ECOMMBX Super Music Awards 2023: Τιμητικό βραβείο στον Αντώνη Ρέμο από τα χέρια του Νίκου Αναστασιάδη

'Οσα είπαν οι δύο άντρες μεταξύ τους στο stage των ECOMMBX Super Music Awards 2023

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την έκπληξη έκανε χθες το βράδυ, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με την εμφάνιση του στα #SMA23.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που έκλεισε την μεγαλειώδη βραδιά, παραλαμβάνοντας από τα χέρια του Νίκου Αναστασιάδη, το βραβείο Super icon για την συνολική προσφορά του στο τραγούδι.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση, δηλώνοντας αστειευόμενος ότι « Η υπερπαραγωγή του Super FM, έδωσε την ευκαιρία σε όλους εμάς τους νέους, να βρεθούμε ανάμεσα σε τόσους καλλιτέχνες»

Ο Αντώνης Ρέμος ανεβαίνοντας στη σκηνή και παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε για τον Νίκο Αναστασιάδη:

«Είναι ύψιστη χαρά και η τιμή, ένα βραβείο που ο κόσμος της Κύπρου μου δίνει εδώ και 30 χρόνια, να το παίρνω από τα χέρια του Προέδρου. Καθότι μια φορά Πρόεδρος για πάντα Πρόεδρος κύριε Αναστασιάδη, έναν από τους πιο αγαπημένους μου πολιτικούς, που έχω μες την καρδιά μου.

Το λέω γιατί γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια με τον Πρόεδρο και θυμάμαι την εποχή που ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβες τις τύχες αυτού του τόπου, στις πιο δύσκολες στιγμές του τόπου, μετά από χρόνια σε ρώτησα και σου είπα μπράβο πως τα κατάφερες; Γιατί κάνατε μεγάλο αγώνα σαν λαός για να καταφέρετε να βγείτε από αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η κουβέντα που μου είπες θέλω να την μοιραστώ εδώ μαζί με τον κόσμο.

Μου απάντησες δεν τα κατάφερα, τα καταφέραμε! Γιατί αν δεν έβαζε πλάτη ο κόσμος της Κύπρου, εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ευχαριστώ από καρδιάς, που μπορώ και παίρνω σήμερα αυτό το βραβείο από τα χέρια σου, που μπορώ και σου μιλάω σε πρώτο πρόσωπο, γιατί σε νιώθω μες στην καρδιά μου, έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπο και χαίρομαι που σήμερα ζω αυτή τη στιγμή κοντά με τους φίλους μου από την Κύπρο, με τους φίλους μου από την Ελλάδα και τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες που είναι εδώ όλοι απόψε.

Απ’ ότι φαίνεται εμείς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι, ταυτόχρονα μαζί, για πολλά χρόνια τώρα, αλλά καταφέρνουμε και βρεθήκαμε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια εδώ στην Κύπρο. Ευχαριστώ από καρδιάς, καλή συνέχεια, ο θεός να είναι πάνω απ’ τα κεφάλια μας, να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε να παράγουμε μουσική, γιατί η μουσική είναι αυτή που μας ενώνει.»

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο