Η Δέσποινα Βανδή υπερασπίστηκε το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στον έρωτα & καταχειροκροτήθηκε!

ECOMMBX Super Music Awards 2023: Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στα #SMA23 για όλες τις γυναίκες που έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες, που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους, σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους, με βάση τα δικά τους, θέλω!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία ακόμα καλλιτέχνης που σάρωσε στα χθεσινά, ECOMMBX Super Music Awards 2023, αφού κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεια και να καταχειροκροτηθεί από το κοινό για την υπέροχη δήλωση της και να αποθεωθεί στη σκηνή ερμηνεύοντας το καινούργιο της τραγούδι «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά»

Το πρώτο βραβείο, παρέλαβε από τα χέρια της απαστράπτουσας, Χριστιάνας Αριστοτέλους και αφορά το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς, για την συνεργασία της με τους Kings, στο τραγούδι Ayia Habibi.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το βραβείο, για το τραγούδι που αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή»

Οι Kings από πλευράς τους, ευχαρίστησαν την Δέσποινα Βανδή, αναφέροντας ότι ήταν μεγάλη τιμή, του που γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν, με μία τόσο μεγάλη σταρ.

Το δεύτερο βραβείο της βραδιάς για την Δέσποινα Βανδή, αφορά τη γυναίκα καλλιτέχνη Adult, όπου παρέλαβε από τον CEO της IMH, Γιώργο Μιχαήλ και τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Δημήτρη Κοντόπουλο.

Η Δέσποινα Βανδή αφού παρέλαβε το βραβείο έδωσε το καλύτερο μήνυμα της βραδιάς και καταχειροκροτήθηκε από το όρθιο κοινό που την αποθέωσε.

«Μέσα από την μουσική, καταφέραμε ακόμα και τώρα. να αγγιζόμαστε, να συνδεόμαστε, να χαιρόμαστε και σας ευχαριστώ πολύ! Είναι το πιο τιμητικό βραβείο που έχω πάρει μέχρι σήμερα!

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εσάς που με ψηφίσατε, και θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους. με βάση τα δικά τους θέλω!»

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event