εν λόγω βίντεο θέλησε να σχολιάσει η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της το πρωί της Δευτέρας 20/2 στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια. Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό». 

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το θέμα στο #ToPrwino, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι όταν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους, ο ηθοποιός έβγαινε εκνευρισμένος για το “κυνηγητό” και πλέον οι δηλώσεις του είναι άκυρες.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».

 

 

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Μπακοδήμου – η οποία είναι στενή φίλη της τραγουδίστριας – αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή #GeiaSou για το τραγούδι που χόρεψαν μαζί στη σκηνή.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό» αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου. 

 

 

Σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Με την παρουσιάστρια αναφωνεί: «Δεν χορταίνονται! Δεν τους νοιάζει Η άποψούλα κανενός! Εγώ τους χαίρομαι πάρα πολύ! Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο έρωτα δε μιλάμε για απλούς ερωτούλιδες!»

 

 

Η Ελένη Τσολάκη παρακολουθώντας το βίντεο στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο δήλωσε: «Παιδιά έχω πάθει σοκ εγώ τώρα! Θέλω να το βλέπω συνέχεια! Πέραν της πλάκας εμένα μ’ άρεσε πολύ που δύο άνθρωποι ζουν τον έρωτά τους, έχουν ξεπεράσει τα όρια του στα κοινωνικά, το τι θα πει ο κόσμος, όλα αυτά που αποτελούν στερεότυπα και πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα στο μυαλό μας και σου λέει θα κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς και θα το ζήσουμε όπως θέλουμε εμείς! Από την άλλη φορά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σύντροφο τραγουδιστή πάνω στη σκηνή…!»

 

 

Πάντως στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε τον Μπισμπίκη

Ανάμεσα στα γέλια της ομάδας της Ελένης και της ίδιας της Μενεγάκη, ο Ουγγαρέζος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Μπισμπίκη και στον μεγάλο αυτό έρωτα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι